canım yaa üzülmee.. adet oldunmu sen peki?Canım biraz sabret bende iki gün kala dün yaptım sonuc negatif çıktı istersen kafam rahat olsun diyorsan yap ben dünden beri üzülüyorum bugün dayanamadım hüngür hüngür agladim on dört aydır olmuyor bu on beşinci ayda olmayacak diye
belki geç döllenmedir.. neler duyuyoruz ümidini kesme..üzülme nolur..Canım biraz sabret bende iki gün kala dün yaptım sonuc negatif çıktı istersen kafam rahat olsun diyorsan yap ben dünden beri üzülüyorum bugün dayanamadım hüngür hüngür agladim on dört aydır olmuyor bu on beşinci ayda olmayacak diye
Can'ım soğan kürü her zman yapılmaz rahim duvarının incelemesine sebep olur doktorum demişti ayrıca bilmeden yapılırsa döllenmiş bebeği bile düşürürKizlar bende bu ay sogan kuru yaptim ve bata daha 13 gun var.eger olumlu sonuc alirsam size de onerecegim ins :) merak edenler icin ibrahim saracolgludan duydum.bircok kisiye yariyormus.ozellikle kisti ve pko su olanlara.benim yok ama yinede rahmim tmizlensin diye denedim.benim adimi da yaziiin
Olabilir canim ama 10 aydir olmadi bide bunu deniyeyim dedim.turkiyede oldugunuz icin sanslisiniz.ben kazakistandayim ve saglik sektoru tr den geride ve sigortam da yok burda.dr a gidemiyorm.kendimce biseyler yapmak istedim.Can'ım soğan kürü her zman yapılmaz canımduvarının incelemesine sebep olur doktorum demişti ayrıca bilmeden yapılırsa döllenmiş bebeği bile düşürür
Can'ım bence yapma çünkü hamile kalırsın bilmezsin içersen bebeğin düşer ben seni uyarmak istedim gerisi sana kalmış beni yanlış anlamaOlabilir canim ama 10 aydir olmadi bide bunu deniyeyim dedim.turkiyede oldugunuz icin sanslisiniz.ben kazakistandayim ve saglik sektoru tr den geride ve sigortam da yok burda.dr a gidemiyorm.kendimce biseyler yapmak istedim.
tesekkur ederim canim haklisin.ztn adetliyken basladim yumurtlama gununden 5 gun once biraktim.bakalim faydasi olacak mi.Can'ım bence yapma çünkü hamile kalırsın bilmezsin içersen bebeğin düşer ben seni uyarmak istedim gerisi sana kalmış beni yanlış anlama
Can'ım adetli iken çok zararlı adetten bi hafta önce veya sonra diye biliyorum ben sen iyi bi araştır bencetesekkur ederim canim haklisin.ztn adetliyken basladim yumurtlama gununden 5 gun once biraktim.bakalim faydasi olacak mi.
yaa bilmiyordum adetliyken zararlı oldugunuCan'ım adetli iken çok zararlı adetten bi hafta önce veya sonra diye biliyorum ben sen iyi bi araştır bence
Canım bana sorarsan git yaptir testini böyle daha cok stres yapiyorsun en az 2 gün var adetine ben seni 2 gun daha dusunemiyorum git kendi kulaginla duy hamis oldugunubelki geç döllenmedir.. neler duyuyoruz ümidini kesme..üzülme nolur..
Peki kaç çıkması gerekio değer?Canım bana sorarsan git yaptir testini böyle daha cok stres yapiyorsun en az 2 gün var adetine ben seni 2 gun daha dusunemiyorum git kendi kulaginla duy hamis oldugunu
Slm canım hoşgeldinSelam kızlar
Bildigimi soyleyim yanlışım varsa bilen duzeltsin. Hamile olmayanlarin degerleri genelde 0.00 yada 0.01 cikiyor.Peki kaç çıkması gerekio değer?
Canım senin deger 0.330 larda falandi hayirdir ne oldu ?Canım biraz sabret bende iki gün kala dün yaptım sonuc negatif çıktı istersen kafam rahat olsun diyorsan yap ben dünden beri üzülüyorum bugün dayanamadım hüngür hüngür agladim on dört aydır olmuyor bu on beşinci ayda olmayacak diye
canım yaa üzülmee.. adet oldunmu sen peki?
Sağol canım yok olmadım yarın bat günüm günüm geçince tekrar test yapıcam bakalım o zaman belli olacakbelki geç döllenmedir.. neler duyuyoruz ümidini kesme..üzülme nolur..
Can'ım sen preseed aldın mı kullanacak mısın bu aySlm canım hoşgeldin
Canim iyi dusunelim iyi olsun yumurta ile sperm bulustuysa 1 hafta lık uzun yolculugu tamamlamis oluyor. Yani kanaldan rahme inisini. Akıntı olması iyiye isaret çünkü gebelik belirtisi. Herkezde olcak diye bir şey yok ama çoğunlukla olurmuskızlar bu ayın 27 sinde yumurtam çatladı biz iki gün öncesi ve iki gün sonrası çalıştık iki gündür böyle beyaz krem kıvamında akıntım var üşüttüm mü yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?