- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 133
- 36
Bugun bura durgun çok hadiiin iy geceler samdundan karlı geceler :)
Iyi geceler canım. Ay ne güzel yagmis ya :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun bura durgun çok hadiiin iy geceler samdundan karlı geceler :)
Gunaydin canim buralarda soguk hatta bugun kar atistirdi minik minik yagmayinca seviniyor insan..Allah yardimcisi olsun kimsesizlerin..manzaran harika :)Gunaydııınn kızlarr bir kış bir elaameeettt anlatamam :))
kızlar mağaza çok yoğun giremiyorum bat 5 ocakfTMNrsRKY :11 Ocak
H happycouple : 5 Ocak
Desaa : 22 Ocak
Minesuu : 14 Ocak
seieda : 7 Ocak
loyalty88 :31 Aralik tüp bebek
cicekkokusu : 7 Ocak
S Sensevdamisin : 14 Ocak
bluediamond04 : ?
Melissa81 : ?
lolita555 : ?
@fyz40 : ?
K krkr : ?
I imeraFera24 :?
Canim herkeste belirti olmuyormuş belki sende olmayacak ümitsizliğe düşmeyelimBenm pas geçecek gibi geliyoooo canlarr azcıkt olsa belirt yok![]()
Canim herkeste belirti olmuyormuş belki sende olmayacak ümitsizliğe düşmeyelim
Ben daha yumurtlamadim bugün 22. GünümBurda geç yumurtlayan var mi.
cnm belirti arama bence bizim kizlarin hic belirtisi yoktu. insallah yeni yilda bebeklerimiz nasip ederDuştm gitti bile ben :)
cnm belirti arama bence bizim kizlarin hic belirtisi yoktu. insallah yeni yilda bebeklerimiz nasip eder![]()
burdayim cnm takip ediorm yazilarinizi. yumurtladim.cok sukur beklemedyimCanıımm nerelerdesin sen yah
belli olmaz cnm benim. insallah tutunmustur yavrun sanaBilmiyorum balım ama hiç yok ya bende çok rhatm anlmdm bu ay içim gırıl gırıl bişyler hareket edyo bence kırmızı kart yedim bile :)
burdayim cnm takip ediorm yazilarinizi. yumurtladim.cok sukur beklemedyim![]()
:) hepimiz guzel haberler alalim bu yeni yil bize bebek haberiyleriyle gelsin :)Hadi bebeğim inş senn bari olsa bekliyorm hayırlı haberleri kızlar hadi baklm benm sinirler çaktırmadan alınmış galiba
belli olmaz cnm benim. insallah tutunmustur yavrun sanayalniz belirti arama hic. ne olacagi belli olmuo