vaaybee koca 3,5 yııl dile kolay..çok etkilendim gerçekten nedenir ki bilmiyorum bu doğa gücüne allah herşeyin hayırlısını bilir..vardır bir sebebi diyorum öyle avutuyorum kendimi ama busefer diğer hamile kadınları görünce kendimi onlarla kıyaslayınca çok üzülüyorum hatta ve hatta bebekleri eskiden gördümü öperdim hemen kucağıma alırdım şimdi ise bana gösterdiklerinde ise görmemezlikten geliyorum bakmıyorum bilee onlar bana şaklabanlık yapıyolar busefer kendimi zor tutuyorum..ELİFATİHEFU ACEBA BENDEMİ LAPAROSKOPİ OLASMMI Kİ??RAHİM İÇİNDE YAPIŞIKLIK FALAN OLABLİR DEMİŞTİ DR.O YÜZDEN SPERMLERİN TÜPLERE ULAŞMASI ZORLANIR DEMİŞTİ...AÇIKÇASI BEN FAZLA ORALARI KURCALAMAK İSTEMİYORUM AMA İYİ OLACAKSA NEDEN OLMASIN!!!ALLAHIM LÜTFEN HERKEZİN DUASINI DUY..BİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET LÜTFEEN..bazı kişilerin kız çocuğu oluyo diye boğup öldürüyolar bu ne biçim bir adalettir ben çözemedim yaa neyssee..(
arnavutgüzeli 9 - 10 ayda normalde hapin etkisi kaybolmasi gerek.ama bazi kadinlarda kullandigin süre kadar zaman gecmesi de gerekebiliyormus.eger hap 1 yil koruyorsa bile cogu gitmis azi kalmis.doktoruna laparoskopi istedigini söyle tüplerine bu yöntemle bakilmasini teklif et bakalim ne dicek..insallah yakinda hamile oldugunu müjdelersin bize.
arnavutgüzeli sen laparoskopiyi ol gel bak buraya yazicakisn nekadar rahatladigini.bende ameliyata giderken kendimi kurbanlik koyunlar gibi hissediyodum daha önce hicbir operasyon gecmemisti basimdan.ilk oldu ve iyikide yaptirdim.ayrica oralari kurcalatmak bazen iyi bile oluo.mesela doktorum geldi benimle konustu narkoz halindeyken cevap verdim ama ne dedigimi hic hatirlamiyorum bide narkozdan sonra uyanin uyanin dediklerini biliyorum okdara.hicbisey anlamiyosun cesaretini topla...
saglikla kal
vildangel
hapin koruyuculuk etkisi tamanen hormonlarla ilgili.senelerce kullanip biraktigi ay hamile kalanda var 1-2 ay kullanip aylarca hamile kalamayanda..yada 1 gün unutup hzamile kalanlar.allah o bebegi yazdiysa kuluna bazilarinda hap hic ise yaramiyo.
dogum kontrol haplarinin gecici kisirlik yaptigida kanitlanmis bir gercek.
utandim
ne zaman laparoskopi tarihi alicaksin peki?
bu testler banada yapildi idrar haric ama.adetimin 3.gününde yapildilar.[/SIZE][/COLOR][/B]
canıım valla bilmiyorum daha belli değil ama eşim bugün bana sert çıkıştı yeter artık diye ben uğraşmak istemiyorum zaten herşeyee dünyanın parasını döktüm sonuç hep hüsraan dedi ve tüp bebeğe karar vermiş..e haklıda bakıcaz artık ..ama ben bugün yeni birşey öğrendim benim teyzem hamile kalmadan önce tabi o şu an yurtdışında 3 hafta arayla hormon testi yapılmış..ve 3 haftada bile fark etmiş ayrıca bu testi adetin 5.günü yaptırmış..bunlar FSH,LH,PROLAKTİN,ESTRODİOL,PROGESTERON,AYRICA İDRAR KÜRÜ..bana idrar kürü falan yapılmadı eve gidicem bu hormonların yapılıp yapılmadığına bakıcam ve bu testler yapılırkende adetimin 5.günü değilde herhangi bir günde gitmiştiikfisfisfis ..ben en iyisi bu testleri tekara yapayım dimi sizce acele etmiyim tüp olayına???hıım ne dersiniiiz ayrıca sizedee aynen bu testler böyle mi uygulandı peki???
biz de be bebek yapmaya karar verdikten sonra hemen olur diye düşündük ama nerdee bekle dur gelmez bücür,6ay bekleyip öyle gidelim dedik 6ay geçti tık yok,tuttuk doktorun yolunu,hormon testi yapıldı prolaktin yüksek çıktı ama bir ay ilaç dostinex kullanmam yetti çok sevindim tamam dedim artık olur ama yok yine hüsran,bu kezde kist çıktı malesef doğum kontrol hapı verdi doktor kisti eritmek için hap yeni bitti adet olup kontrole gitmeyi bekliyorum umarım başka bişey çıkmaz zaten bikaç ay akışına bırakmayı düşünüyorum ne tedavi ne ilaç,2ay beklemek ve dua edip yalvarmak geliyor içimden rabbime
aynen bende 1 ay prolaktin yükseliyor 1 ay kist oluşuyor 1 ay klomen kullanıyorum:çok üzgünüm:
sıralama hiç şaşmaz
SELAM KIZLAR.Benim tahlillerim yapılmadı çok komik ama olmadı devlet hastanesi kanı bozmuşmuş..neyse bizde eşimin tekrar sprem sayısını baktırdık özele gittim hemde antalyanın en iiyi en meşhur doktoruna(paraya kıydık yani)bu doktor çok şaşırdı çünkü sürekli ben konuştum okadar bilgiliyimki yapılan tedavilerimi anlattım beni muayene etti çok şükür rabbime hiç ama hiç birşeyim yok mükemmel dedi..diğer doktorumun önerdiği LAPAROSKOPİYİ oda önerdi hocam dediyse doğrudur (benim doktorumda türkiyede ödül almış doktordur ALİ FUAT ŞENGÖR)..DOKTORUM KESİNLİKLE DAHA ÇOK GENÇSİN DİYEREKTEN BENİM BEKLEMEMİ ÖNERDİ.GEZİN TOZUN NE ACELESİ VAR DEDİ YAŞIN 30 ZA MI GELDİDE ACELE EDİYOSUNUZ DEDİ SİZDE HİÇ BİR ŞEY GÖREMİYORUM ÇOK İLGİNÇ DEDİ YANİ BENDE KARAR VERDİM 1-2 AY DAHA BEKLİYCEM SONRA LAPAROSKOPİ OLUCAM ONDAN SONRADA ALLAH KERİM..SADECE PAYLAŞAYIM DEDİM..yani hiç birşeyi olmayanda hamile kalamıyo..