Hamile kalmak için sizlere ne gibi tedavi yapıldı,bizimle paylaşırmısınız??

slm arkadaşlar ben bu siteye bugun katıldım..çok beğendim..
bizde 4 yıldır evliyiz...ilk 1 yıl istemedik..sonra doğal yoldan oldu ama düşük yaptım bidahada olmadı..rahim filmi çektim klomen kullandım en sonda birkez progen kllandık. bir yıl öncede eşim varikoselden amelyat oldu..ama hala morfoloji sorunu var bi türlü %50 yi geçmedi...son iki aydırda iğnedeen kaynaklanan kislerin geçmesini bekliyorumm
doktorum doğum kontrol hapı verdi ama artık haplardan ilaçlardan nefret ediyorum kullanmıcam eğer geçerse kistim direk aşılama yaptırıcam sevgi ve duayla...

SELAM KIZLAR.Benim tahlillerim yapılmadı çok komik ama olmadı devlet hastanesi kanı bozmuşmuş..neyse bizde eşimin tekrar sprem sayısını baktırdık özele gittim hemde antalyanın en iiyi en meşhur doktoruna(paraya kıydık yani)bu doktor çok şaşırdı çünkü sürekli ben konuştum okadar bilgiliyimki yapılan tedavilerimi anlattım beni muayene etti çok şükür rabbime hiç ama hiç birşeyim yok mükemmel dedi..diğer doktorumun önerdiği LAPAROSKOPİYİ oda önerdi hocam dediyse doğrudur (benim doktorumda türkiyede ödül almış doktordur ALİ FUAT ŞENGÖR)..DOKTORUM KESİNLİKLE DAHA ÇOK GENÇSİN DİYEREKTEN BENİM BEKLEMEMİ ÖNERDİ.GEZİN TOZUN NE ACELESİ VAR DEDİ YAŞIN 30 ZA MI GELDİDE ACELE EDİYOSUNUZ DEDİ SİZDE HİÇ BİR ŞEY GÖREMİYORUM ÇOK İLGİNÇ DEDİ YANİ BENDE KARAR VERDİM 1-2 AY DAHA BEKLİYCEM SONRA LAPAROSKOPİ OLUCAM ONDAN SONRADA ALLAH KERİM..SADECE PAYLAŞAYIM DEDİM..yani hiç birşeyi olmayanda hamile kalamıyo..

canım çok sevindim senin adına umarım laparoskopiye gerek kalmadan hamile kalırsın

bende yazayım;
2yıllık evlıyım ve 2 yıl boyunca hıc korunmadık...ılk basta dusunmemıstık..am korunmuyorduk...olursada nıe oldu dıye karalar baglamıyacak..ama maalesef olmadı..1 yıl sonra kafamızda soru ısaretı olmaya basladı..neden olmuyor hıc korunmadık dıye...
ılk dr gıttım bayan dr bana pkosunde dedı..cok zor cocuk sahıbı olman dedı..tabı ben husrana ugradım orda..moralım bozuldu...ustune klomen verdı yumos takıbı yapalım dedı.. adetın 3.gunu ve 21 .gunu testler sonrada esımın sperm analızını ıstedı.ben yaptırdım tum tahlılerı.ama o dr gıtmedım.....test sonuclarımla bırlıkte baska bır dr gıtddım . oda herseyın gayet normal kım pko var dedıyse halt yemıs dedı...klomene baslamıstım bu arada en son gıttıgım dr asılama yapalım dedı..olu dedım...
1.asılamamı oldum sonuc NEGATIF
benım yın4e kafamda soru ısaretı var yıne dr degıdıklıgı oda demesın mı sende sorun yok esınde morfolojı sorunu var..eyvah dedık...urolojı uzmanına yonlendırdı...herseye baktı bıtkısel bır ılac verdı onu kullandı..sıgarayı bıraktı 3 ay sonra sperm analızı sonuc guzel..ama hala yokj bebek...
bu arada1,5 yıl oldu. o arada rahım fılmı cekıldıgım sonuclar guzel..
artık bebıs ıcın tedavıye baslamam gerekıyordu..
ramazan bayramından sonra dr degısıklıgı yaptımmm ısıne cok ıyı olan prof...gıttım...
SORUN ORTAYA CIKTI SEBEBSIZ INFERTILTE
2.asılama kasımda oldu sıonuc NEGATIF (KLOMEN) suan 2yıllık evlıyım pregly catlatma ııgnesı
3.asılamam bayramın ılk gunu oolacak gonalf-f ınssallh bu sefer tutar... prgly catllatma ıgnesı
BIRAZ UZUN YAZDIM CUNKU 3 DR DEGISTIRDIM...tum yapılan tetkıkler yapıldı sonuc hep husran..esımdede sorun yok ama bebısım gelmıyoorrrr

