- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
Hadi bakalımm.. Bekliyoruz iyi haberlerini..bu arada bende verdim 48 saat içinde artması için ne kdr artacak die merak ettm benimkide yarım saate çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalımm.. Bekliyoruz iyi haberlerini..bu arada bende verdim 48 saat içinde artması için ne kdr artacak die merak ettm benimkide yarım saate çıkacak
Inşallah kuzum o başı çekmiştir. Darısı sana gecmistirİnşallahh canımm yaaa.. Bn kan verirken başka biri test sonucunu aldı gebeymiş çok sevindiler imrendim inşallah dedim bizimde böyle olurr...
Maşallah canım darısı tüm topigimize olsun. Saglikla al kucağınabu arada benim değer 14.958 çıkmış arkadaşım ii dedi
inşllah artmayada devam edrr düşücek die çok korkuyorumMaşallah canım darısı tüm topigimize olsun. Saglikla al kucağına
Maşallah güzel iki günde iki katına çıkmış demekki Allah kalp atışlarıni duymayi nasip etsinbu arada benim değer 14.958 çıkmış arkadaşım ii dedi
amin cnm şükürler olsun sonunda ii şeyler oluoMaşallah güzel iki günde iki katına çıkmış demekki Allah kalp atışlarıni duymayi nasip etsin
Yrn doktora gidecesin degilmi ?inşllah artmayada devam edrr düşücek die çok korkuyorum
bişi çıkmazsa gidicem cnm inş bi sorun çıkmazYrn doktora gidecesin degilmi ?
hadi inşş cnmmKızlar eşim sonuçları almaya gitti.
İyi düşün iyi olsun. Canım sen artık iki canlisin dikkat etinşllah artmayada devam edrr düşücek die çok korkuyorum
Insallah canım. Bak değerinde artmis. Doktor kontrolünde güzel gececek inşallahbişi çıkmazsa gidicem cnm inş bi sorun çıkmaz
Sen neden gitmedin ?Kızlar eşim sonuçları almaya gitti.
Allah hayirli haberler nasip etsin inşallahKızlar eşim sonuçları almaya gitti.
öle evet ama korkuyo insan işte helki bi mucizeyse bu bebekİyi düşün iyi olsun. Canım sen artık iki canlisin dikkat et
inş cnm bnm inşInsallah canım. Bak değerinde artmis. Doktor kontrolünde güzel gececek inşallah
E getircek buraya zaten..Sen neden gitmedin ?