- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
evet bnm ikinci gecikmemde 0çıkmıştı 12.gün 0.100 çıktı tam sıfır çıkması yükselebileceği anlamına geliormuş cnm 0.333 ise genelde çıkması gereken değermişBildigimi soyleyim yanlışım varsa bilen duzeltsin. Hamile olmayanlarin degerleri genelde 0.00 yada 0.01 cikiyor.
0 ile 5 arasi çıkarsa gec döllenme yada yeni döllenme genelde hergun testi tekrarlanmasi isteniyor
5 in üstüde zaten gebelik
Bak_Turk-loqumu_ a değeri 0.100 dü suan hamile
Canim bugün geliyor inşallah eşim alacakti sabah iyice tembih ettimCan'ım sen preseed aldın mı kullanacak mısın bu ay
Beklemedeyim canım bat yarın günüm geçince idrar testi yapicamCanım senin deger 0.330 larda falandi hayirdir ne oldu ?
İyi hadi bakalım inşallah etkisini görürsünCanim bugün geliyor inşallah eşim alacakti sabah iyice tembih ettimevet bu ay kullancan
O zaman ben hiç ümitlenmiyimevet bnm ikinci gecikmemde 0çıkmıştı 12.gün 0.100 çıktı tam sıfır çıkması yükselebileceği anlamına geliormuş cnm 0.333 ise genelde çıkması gereken değermişmavis_61
Bende varımmm lütfen ama beni unutmayınnHamiş olmayı bekleyenler
1.Minesuu
2. @cicekkokusu
3. @bulut29
4. Ben :)))
5. @nisamelek
6.MissMervee
Sen nede agladin uzuldunki ben anlamadım âdet olmadin, degerinde yüksek daha ne ?Beklemedeyim canım bat yarın günüm geçince idrar testi yapicam
Canım yeni liste sonlarda sen ortadan girmissin olaya 14 kisilik bir liste var bak biBende varımmm lütfen ama beni unutmayınn
Gerçi yumurtlama qünümü hesaplamama qöre kaçırdm ben
Sağol canım benim. Inşallahİyi hadi bakalım inşallah etkisini görürsün
Bilemedimki cnm nasl bakcam benim batta 15 kasımCanım yeni liste sonlarda sen ortadan girmissin olaya 14 kisilik bir liste var bak bi
Evet Can'ım sadece sen deneyeceksin bu ay. Kız ama daha erken ya ikinci deneme daha bu sefer onda da olmayacak moralın daha kötü bozulur bakSağol canım benim. Inşallah
Sanırım benden başka preseed deniyen yada deniyecek olan yok demi topikte kizlar !!!!!!
Can'ım tabi ki düşüğe neden oluyor Rahmi'min içinde ne varsa döküyor işte kist için falan Allah korusun bilmeden içersin düşer bebeğinBende soqan kürü kullanıyorm şuan düşüqe neden oluyomu 1 hafta kullandm son bi haftam kaldı
Yok canım en azindan denemedim demem niyet kasıma hamiş olmak ben elimden geleni yapayim takdir Rabbim e kalmisEvet Can'ım sadece sen deneyeceksin bu ay. Kız ama daha erken ya ikinci deneme daha bu sefer onda da olmayacak moralın daha kötü bozulur bak
Ewet canim gecen ay başıma geldiyumurtlama geç olursa bat geciiyor dimi kızlar???
Kizlar sogan kurunun cevabi........Bende soqan kürü kullanıyorm şuan düşüqe neden oluyomu 1 hafta kullandm son bi haftam kaldı
değişebilirde cnm üzülme umutsusluğada kapılma olur allahın izniyle bence sen bu ay o haberi alıcaksınO zaman ben hiç ümitlenmiyim
Bilemedmki ya bende bazıları düşmez bişe olmaz dedi yoksa bende dedim düşüqe neden olurmuki diye kullanmayım o zmn daha 1 hafta kullandm ztn.Can'ım tabi ki düşüğe neden oluyor Rahmi'min içinde ne varsa döküyor işte kist için falan Allah korusun bilmeden içersin düşer bebeğin
Burda düşük yazmamışlar. İncir kürü nasl oluyo onu deneyim benKizlar sogan kurunun cevabi........
Eki Görüntüle 1676375
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?