- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.321
Sen hala olmadın dimi doktor niye sana söktürücü vermediBnde adet bkliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hala olmadın dimi doktor niye sana söktürücü vermediBnde adet bkliyorum
Verdi kullaniyorumSen hala olmadın dimi doktor niye sana söktürücü vermedi
Herkeste etki etmeye biliyor canım hayırlısı artıkKızlar bu soğan kürü niye bende etki etmedi bu sefer ya ilk ay olmadı ikinci ayda hamile kalan var benim bu seferde olmadı hiç bir belirti yok kaşık batmalarındsan başka
Ya normalde iki defa.sayesinde hamile kaldım böyle olması beni düşündürüyor ya adetim 15 Kasım 16 Kasım gibiHerkeste etki etmeye biliyor canım hayırlısı artık
Ne kadar kaldı adetine
Adetine de az kalmışYa normalde iki defa.sayesinde hamile kaldım böyle olması beni düşündürüyor ya adetim 15 Kasım 16 Kasım gibi
İnşallah bu ay olur eşimin doğum günüsü yaklaşıyor inşallah hediye veririm ona adetim az kalmış ama.hic umudum yok eşim her ay soruyor belirtin varmı diye olmusmudur diye soruyor bir sikintida yok ama bende muayeneye gidicem bu ay ya çoğu kadında kür etki ediyor ilk ay olmasa ikinci ay olur illa ve bende iki defa kaldığım için olmaması beni düşündürüyor işte artık hayırlısı olsun inşallah bu ay hepimiz hamile kalırızAdetine de az kalmış
Ee tabii diğer kullandıgın zamanlar hamile kalmıssın şuan neden olmuyor düşüncesi olması normal umarım bu ay olur
İnşallah eşine güzel haberleri verirsin doğum günündeİnşallah bu ay olur eşimin doğum günüsü yaklaşıyor inşallah hediye veririm ona adetim az kalmış ama.hic umudum yok eşim her ay soruyor belirtin varmı diye olmusmudur diye soruyor bir sikintida yok ama bende muayeneye gidicem bu ay ya çoğu kadında kür etki ediyor ilk ay olmasa ikinci ay olur illa ve bende iki defa kaldığım için olmaması beni düşündürüyor işte artık hayırlısı olsun inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız
Canimm neden hep pik seninki ovulasyon testi iyimi acabaEki Görüntüle 3332334 neden hala böyle testim bi türlü silikleşmiyor test
Bende bilmiyorum ki sürekli böyle yanlıs değildir test 2. Kutu bu diğerleri de böyle cıkıyorduCanimm neden hep pik seninki ovulasyon testi iyimi acaba
Pkostan dolayimi acabaBende bilmiyorum ki sürekli böyle yanlıs değildir test 2. Kutu bu diğerleri de böyle cıkıyordu
Öyle olsa daha önceden de bu durumu yasardım hiç bilmiyorum kiPkostan dolayimi acaba
Valla canim bilmiyorumkiiÖyle olsa daha önceden de bu durumu yasardım hiç bilmiyorum ki
Kızlar klavyem yazmıyordu ya mesajları gördüm cevap veremedim yazmıyor klavyem ya donmuşİnşallah eşine güzel haberleri verirsin doğum gününde
Kafama takma bakslım adetine az kaldı vücudunu da dinleme sürekli olucak bu ay
Acaba yumurtan mi büyüyor hayla onumu gösteriyor çok değişik ya benim bir an koyulasti bir an silindi senin niye böyleEki Görüntüle 3332334 neden hala böyle testim bi türlü silikleşmiyor test
Valla bende anlamadım ki ilk pikten sonra silindi tekrar koyulastı şuanda hala pik gibiAcaba yumurtan mi büyüyor hayla onumu gösteriyor çok değişik ya benim bir an koyulasti bir an silindi senin niye böyle
Takip et canım değerlendir yine de ne olur ne olmazValla bende anlamadım ki ilk pikten sonra silindi tekrar koyulastı şuanda hala pik gibi
Takipteyim canım inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimizTakip et canım değerlendir yine de ne olur ne olmaz
İnşallah canımTakipteyim canım inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz