Hamile kalmak için sizlere ne gibi tedavi yapıldı,bizimle paylaşırmısınız??

ben drumu zaten değiştireceğim sanırım anlatamadım o zaman dra karşı gelmememin ve film işini
ertelememin sebebi 1 sene olmadan gerek görmemesi ve bunu benim mantıklı bulmamdı tabi film korkusu da var ama diğer konularda mesela neden yumurtlama takibi yapılmadı buna falan taktım o nedenle değiştireceğim evet kafamda şüphe kalmadı çünkü değiştirmeye kesin karar verdim sıfırdan başlayacağım ama tedavi sürecini ocağa bıraktım ki 1 sene tam dolsun ne yapılacaksa yapılsın diye
kesinlikle katılıyorum Rabbim her isteyene tez zamanda hayırlısını versin

bende snin gibi eskiden kimin begeini görsem alirdim severdim otobüslerde bile bebek severdim..ama zamanla baskasinin bebeklerine karsi ilgim azaldi.simdi hickimsenin bebegini görmek bile istemiyorum.kaynanam sen bebek severdin neoldu diye soruyo.kimin bebegi olsa burnumun icine sokuyo sagolsun.ama bende ilgi sifir..bebek görmeye tahammülüm yok.benim neyim eksik ki diye düsünüyorum.

laparoskopiye gelince canim, eger tüplerinde yapisiklik vasa spremler yumurtaya ulasamaz.bende kist vardi ve cok az yapisiklik vardi.ameliyatta actilar..hatta ben doktoruma neden önce rahim filmi cekmiyosunuz dedim rahim filmi cok geri kalmis bir yüntem dedi almanyada yaklasik 20 yildir kullanilmiyormus..rahim filminde sadece rahimin genel durumuna bakilir ama tüpler görülmez dedi...laparoskpi daha kesin sonuc veren bi yöntem dedi bende ama tr de hala ilk istenilen rahim filmi deddim neden böyle eski bi yöntemi kullanyolar bilemiyorum dedi..

ben laparoskopiden sonra cok rahatladim harika bir chek-up oldu ne var ne yok herseye baktilar..adet agrilarim, adetten önceki gögüs agrilarim hersey bitti.ve artik saglikli oldugumu bilioyrum..laparoskopiyi herkese tavsiye ederim

ELİFATİHEFU....ÇOK TEŞEKÜR EDERİİM PAYLAŞIMIN VE TAVSİYEN İÇİN EVET GEÇEN GENEL CERRAH OLAN AMCAMLA DA KONUŞTUM..ben 18.08.2006 da evlendim 1 yıl 3 ayda doğum kontrol hapı kullandım ve bırakalı 9-10 ay olmuş amcamda dediki seni büyük bir ihtimal doğumkontrol hapı hala koruyo..biliyosundur o hap koruyuculuğunu 1 yıl sürdürüyo ama yinede laparoskopiyi önerdi oda bir tedbirdir dedi çok rahatladım gerçekten ben unutmuştum o koruyuculuk meselesinii...:)))hayırlısı olsun inşallaah..sağlıcakla kalın SEVGİLER

arnavutgüzeli 9 - 10 ayda normalde hapin etkisi kaybolmasi gerek.ama bazi kadinlarda kullandigin süre kadar zaman gecmesi de gerekebiliyormus.eger hap 1 yil koruyorsa bile cogu gitmis azi kalmis.doktoruna laparoskopi istedigini söyle tüplerine bu yöntemle bakilmasini teklif et bakalim ne dicek..insallah yakinda hamile oldugunu müjdelersin bize.

canııım çok teşekkürederiim iyiki varsınız gerçektenn sağol tavsiyeni dinliycem..zaten doktorum önerdi laparoskopiyi ama ben cesaret edemiyodum açıkçası oraları fazla kurcalamak istemiyodum ama bakıyorum çoğu tavsiye ediyolar..bakalım hayırlısı o güzel dua ve dileklerin için teşekkür..AMİİİİİN:1hug::Saruboceq:

bi sorum olacak
hap nasıl bıraktıktan sonra etkisini devam ettiriyor kullanırken unutulan bir hap kadınların kabusu oluyor hap almayı unuttum ya hamile kalırsam diye

arnavutgüzeli sen laparoskopiyi ol gel bak buraya yazicakisn nekadar rahatladigini.bende ameliyata giderken kendimi kurbanlik koyunlar gibi hissediyodum daha önce hicbir operasyon gecmemisti basimdan.ilk oldu ve iyikide yaptirdim.ayrica oralari kurcalatmak bazen iyi bile oluo.mesela doktorum geldi benimle konustu narkoz halindeyken cevap verdim ama ne dedigimi hic hatirlamiyorum bide narkozdan sonra uyanin uyanin dediklerini biliyorum okdara.hicbisey anlamiyosun cesaretini topla...
saglikla kal

vildangel

hapin koruyuculuk etkisi tamanen hormonlarla ilgili.senelerce kullanip biraktigi ay hamile kalanda var 1-2 ay kullanip aylarca hamile kalamayanda..yada 1 gün unutup hzamile kalanlar.allah o bebegi yazdiysa kuluna bazilarinda hap hic ise yaramiyo.
dogum kontrol haplarinin gecici kisirlik yaptigida kanitlanmis bir gercek.

canım cevabın için teşekkür ederim seni alkışlıyorum evet bende ozaman doğum kontrol hapının geçici kısırlık kervnına katılıyorum..EVET BU İKİ ÜÇ AY İÇİNDE HAMİLE KALIRSAM Kİ KALICAĞIMIII%100 EMİNİİİM BU OLAY TASTİKLENMİŞ OLUCAKTIR..(BAZEN bu doğumkontrol hapları yumurtlama embeliğine bile yol açmıştır..söyleyen DOKTOR ALİ FUAT ŞENGÖR..yani aynen canım arkadaşım ELİFATİHEFU nun dediği gibidir..a.s.:enbuyukkk:

biz de be bebek yapmaya karar verdikten sonra hemen olur diye düşündük ama nerdee bekle dur gelmez bücür,6ay bekleyip öyle gidelim dedik 6ay geçti tık yok,tuttuk doktorun yolunu,hormon testi yapıldı prolaktin yüksek çıktı ama bir ay ilaç dostinex kullanmam yetti çok sevindim tamam dedim artık olur ama yok yine hüsran,bu kezde kist çıktı malesef doğum kontrol hapı verdi doktor kisti eritmek için hap yeni bitti adet olup kontrole gitmeyi bekliyorum umarım başka bişey çıkmaz zaten bikaç ay akışına bırakmayı düşünüyorum ne tedavi ne ilaç,2ay beklemek ve dua edip yalvarmak geliyor içimden rabbime

[/SIZE][/COLOR][/B]
utandim

ne zaman laparoskopi tarihi alicaksin peki?

canıım valla bilmiyorum daha belli değil ama eşim bugün bana sert çıkıştı yeter artık diye ben uğraşmak istemiyorum zaten herşeyee dünyanın parasını döktüm sonuç hep hüsraan dedi ve tüp bebeğe karar vermiş..e haklıda bakıcaz artık ..ama ben bugün yeni birşey öğrendim benim teyzem hamile kalmadan önce tabi o şu an yurtdışında 3 hafta arayla hormon testi yapılmış..ve 3 haftada bile fark etmiş ayrıca bu testi adetin 5.günü yaptırmış..bunlar FSH,LH,PROLAKTİN,ESTRODİOL,PROGESTERON,AYRICA İDRAR KÜRÜ..bana idrar kürü falan yapılmadı eve gidicem bu hormonların yapılıp yapılmadığına bakıcam ve bu testler yapılırkende adetimin 5.günü değilde herhangi bir günde gitmiştiikfisfisfis ..ben en iyisi bu testleri tekara yapayım dimi sizce acele etmiyim tüp olayına???hıım ne dersiniiiz ayrıca sizedee aynen bu testler böyle mi uygulandı peki???

bu testler banada yapildi idrar haric ama.adetimin 3.gününde yapildilar.
bak benim sonuclarim söyle:

andorstendion 2.11
DHEA sulfat 2940
E2 39,7
LH 4.40
FSH 8.83
progesteron 0.553
pro´laktin 7.41
SHGB 55.3
testesteron 0.657
THS 1.05

doktor sadece teststeron biraz yüksek demisti okadar.daha baska testlerde yapildi ama bunlar öenmli olanlar.

bencede acele etmeyin tüp olayina.birkac ay daha bekleyin.yada önce asilamayi deneyin.sen testleri yeniden yaptir...bide tüplerine baktir.belki daha sonra kendiliginden gelir bebisin..:CüvCüv:

kızlar merhaba bende tedaviye yeni başladım tabi bütün doktorun başlangıç noktası olan klomen ile bu ay ilk defa kullandımama heyecanlandan çatlayacam regl tarihimden bir gün geçti ama nedense ümitlenmek istemiyorum zaten olursam direk rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum oyalananmaya hiç niyetim yok inşallah hepimiz bebişlerimizi sımsıkı kucaklarız

aynen bende 1 ay prolaktin yükseliyor 1 ay kist oluşuyor 1 ay klomen kullanıyorum:çok üzgünüm:
sıralama hiç şaşmaz

