- 20 Aralık 2022
- 4.248
- 1.696
- 63
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.981
Hadi canım İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırızValla canım benim dün pik günümdü teste göre . Akşam tekrar test yaptım hafif silik çıktı sanırım çatladı artık. Bugün de saat 3 gibi tekrar bi test yapcam inşallah
İnşallahHadi canım İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız
Eve canımİnşallahsen naptın yarın mıydı adet günün
Yaa benim ovulasyon testi pike yakın çıkto yine mi yumurtlama olcakKızlar ne yapıyorsunuz ne yaptınız
buralarda gördüğüm kadarıyla adete yakın koyulaşıyomuş ama hamile olanlardada koyu çıkartabiliyomuş belki hamilesindir belli olmazYaa benim ovulasyon testi pike yakın çıkto yine mi yumurtlama olcak
Gebelik testi yaptım o negatif çikti umarım hepimiz hamileyizdirburalarda gördüğüm kadarıyla adete yakın koyulaşıyomuş ama hamile olanlardada koyu çıkartabiliyomuş belki hamilesindir belli olmaz
At resim çabukYaa benim ovulasyon testi pike yakın çıkto yine mi yumurtlama olcak
İnşallahGebelik testi yaptım o negatif çikti umarım hepimiz hamileyizdir
İnşallah yaGebelik testi yaptım o negatif çikti umarım hepimiz hamileyizdir
At resim çabuk
Keşke erken gebelik olsaydı yapardım kasette çıkmadıBaya koyu çıkmış
Adetin geçerse bide o zamn yaparsın vardır belki daha yükselmemiştir değerinKeşke erken gebelik olsaydı yapardım kasette çıkmadı
Bekleyeyim zaten 2 gün kaldı adeteAdetin geçerse bide o zamn yaparsın vardır belki daha yükselmemiştir değerin
3 seneden beri o kadar test yaptımki bazılarında hep çizgi çıktı hep yanıltılar inşallah sende vardır
Yok ben hiç kür falan yapmadım ama hayıt tohumuna başlicam bugün bakalım adet olmuştum ama 2 gn sürdü sadece ağrılarım falan devam ediyo hiç böyle olmamıştı ama adetlerimde düzensiz zatenBekleyeyim zaten 2 gün kaldı adete
Sizde mi soğan kürü yapmışmıydınız
Pkos var mı sizde benimde çok düzensiz duphaston kullandım doktor vermişti adet de olmadımYok ben hiç kür falan yapmadım ama hayıt tohumuna başlicam bugün bakalım adet olmuştum ama 2 gn sürdü sadece ağrılarım falan devam ediyo hiç böyle olmamıştı ama adetlerimde düzensiz zaten
Niye öyle diyorsun ki hele dur daha adet olmadın benimde test negatif ama adet olmadığımız sürece umut varKızlar benim yarın adet günü olmadı yine ben elendim inşallah sizden güzel haber gelir
Yok ya benim umudum bitti olsa çıkardı yaNiye öyle diyorsun ki hele dur daha adet olmadın benimde test negatif ama adet olmadığımız sürece umut var
Hiç bi doktor demedi bilmiyorum ki olsa derlerdi heralde dimiPkos var mı sizde benimde çok düzensiz duphaston kullandım doktor vermişti adet de olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?