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim ilk yıl istemedik ama olsada sorun deil diye bazen korunduk bazende korunmadık 1 buçuk yıl sonunda doktora gittik hormon testi spermiogram yapıldı normal çıktı ve 3 ay boyunca yumurta takibi yapıldı ama olmadı yaklaşık 5 ay kadar beklemeye geçtik yine olmadı geçen ay da hsg çekildim çok şükür kanallarda açıkmış yani doktor bir sorun olmadıgını söyledi ama yinede olmadı evet arkadaşlar demekki herşeyin bir zamanı var bu arada bugün regl olmam gerekiyor hsg den sonra inşallah olmam da bu kez olur Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Amiinnnnnn...

Yokmu kızlar tedavilerini bizimle paylaşmak isteyeeen??

bende anlatayım baree:) 1yıllık evliyim hiç korunmadık her ay hamile olduğumu sandım adetlerim çok düsensizdii 3 ayda bir 4 ayda bir oluodum bir çok dktra gittiim sonç alamadım en sonki doktorym polikisik over tanısı koydu ve ilk olarak smear testi eve hormon tahlili yaptı.. ilaç olarak duphostonu kullanıyorum 3 ay oldu kullanalı adetlerim 3aydır aynı gnünde oluyoo yumurtlama gerçekleşmediği için bu ilacı tavsie ettii ama şimdi bilmiyorum bu ialaç yumurtlatıyomu yoksa adetimi düsene sokuo yoksa ikisini birden mi sağlıyo:) bu ay yine ya hamileysem die düşünüyorum dua edin bizim içinnn lütfennnn:)

merhabalar bende 14 aylık evlıyım hıc korunmadık dr gıttım önce progesteron testı yapıldı yanı yumurtlamaya bakıldı.cok ıyı dedı adetımın 3.gunu gel dedı dun gıttım hormon tahlılı yapıldı oda cok ıyı cıktı klomen adlı ılaç yazdı 5 gun kullanıcam 3 gun durup gun asırı ılıskıye gır dedı bakalım

selam kızlaaar..
beni aranızda bile biliyodur.herzaman doktorlar bişeyiniz yok demesine karşılık ben sürekli araştırmaya devam ettim..hiç bir belirtim olmamasına rağmeen bende aşırı derecede İLTHAB ÇIKTI ..:umursamaz:
RAHİM FİLMİ OLMUŞTUM 1 YIL ÖNCE ,hiç sorun yoktu sadece ilerde düşüğe sebep olabilecek küçük bir PROBLEM.evet rahmim aşağa doğru hafif eğikti(yani eşek sırtı tabirinde) sonra bizde bebek olmayınca doktorum ısrarla bana HİSTEROSKOPİ AMELYATINI tavsiye ettii..ilerde tüp bebek tedavisinde bir sorunla karşılaşmayalım diye..evet uzun araştırmalarıma rağmen yapmaya karar verdiik,çünkü doktorum herzaman bana uygun olan tedaviyi biliyodu..meğerse benim amelyatım genelde tüp bebek yada düşükle sonuçlanan gebeliklere yapılırmış..ben şanslıydım ki doktorum önceden yaptırtı bana.a.s
inanın çok kolay ve ağrısıız bir amelyat.keşke hepiniz cesaretlenip yaptırsanız..
diyorumya hiç belirtim yoktu ne akıntımda,ne tahlilerde ..
doktorum benden bir avuç dolusu ilthab çıktığını,rahmim bulanık yosunlu su gibi dolu olduğunu söyledi, düşünün...:1no2:
iyiki temizlendim şimdi 1-2 ay içinde allahında izniyle hamile kalabilirmişiiim.:CüvCüv::Saruboceq:
sizinle paylaşmak istedim ,bişeyim yok demiycekmişsiniiiz,bu tür olaylar doktorları bile şaşırtıyoo.o yüzden 2-3 yıl içinde hamile kalamıyosanız kendinizi yıpratıp boşuna tahlillerle uğraşmayın ,cesaretinizi toplayıp HİSTEROSKOPİ ÇEKTİRİİN TEHŞİZ AMAÇLI.İÇİNİZDE RAHAT OLSUN ..sağlıcakla kalın:1hug:

X