aynen bende 1 ay prolaktin yükseliyor 1 ay kist oluşuyor 1 ay klomen kullanıyorum:çok üzgünüm:
sıralama hiç şaşmaz

hadi ya,üzüldüm şimdi hem senin adına hem kendi adıma..demek sırada klomen var.klomeni ne için veriyor doktor vildangel,ben de doktor verdiğinde kullanayım mı akışına mı bırakayım,sen benden daha tecrübelisin

klomen yumurta oluşturmak için veriyor canım
aslında bende yumurta oluşuyodu son 2 yıldır düzenliydi
ama prolaktinim yüksek olduğu için kistleşiyormuş yumurtam o yüzden hamiş kalamıyomuşum
dostinexle düşüyo prolaktin sonra geri çıkıyor
over kistini benim bünyem yapıyor sürekli tazeliyor
bende bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum 6 tane kaldı ilacın bitmesine ama malesef adetim bayrama denk gelecek
bayramdan sonra adetin 3. günü gittiğim zaman adım gibi eminim ya prolaktinim çıkacak ya kist oluşacak kafayı yiycem
ama işimi şansa bırakamam doktorla görüşmem lazım en azından doğum kontrol hapına devam etmeliyim diye düşünüyorum

bence klomen verirse kullanmalısın yumurta takibi yapacaktır doktorun
ayrıca yumurtan oluşup gelişirse çatlatma iğnesi verir gebelik şansın yükselir

MERHABA KIZLAR;NASILSINIZ ?Ben bugün gittim tahlillerimi yaptırdım.devlet hastanesinde perşembe günüde sonuçlarımı alıcam..ANDORSTENDİON HORMONUNU DEVLET KARŞILAMIYO haberiniz olsun özeller yapıyomuş..(kan alınır alınmaz buz kalıbıyla birlikte laboratuara gidiyo)o pek fazla gerekli değilmiş..bide ben doktoruma kızmıştım diğer bayanlara bu testler yapılmış gidim bende yaptırayım dedim meğerse şimdi bi araştırdım; E2,LH,FSH,DHEA SULFAT,SHGB..yumurtlama bozukluklarında,kisti olanlardan,yüksek POLİSTİK OVERİ olanlarda bu tahliler istenirmiş..TABİ BENDE BU TÜR SORUNLAR YOK ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN:))aradım doktorumu hocam ben yine mahçup oldum gittim sizden habersiz şunu şunu yaptım dedim bi güldü banaa..CANIM DEDİ BEN BOŞUNA YILIN DOKTORU SEÇİLMEDİM DEDİ..SEVİYORUUM YAA DOKTORUMUUU..BAKALIM SONUÇLARIMIDA Bİ ALAYIMDA ONA GÖRE TEKRAR BİR RUTİN KONTROLÜ OLAYIM..size hemen haber vericem sağlıcakla kalıın..sevgiler..

SELAM KIZLAR.Benim tahlillerim yapılmadı çok komik ama olmadı devlet hastanesi kanı bozmuşmuş..neyse bizde eşimin tekrar sprem sayısını baktırdık özele gittim hemde antalyanın en iiyi en meşhur doktoruna(paraya kıydık yani)bu doktor çok şaşırdı çünkü sürekli ben konuştum okadar bilgiliyimki yapılan tedavilerimi anlattım beni muayene etti çok şükür rabbime hiç ama hiç birşeyim yok mükemmel dedi..diğer doktorumun önerdiği LAPAROSKOPİYİ oda önerdi hocam dediyse doğrudur (benim doktorumda türkiyede ödül almış doktordur ALİ FUAT ŞENGÖR)..DOKTORUM KESİNLİKLE DAHA ÇOK GENÇSİN DİYEREKTEN BENİM BEKLEMEMİ ÖNERDİ.GEZİN TOZUN NE ACELESİ VAR DEDİ YAŞIN 30 ZA MI GELDİDE ACELE EDİYOSUNUZ DEDİ SİZDE HİÇ BİR ŞEY GÖREMİYORUM ÇOK İLGİNÇ DEDİ YANİ BENDE KARAR VERDİM 1-2 AY DAHA BEKLİYCEM SONRA LAPAROSKOPİ OLUCAM ONDAN SONRADA ALLAH KERİM..SADECE PAYLAŞAYIM DEDİM..yani hiç birşeyi olmayanda hamile kalamıyo..

banada en basta 3 doktor herseiyn harika mükemmel diyodu.taki laparoskopi olana dek.orda anlasildiki aslinda öyle degilmis..endo varmis ve tüplerde hafif yapisiklik varmis.yani sende bu ameliyati olmadan kesin konusma sekerim
doktorlar banada hep niye bu acele daha yasin 23 diolar ama ben erken anne olmak istiyrum..artik evimi bebek sesi senlendirsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…