Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için öneriler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aile hekiminin bilmiyorum canım ama doktorum hormon testi için bana adetin 2 veya 3. günü gelmelisin demişti.

Aile hekiminin bilmiyorum canım ama doktorum hormon testi için bana adetin 2 veya 3. günü gelmelisin demişti.
progesteron baktırmak istiyorum canım aslında ben. o hormon 21. gün bakılıyormuş ve o ay yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş sanırım. Ovaluasyon testlerinde yumurtlama göremedim ben p yüzden istiyorum birazda:/

Anladım farklı bisey o zaman hiç bilmiyorum onu ya Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin

Canim ben bugun hormon tahlili yaptirdim ankara sehir hastanesinde.ve adetin 2. Gunu bugun. 29una gun verdi.transvajinal ultrason .tekrar kan ve yumurtlama testi icin.sanirim bahsettigin progesteron o.

Orijinal elma sirkesini bir kaşık 1 ltlelik suyun içine koy iç çok iyi geliyor ilikşye girdiğin zaman ağrılı geçiyorsa badem yağı sür vajinaya kimyasal şeyler kullanmayın

Ne mutlu size sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 1 seneyi geçti artık bizim ama malesef olmadı. Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Merhaba lütfen banada bu konuda yardımcı olur musunuz bir yıldır uğraşıyorum üç ay önce kimyasal geçirdim ne kullandınız ne yaptınız banada bilgi verir ösiisniz

Merhaba lütfen bilgi verir msiiniz sperm için ne kullandınız ve omega 3 markası neydi

Merhaba lütfen bilgi verir msiiniz sperm için ne kullandınız ve omega 3 markası neydi
Eşiniz için ne kullanmıştınzı
Eşim sigarayı azalttı çakşır suyu, keçiboynuzu kürü, havuç suyu içti. Ama bu dediklerimi geçen sene yapmıştık bu sene bunları yapmadı sigarayı da çok içiyor yine ama ben yine c life kullandım 2 hafta yine hamile kaldım demek ki döllenme kısmında sıkıntı varmış spermler ulaşıyor ama yumurtaya giriş olmuyordu kullanınca yine hamile kaldım

Yani sadece c life etkisi diyosun

Gebesiniz sanirim Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin, nasil ve ne zaman gebe kaldiniz acaba ne kullandiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…