Hamile kalmak için neler yaptım herkes faydalansın

Adetin gectiyse hemen ucuz testlerden al 2 tane ıkısıde pozitif ise kan testine
merhaba canım, test yaptım, malesef negatif. Bugün bat dan sonra 3. günüm regl halen olmadım, ilişkiden de 17 gün geçti. Moralimi bozmak istemiyorum. Ne yapacağım şaşırdım :KK43: :)
En iyisi bu hafta beklemek, regl olmasam kan vermeye gitmek.

Goguslerdeki hassasiyet insanin kafasini karistiriyor benimde gebelik istiyoruz yumrutalama gunlerini değerlendirdik halada devam ama ben polip aldirdim gebelik daha yuksekmdedi doktorum akintim varla yok arasi belim cok agriyo goguslerim sis uclari yanma sizi var damarlar gorunuyo iki gundur gergide sanki nedenine bilmiyorum erken gebelik yaptim cikmadi 10guni beklicem artik adetim ameliyat sonrasi 25subata tekabul ediyo doktorum oyle dedi
İlişkiyi kesin yumurtladan 3 gun sonra 😉

Tam da bugün yeni bir beslenme duzenine baslamisken bu topigi gormek cok iyi oldu.
Reglim dün bitti.
Bu ay ovulasyon testi kullanacağım. 😇
Folik asit ve B vitamini basladim.🥰
Her gün ceviz yiyeceğim. Dün 4 kavanoz ceviz kırdım. 😍
Her sabah yumurta yemeye devam edeceğim.
Avokado uzun zamandir eksik olmuyor kahvaltımdan.
Balık yiyorum sık sık.
Ayaklarimi sicak tutuyorum.
Acaba karnima sicak su torbasi koymamın bir yararı olur mu?

Adet oldum iki gun once yumrtlama oldu bugun adet oldum 10gun var daha olmama anlamadik :KK43:
Tutunamadiysa adet gibide sonlanmis olabilir.uzerine gorme de olmuş.olabilir.size tavsiyem yumurtlama günlerini degerlendirdikten sonra ilişkiye girmemeniz. Spermin rahme tutulması.icin zaman gerekli.

Tutunamadiysa adet gibide sonlanmis olabilir.uzerine gorme de olmuş.olabilir.size tavsiyem yumurtlama günlerini degerlendirdikten sonra ilişkiye girmemeniz. Spermin rahme tutulması.icin zaman gerekli.
Hic bilmiyorum canim dun gece kan verdim 0.1 cikdi ama adeti bitip gebe oldugununogrenen var doktorlar olamaz diyo ? Ben bu ay rahimden islem gordum polip aldirdim belki rahim kendini toparliyodur olmamis olabilir dediler ama 48saat once yumrtlama gorup 48saatbsonra adet olunca uzuldum cok yumurtlama girdik cunaresi oazar lekelendim ki oncesi 13gun sık iliski olmustu :KK43:
Tam da bugün yeni bir beslenme duzenine baslamisken bu topigi gormek cok iyi oldu.
Reglim dün bitti.
Balık yiyorum sık sık.

hepinize merhaba ben istediğim sonucu almama rağmen forumda hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum tekrar paylaşmak istedim her türlü sorunuzu bana sorabilirsiniz ben size hikayemi anlatayım 🙏🏻 Dört aylık evliyim Ekim sonu basladık denemelere önce yumurtlama gunu düşünmeden bilincisz sekılde. Olmadı. kasımda olmadı. Aralıkta da regl olunca dedm dr a gidelim ocak ayında. Bat tarihim 20 -22 ocak arasıydı.
Kasım-aralıkta folik asit kullandım ara ara (keske hergun kullansaydım) sonra aralık-ocak ayında d vitamini damlası hem eşime hem bana. Folike agırlık verdm.belimi Ayagımı sıcak tuttum.sebze& Balıkla beslendim .
ama hala dr a gtmeden olmayacak diuordum içimden
Yumurtlama gunumu ovulasyondan cozemedim dedmki regl sonrası deneyeyim bide cunku yumurtladıgıma dair belirtiler vardı akıntı hissiyat vs. 26 aralık sat tarihimdi. Biz 1-10 ocak arası 1 gun arayla ılıskı denedik. Ben 12-13 ocak gbi biseyler hisettim yogun annelik hissi. İnanılmaz açık bir kahve sızıntı geldi sarımtrak incecik dikkat etmesem gormezdim. Memelerim şişti (benım ayın (20 gunu goguslerim şiştir ama bu sefer damarlar aşıri yüzeyde uclarda kabuklanma vardı) Testler hersey negatıf verdi. Kan testi bile.
ama ben hissetmiştim. 17 si gbi
Yine aşırı ince bir kahve leke gördüm ama beklemeye söz vermiştim adet tarihimi. 20 ocakta 2 adet idrar testi ikiside Pozitif.
şoka girdim cunku 7 gun once kan testim bile negatıftı.(0.100)
21 inde kan testi 105 cıktı
Son sat gunu baz alındıgından hamileligi 4 hafta oldugunu ögrendik
Dün tekrar kan testine girdim kendi isteğimle Vajinal ultrason da yaptırdım göremeyiz demelerine rağmen Çünkü kafamdaki Allah korusun ya dış gebelikse diye bir korku vardı hiçbir belirti yoktu ama beni anlayanlarınız vardır sürekli bir korku oluyor her aşamada çok şükür değerim inanılmaz yükselmiş biz 800 bekliyorduk 1500 küsürlere çıkmış ve minik de olsa tatlı bir kesecik gördük darısı sizin başınıza bütün sorularınızı buradan yanıtlayabilrim

bu arada gebe kalmak için bu 3 aylık süreçte yediğim besinler somon balığı, hamsi, kereviz yemeği (portakal patates sogan havuçla enfes yaparım) ceviz avakado, kuru fasulye, yeşillik, keçi boynuzu tozundan çaylar, aşırı su içerim zaten böyle yani.

Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin herkese

sorularınızı bekleriz
Suan 4+4 üm 1-2 haftaya keseye bakacagız insallah
Suan bulantım yok sadece sag kasık agrısı sanırım sagdakı yumurtadan olmus minnakım.
tebrik ederim bende bu ay regl sonrası yumurtladığımı düşünüyorum bat günüme daha çok var beklicem ve denemeye devam edicem :) bu arada herkes yazıyor da anlamıyorum bu 4+4 dediğiniz 4 hafta 4 gün mü demek oluyor?

tebrik ederim bende bu ay regl sonrası yumurtladığımı düşünüyorum bat günüme daha çok var beklicem ve denemeye devam edicem :) bu arada herkes yazıyor da anlamıyorum bu 4+4 dediğiniz 4 hafta 4 gün mü demek oluyor?
Evet canim 4 haftasi bitmis 4 gunluk oluyo

Hic bilmiyorum canim dun gece kan verdim 0.1 cikdi ama adeti bitip gebe oldugununogrenen var doktorlar olamaz diyo ? Ben bu ay rahimden islem gordum polip aldirdim belki rahim kendini toparliyodur olmamis olabilir dediler ama 48saat once yumrtlama gorup 48saatbsonra adet olunca uzuldum cok yumurtlama girdik cunaresi oazar lekelendim ki oncesi 13gun sık iliski olmustu :KK43:
Rabbim.hakkinizda hayirlisini versin inşallah herseyin zamani vardır Rabbım bos bırakmasın kucagimizi🙏👼🏼

Reglim dün bitti.
Balık yiyorum sık sık.
Canım harika işine yaradığını sevindim öncelikle kesinlikle karnına sıcak su koyma sıcağı ayaktan alman gerekiyor Ben de sıcak su torbasıyla yaşayan biri olduğum için bu noktaya dikkat Şu an altıncı haftamdayım bulantım yok koku hassasiyetim artmaya başladı yumurtlama gününü denk getir gerisi zaten olur her şeyi olması gerektiği gibi yapıyorsun ♥️

Canım âdet gunun gelmeden sakın test yapıp moralini bozma Ve olmadığında da şunu bil. Vücut kendini daha iyisini hazırlıyordur

Biliyorsun geç döllenme diye bir şey var Âdetten sonraki günleri takip et ve bu işte en önemli şey moral bunu unutma

merhaba canım, test yaptım, malesef negatif. Bugün bat dan sonra 3. günüm regl halen olmadım, ilişkiden de 17 gün geçti. Moralimi bozmak istemiyorum. Ne yapacağım şaşırdım :KK43: :)
En iyisi bu hafta beklemek, regl olmasam kan vermeye gitmek.
Önemli olan negatif çıkması değil geç döllenme olabilir Biraz zaman ver kan testine git

Canım harika işine yaradığını sevindim öncelikle kesinlikle karnına sıcak su koyma sıcağı ayaktan alman gerekiyor Ben de sıcak su torbasıyla yaşayan biri olduğum için bu noktaya dikkat Şu an altıncı haftamdayım bulantım yok koku hassasiyetim artmaya başladı yumurtlama gününü denk getir gerisi zaten olur her şeyi olması gerektiği gibi yapıyorsun ♥️
Ovulasyon takibi yapmak strese sokar mi diye tereddüt yaşıyorum. Strese girince olmuyor çünkü biliyorum.

Yumurtlama tek bi gun degıl sen sadece goguslerındr hassasiyet olan anı yakala 3-5 gun aralığındaki gunleri degerlrndir
Göğüslerim hassaslaşmiyor hiç. Eskiden cok akintim olurdu anlardim. O da olmuyor simdi. Test yapicam iki koyu cizgi gorunce o gunu ve sonraki gunleri degerlendircem.

Göğüslerim hassaslaşmiyor hiç. Eskiden cok akintim olurdu anlardim. O da olmuyor simdi. Test yapicam iki koyu cizgi gorunce o gunu ve sonraki gunleri degerlendircem.
Canım benim, ovülasyonda iki koyu gördüğün günün önceki 2.-3. günleri daha önemli.
Bak sana bir tablo gönderecem onu dikkate al bence, ünlü bir doktorun instagram sayfasından.
Sıfırıncı gün yumurtlama günü.
Screenshot_20210105-225820_Photos.jpg

Canım benim, ovülasyonda iki koyu gördüğün günün önceki 2.-3. günleri daha önemli.
Bak sana bir tablo gönderecem onu dikkate al bence, ünlü bir doktorun instagram sayfasından.
Sıfırıncı gün yumurtlama günü.
Eki Görüntüle 2775119
Burada hep sonrakiler onemli diyorlar hatta en yuksek gune kadar birkaç gun cinsel perhiz olmali diyen de var. Çatlama oluyor diye sonraki gün iliski olmali diyorlar. Valla kafam karisti.

X