Hamile kalmak için neler yaptım herkes faydalansın

Adetin gectiyse hemen ucuz testlerden al 2 tane ıkısıde pozitif ise kan testine
merhaba canım, test yaptım, malesef negatif. Bugün bat dan sonra 3. günüm regl halen olmadım, ilişkiden de 17 gün geçti. Moralimi bozmak istemiyorum. Ne yapacağım şaşırdım :)
En iyisi bu hafta beklemek, regl olmasam kan vermeye gitmek.

İlişkiyi kesin yumurtladan 3 gun sonra

Tam da bugün yeni bir beslenme duzenine baslamisken bu topigi gormek cok iyi oldu.
Reglim dün bitti.
Bu ay ovulasyon testi kullanacağım.
Folik asit ve B vitamini basladim.
Her gün ceviz yiyeceğim. Dün 4 kavanoz ceviz kırdım.
Her sabah yumurta yemeye devam edeceğim.
Avokado uzun zamandir eksik olmuyor kahvaltımdan.
Balık yiyorum sık sık.
Ayaklarimi sicak tutuyorum.
Acaba karnima sicak su torbasi koymamın bir yararı olur mu?

Adet oldum iki gun once yumrtlama oldu bugun adet oldum 10gun var daha olmama anlamadik
Tutunamadiysa adet gibide sonlanmis olabilir.uzerine gorme de olmuş.olabilir.size tavsiyem yumurtlama günlerini degerlendirdikten sonra ilişkiye girmemeniz. Spermin rahme tutulması.icin zaman gerekli.

Tutunamadiysa adet gibide sonlanmis olabilir.uzerine gorme de olmuş.olabilir.size tavsiyem yumurtlama günlerini degerlendirdikten sonra ilişkiye girmemeniz. Spermin rahme tutulması.icin zaman gerekli.
Hic bilmiyorum canim dun gece kan verdim 0.1 cikdi ama adeti bitip gebe oldugununogrenen var doktorlar olamaz diyo ? Ben bu ay rahimden islem gordum polip aldirdim belki rahim kendini toparliyodur olmamis olabilir dediler ama 48saat once yumrtlama gorup 48saatbsonra adet olunca uzuldum cok yumurtlama girdik cunaresi oazar lekelendim ki oncesi 13gun sık iliski olmustu

tebrik ederim bende bu ay regl sonrası yumurtladığımı düşünüyorum bat günüme daha çok var beklicem ve denemeye devam edicem :) bu arada herkes yazıyor da anlamıyorum bu 4+4 dediğiniz 4 hafta 4 gün mü demek oluyor?

Evet canim 4 haftasi bitmis 4 gunluk oluyo

Rabbim.hakkinizda hayirlisini versin inşallah herseyin zamani vardır Rabbım bos bırakmasın kucagimizi

Canım harika işine yaradığını sevindim öncelikle kesinlikle karnına sıcak su koyma sıcağı ayaktan alman gerekiyor Ben de sıcak su torbasıyla yaşayan biri olduğum için bu noktaya dikkat Şu an altıncı haftamdayım bulantım yok koku hassasiyetim artmaya başladı yumurtlama gününü denk getir gerisi zaten olur her şeyi olması gerektiği gibi yapıyorsun

Canım âdet gunun gelmeden sakın test yapıp moralini bozma Ve olmadığında da şunu bil. Vücut kendini daha iyisini hazırlıyordur

Biliyorsun geç döllenme diye bir şey var Âdetten sonraki günleri takip et ve bu işte en önemli şey moral bunu unutma

Önemli olan negatif çıkması değil geç döllenme olabilir Biraz zaman ver kan testine git

Ovulasyon takibi yapmak strese sokar mi diye tereddüt yaşıyorum. Strese girince olmuyor çünkü biliyorum.

Ovulasyon takibi yapmak strese sokar mi diye tereddüt yaşıyorum. Strese girince olmuyor çünkü biliyorum.
Yumurtlama tek bi gun degıl sen sadece goguslerındr hassasiyet olan anı yakala 3-5 gun aralığındaki gunleri degerlrndir

Yumurtlama tek bi gun degıl sen sadece goguslerındr hassasiyet olan anı yakala 3-5 gun aralığındaki gunleri degerlrndir
Göğüslerim hassaslaşmiyor hiç. Eskiden cok akintim olurdu anlardim. O da olmuyor simdi. Test yapicam iki koyu cizgi gorunce o gunu ve sonraki gunleri degerlendircem.

Göğüslerim hassaslaşmiyor hiç. Eskiden cok akintim olurdu anlardim. O da olmuyor simdi. Test yapicam iki koyu cizgi gorunce o gunu ve sonraki gunleri degerlendircem.
Canım benim, ovülasyonda iki koyu gördüğün günün önceki 2.-3. günleri daha önemli.
Bak sana bir tablo gönderecem onu dikkate al bence, ünlü bir doktorun instagram sayfasından.
Sıfırıncı gün yumurtlama günü.

Burada hep sonrakiler onemli diyorlar hatta en yuksek gune kadar birkaç gun cinsel perhiz olmali diyen de var. Çatlama oluyor diye sonraki gün iliski olmali diyorlar. Valla kafam karisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…