- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.361
Canım gerekmedikçe vermiyor sanirim kilon yerindeyseAaa banada verir insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gerekmedikçe vermiyor sanirim kilon yerindeyseAaa banada verir insallahh
58 kiloyumm 55 timm 3 kilo aldim diyee adetim 1 ay gectii maleseff cok fazla kilomda yokCanım gerekmedikçe vermiyor sanirim kilon yerindeyse
Bence kilon gayet iyi o yüzden vermemiştir doktor sana58 kiloyumm 55 timm 3 kilo aldim diyee adetim 1 ay gectii maleseff cok fazla kilomda yok
Evett iyideee ne bilimm yine zor gebe kalmakBence kilon gayet iyi o yüzden vermemiştir doktor sana
Malesef ki öyleEvett iyideee ne bilimm yine zor gebe kalmak
Hayirlisi bakalimMalesef ki öyle
İyi canım sen napıyosunKizlar napiyorsunuz
İyi bendee kiş temizliği yapiyorumk biraz saat geç ama ben gece daha adapte oluyorum sizi merk ettim naptinizzİyi canım sen napıyosun
Canim bendede var akintida kasik batmasi olmaz geneldeKızlar ne yapıyorsunuz benimde misafiler var ya bir hafta boyunca onlarla uğraşıyorum benim için iyi düşünmemek için ama şöyleki.benim kasıkta ağrı var adet değil normal ağırlık var sanki iki gündur böyle eğilip kalkınca sağ sol kasıkta batma var sanki sol.kasikta bir serlik var gibi hissediyorum adet sancısı arada gidip geliyor adete 3/4 gün kalmış birde afedersiniz ben lavobaya gittim iki defa böyle beyaz sarı ama önce bir akıntı oldu ama idrarla birde bu iki gündür sık idrara cikiyirum oda uşutme olabilir diye önemsemiyorum sandece o akıntı ve kaşık batmaları beni şüpheleniriyor kızlar sizde geçen ay adet oldunuz kaşık batmaları yasadinizmi ben ilk defa bu ay çok gissetim diyet ay arada sagda oluyordu ama çok az günde iki defa tek ama bu sefer günde dört beş defa hisediyrium acaba o akıntı ne bunlar aklıma takılıyor dusunmiyecem diyorum ama şu şüpheler peşimizi bırakmıyor
Bende akıntı en son üçüncü gebelikte oldu sonra hiç olmadı kasıkta bu ay bende devamlı var ya geçen ay az olurdu sağda tek olurdu bu sefer de sağ li soğlu oluyorCanim bendede var akintida kasik batmasi olmaz genelde
Bende 1 hafta önce kış temizliğimi bitirdim kolay gelsın canım sana adet oldun muİyi bendee kiş temizliği yapiyorumk biraz saat geç ama ben gece daha adapte oluyorum sizi merk ettim naptinizz
İnsallah hamilesindirr canimBende akıntı en son üçüncü gebelikte oldu sonra hiç olmadı kasıkta bu ay bende devamlı var ya geçen ay az olurdu sağda tek olurdu bu sefer de sağ li soğlu oluyor
Bende kasık agrısı olmuştu ara ara herkesin belirtisi bir olmaz belki seninki hamilelik varsa ondan olabilirKızlar ne yapıyorsunuz benimde misafiler var ya bir hafta boyunca onlarla uğraşıyorum benim için iyi düşünmemek için ama şöyleki.benim kasıkta ağrı var adet değil normal ağırlık var sanki iki gündur böyle eğilip kalkınca sağ sol kasıkta batma var sanki sol.kasikta bir serlik var gibi hissediyorum adet sancısı arada gidip geliyor adete 3/4 gün kalmış birde afedersiniz ben lavobaya gittim iki defa böyle beyaz sarı ama önce bir akıntı oldu ama idrarla birde bu iki gündür sık idrara cikiyirum oda uşutme olabilir diye önemsemiyorum sandece o akıntı ve kaşık batmaları beni şüpheleniriyor kızlar sizde geçen ay adet oldunuz kaşık batmaları yasadinizmi ben ilk defa bu ay çok gissetim diyet ay arada sagda oluyordu ama çok az günde iki defa tek ama bu sefer günde dört beş defa hisediyrium acaba o akıntı ne bunlar aklıma takılıyor dusunmiyecem diyorum ama şu şüpheler peşimizi bırakmıyor
Olcam sanki gogus hassasiyetim varBende 1 hafta önce kış temizliğimi bitirdim kolay gelsın canım sana adet oldun mu
İnşallah canım biz 2. Adetğmizi olcaZ sen daha olmadınOlcam sanki gogus hassasiyetim var
Batma mi oluyordu canım senin inşallah hamilelik tır ya ama hiç sanmam ya olsaydı eşime sürpriz yapardım yaBende kasık agrısı olmuştu ara ara herkesin belirtisi bir olmaz belki seninki hamilelik varsa ondan olabilir
Benım ovulasyon testi bugün yine pozitif geldi acaba 1 den fazla öı yumurta olustu
İnşallah ya her ay negatif olunca bu aydan da pek umudum yok açıkçasıİnsallah hamilesindirr canim
Sızlama oluyordu yok çatlama oldu bugün yine pikBatma mi oluyordu canım senin inşallah hamilelik tır ya ama hiç sanmam ya olsaydı eşime sürpriz yapardım ya
Senin yumurta herhalde hayla catlamamis tır