Hamile kalmak için neler yaptım herkes faydalansın

Yaa çok iyimiş.... hangi doktorun instagramı bu canım, sakıncası yoksa bilgi verebilir misin ?

Burada hep sonrakiler onemli diyorlar hatta en yuksek gune kadar birkaç gun cinsel perhiz olmali diyen de var. Çatlama oluyor diye sonraki gün iliski olmali diyorlar. Valla kafam karisti.
Belkide senin uygulayacağın yöntem doğrudur bilmiyorum canım ama bu doktorun gönderisi olduğu için paylaşmak istedim ❤
Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

Tutunamadiysa adet gibide sonlanmis olabilir.uzerine gorme de olmuş.olabilir.size tavsiyem yumurtlama günlerini degerlendirdikten sonra ilişkiye girmemeniz. Spermin rahme tutulması.icin zaman gerekli.
Perşembe ve cuma günü kahverengi lekenmelerim olmuştu. Yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm. Çünkü öncesinde testim negatif çıktı. Bat yarındı aslında. Ama bugün kırmızıya döndü. Tutunamamış olabilir mi?

Kızlar dün dr daydık. Dr um benım arkadasım zaten. Bana yolk var ama henuz cok küçük dedi nefesimi tuttum ama kalbi duyulmadı. Salı tekrar gel 3 gunu var bunun dedi. Ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• F3EF8EA7-2E54-4805-8FFA-F0CB7ACEFAE2.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 154
Olabilir canim kafaya takmadan bebiş planlayin ☺❤

Kızlar dün dr daydık. Dr um benım arkadasım zaten. Bana yolk var ama henuz cok küçük dedi nefesimi tuttum ama kalbi duyulmadı. Salı tekrar gel 3 gunu var bunun dedi. Ne düşünüyorsunuz
3 günü var dediyse doğrudur cnm. güzel düşün güzel olsun :)

Bende gebelık cok ıstıyorum. Hcg ılk degerım 0.19 du ıkıncısı 0.100 en son 0.120 cıktı. Geç döllenme falan olabılır doye okudum ınternette. Mıde bulantım da var hafıf. Benım durumumu yasayıp hamıle kalan varmı lıtfen donus yapsınlsr banaaaa

Canım anlattım ya işte ben yasadım
Ama adet gununde idrar testi yapmadan asla umitlenme

Simdi yumurtlama gunu gectikten 3 gun sonra iliskiyi kesmek mi gerekiyor bi arkadas yazmiş benim 2. Ayim bu pek bilgim yok adetime 4 gun var arada kasık agrim oluyor yumurtlama donemimden sonra gogus uclarimda kabuklanma olmustu ama ilgisi var mi bilmiyorum 2 gece baya ates basmasi yasadim uyku hali de oluyo bazen bitkinlik ama pek umut baglamiyorum bu ay

Adet sonrasi gebelik nasil oluyo anlamadim kuzum sonucta kanama oluyo rahimde
Burada bahsettiğim o değildi aslında ama anlatayım ikisinide

Örneğin adete yakın yumurtluyorsan diyelim ki o tarihlerde döllenme oldu ama adet tarihinde yakın olduğu için kanama görüyorsun Üzerine görme denilen şey yani daima takip etmelisin yumurtlama günlerini bazı insanlarda iki ay kanama bile olabiliyor hamileyken mesela benim hesaplanan günden iki gün sonra döllenmiş Buda doktor anlıyor zaten Hamile kaldığında kontrollerde

Kızlar bu yumurtlama çok stresli bisey ya bende yumurtlamadan emin degilim 9 subattaki sonradan koyulaşmış gibi sanki ben 11.gün ilk defa başladım bu teste polikistik owerim bugün 21. Günüm we yumurtlama göremedim daha adetime 1 hafta war
Kasım - aralık döngüm=27
Aralık - ocak döngüm =28
Ocak- şubat döngüm=29
Emin olamadıgım için 1 hafta daha dewam edicem testlere ama ilişkinin ertesi gününden beri kasık we bel agrısı war kafam karıştı

Doktora gittinjz mi acaba hamile kalmadan once. Baska ne gibi belirtileriniz oldu. Annelik hissi derken nasil bir histi acaba

Birde akintiniz oldu mu. Bebeğin sagda olustugunu hissettiniz mi

Sana önerim yumurtlama gununu kafaya takmadan isteginize göre ilişkiye girmeniz.
hesaplayınca gerilimden tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…