- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.381
Kız çok tuhaf ya her gün pik adetin ne zamanSızlama oluyordu yok çatlama oldu bugün yine pik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız çok tuhaf ya her gün pik adetin ne zamanSızlama oluyordu yok çatlama oldu bugün yine pik
Adetim her geçen gün üzüyor tarihi malesef ama uygulamaya göre 20 gün varKız çok tuhaf ya her gün pik adetin ne zaman
Adetim her geçen gün üzüyor tarihi malesef ama uygulamaya göre 20 gün var
Bütün ay yumurtlama olöasıno çok bekledım bu ay da çatlama olmasını çok istiyorum umarım oyledırAdetine çok varmış beliki büyüyen yumurtaların var çatlayacak.
Canim yumurtan catlamamistirr havuc yeAdetim her geçen gün üzüyor tarihi malesef ama uygulamaya göre 20 gün var
Canim yumurtan catlamamistirr havuc ye
Catlamiş mi sankiYiyorum canım ama hep pozitif gösteriyorEki Görüntüle 3333604
Bana köyü geldiCatlamiş mi sanki
Ayni koyuluktaa yada daha koyu olacakBana köyü geldi
Kızlar bugün bir şey öğrendim bu yakınım 1 buçuk senedir hamile kalamiyordu bir dusuk yapmıştı bugün öğrendim hamile olduğunu ve nasıl hamile kalmış biliyormusun yakı ile kalmışKizlar ne yapiyorsunuz
Ciddenmi nasil ypiczKızlar bugün bir şey öğrendim bu yakınım 1 buçuk senedir hamile kalamiyordu bir dusuk yapmıştı bugün öğrendim hamile olduğunu ve nasıl hamile kalmış biliyormusun yakı ile kalmış
Gerçekten ben duyunca şok oldum ya ona da bir kadın söylemiş bende dedim size soyleyim inşallah şifa buluruz diyeCiddenmi nasil ypicz
Yaaa 1 hafta iliski oluck ama dus almicazmii bide canim bir maketin ustunde yerlerini gisterirmisinnGerçekten ben duyunca şok oldum ya ona da bir kadın söylemiş bende dedim size soyleyim inşallah şifa buluruz diye
Yapılışı iki tane yakı.alican bu üstünde çıta resmi olan yakı satılıyor her yerde alicaz bir tanesini kesip sağ ve sol kasiklara yapıştırın geriye kalan diğer yakiyi ikiden ortaya kesin belinize yapıştır bunu yanlız adet bittiği gibi yapicaksin cikartmiyacaksin bir hafta yada on gün kalıcak banyo yok sık ilişki olucak yakı nereye kadar dayanirsa takılı kalsın ama en fazla bir hafta dayanıyor zaten yakı kız bu kadın bir buçuk senedir uğraşıyor herşey içmiş olmamış en son bu yakiyi yaptı hamile kaldı
Canım zaten o ay korunmayacaksin hiç yok duş yok takı bir hafta geçtikten sonra malesefff . Goglede de var bu kulüpte yapanlar var araştir isteresenYaaa 1 hafta iliski oluck ama dus almicazmii bide canim bir maketin ustunde yerlerini gisterirmisinn
Adet oldun mu canımCanım zaten o ay korunmayacaksin hiç yok duş yok takı bir hafta geçtikten sonra malesefff . Goglede de var bu kulüpte yapanlar var araştir isteresen
Yok olmadım daha ben 27 bir görüyorum bugün döngüye göre olmam lazım şuan gelen giden yok ama adete 4 gün kala.erken gebelik yaptım negatif çıktı o yüzden pozitif olacağını düşünmüyorum canımAdet oldun mu canım
Nasip kısmet bakalım hayırlısıYok olmadım daha ben 27 bir görüyorum bugün döngüye göre olmam lazım şuan gelen giden yok ama adete 4 gün kala.erken gebelik yaptım negatif çıktı o yüzden pozitif olacağını düşünmüyorum canım
Aynen canım adet sancısı gelip gidiyorNasip kısmet bakalım hayırlısı
Aynen canım adet sancısı gelip gidiyor
Canim ne yaptin doktora gittinmiNasip kısmet bakalım hayırlısı