-
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.281
Canimm yumurta takibii nasil yapiliyor bilgin varmi benim az cok varda sizdende duymak isterm eksikler varmiGerek yok doktor zaten yapiyor istersen kullanabilirsin
Bildiğim kadarıyla 2 günde bir kontrole çağırıyor ne kadar büyümüş falan yanlısta olabilir hiç doktor bana yapmafı pek bilgim yokCanimm yumurta takibii nasil yapiliyor bilgin varmi benim az cok varda sizdende duymak isterm eksikler varmi
Kizlar bir gebenin gunlugu sayfasindan balik yagi test magnezyum jel folik asit aldimBildiğim kadarıyla 2 günde bir kontrole çağırıyor ne kadar büyümüş falan yanlısta olabilir hiç doktor bana yapmafı pek bilgim yok
Jeli kullandım folik asıtı hiç kullanmadım evde duruyor o balık yağını kullanıp hamile kalan da varmısKizlar bir gebenin gunlugu sayfasindan balik yagi test magnezyum jel folik asit aldim
Canım ben yumurta takibi şöyle oldu ilk muane etti hangisi büyümeye iyide sağlıklıysa ona yöneldi doktor klomen verdi beş gün kullandım sonra kontrolle gittim 16ml büyümüştü sonra dedi bir kaç gün sonra geld dedi gittim 20 olmuştu iğne vurdu nasıl değerlendirme yapacagimi söyledi ama için rahata olcaksa ovulasyon kullaan ama doktor diyor zaten ne zaman catlayacaginiKizlar bir gebenin gunlugu sayfasindan balik yagi test magnezyum jel folik asit aldim
İlk gebeligndemi yaptii canimCanım ben yumurta takibi şöyle oldu ilk muane etti hangisi büyümeye iyide sağlıklıysa ona yöneldi doktor klomen verdi beş gün kullandım sonra kontrolle gittim 16ml büyümüştü sonra dedi bir kaç gün sonra geld dedi gittim 20 olmuştu iğne vurdu nasıl değerlendirme yapacagimi söyledi ama için rahata olcaksa ovulasyon kullaan ama doktor diyor zaten ne zaman catlayacagini
Yok canım 4/5 ay oldu yaptımİlk gebeligndemi yaptii canim
Ama ise yaramadi dimiYok canım 4/5 ay oldu yaptım
Ama ise yaramadi dimi
Nasipp hayirlsii olsunnEvet yaramadi
Aynen canım nasip ne zaman insan bilmez hiç sebebi yokken hamile kalmayanlar çokNasipp hayirlsii olsunn
Rahim filmide cekecemm bu ay insalah hayirli sonuclarla hayirli bir gebelik olurAynen canım nasip ne zaman insan bilmez hiç sebebi yokken hamile kalmayanlar çok
Çekildikten sonra kalan çok canım inşallah sanada nasip olurRahim filmide cekecemm bu ay insalah hayirli sonuclarla hayirli bir gebelik olur
İnsallahh canimmÇekildikten sonra kalan çok canım inşallah sanada nasip olur
Kız sen her ay iki defami yumurtluyorsun evet pik olmuşEki Görüntüle 3331277 kızlar pik dimi ben bu gidişle vaktinde adrt olamicam galiba
Bu 2 aydır yumurtlama olmaya basladı tam yumurtlama oluyor keske tutsada sevinsek yaKız sen her ay iki defami yumurtluyorsun evet pik olmuş
Keşki ya off bağirasim.var yaBu 2 aydır yumurtlama olmaya basladı tam yumurtlama oluyor keske tutsada sevinsek ya
İnşallah kız inşallah bu ay uğur getirsin sanaKeşki ya off bağirasim.var yahamileyimmm demek istiyorum.yaa
İnşallah canım inşallah hepimizeİnşallah kız inşallah bu ay uğur getirsin sana