hepinize merhaba ben istediğim sonucu almama rağmen forumda hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum tekrar paylaşmak istedim her türlü sorunuzu bana sorabilirsiniz ben size hikayemi anlatayım
Dört aylık evliyim Ekim sonu basladık denemelere önce yumurtlama gunu düşünmeden bilincisz sekılde. Olmadı. kasımda olmadı. Aralıkta da regl olunca dedm dr a gidelim ocak ayında. Bat tarihim 20 -22 ocak arasıydı.
Kasım-aralıkta folik asit kullandım ara ara (keske hergun kullansaydım) sonra aralık-ocak ayında d vitamini damlası hem eşime hem bana. Folike agırlık verdm.belimi Ayagımı sıcak tuttum.sebze& Balıkla beslendim .
ama hala dr a gtmeden olmayacak diuordum içimden
Yumurtlama gunumu ovulasyondan cozemedim dedmki regl sonrası deneyeyim bide cunku yumurtladıgıma dair belirtiler vardı akıntı hissiyat vs. 26 aralık sat tarihimdi. Biz 1-10 ocak arası 1 gun arayla ılıskı denedik. Ben 12-13 ocak gbi biseyler hisettim yogun annelik hissi. İnanılmaz açık bir kahve sızıntı geldi sarımtrak incecik dikkat etmesem gormezdim. Memelerim şişti (benım ayın (20 gunu goguslerim şiştir ama bu sefer damarlar aşıri yüzeyde uclarda kabuklanma vardı) Testler hersey negatıf verdi. Kan testi bile.
ama ben hissetmiştim. 17 si gbi
Yine aşırı ince bir kahve leke gördüm ama beklemeye söz vermiştim adet tarihimi. 20 ocakta 2 adet idrar testi ikiside Pozitif.
şoka girdim cunku 7 gun once kan testim bile negatıftı.(0.100)
21 inde kan testi 105 cıktı
Son sat gunu baz alındıgından hamileligi 4 hafta oldugunu ögrendik
Dün tekrar kan testine girdim kendi isteğimle Vajinal ultrason da yaptırdım göremeyiz demelerine rağmen Çünkü kafamdaki Allah korusun ya dış gebelikse diye bir korku vardı hiçbir belirti yoktu ama beni anlayanlarınız vardır sürekli bir korku oluyor her aşamada çok şükür değerim inanılmaz yükselmiş biz 800 bekliyorduk 1500 küsürlere çıkmış ve minik de olsa tatlı bir kesecik gördük darısı sizin başınıza bütün sorularınızı buradan yanıtlayabilrim
bu arada gebe kalmak için bu 3 aylık süreçte yediğim besinler somon balığı, hamsi, kereviz yemeği (portakal patates sogan havuçla enfes yaparım) ceviz avakado, kuru fasulye, yeşillik, keçi boynuzu tozundan çaylar, aşırı su içerim zaten böyle yani.
Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin herkese
sorularınızı bekleriz
Suan 4+4 üm 1-2 haftaya keseye bakacagız insallah
Suan bulantım yok sadece sag kasık agrısı sanırım sagdakı yumurtadan olmus minnakım.