Bizimde ayin 24 ve 25 i birliktelik oldu benimde hala akintim devam ediyo ayrıca kasık ağrım var 1haftadır 3gündür de midem bulanıyo kendimi iyice kaptırmaya basladim hayırlısı olsun hepimiz içinkızlar bu ayın 27 sinde yumurtam çatladı biz iki gün öncesi ve iki gün sonrası çalıştık iki gündür böyle beyaz krem kıvamında akıntım var üşüttüm mü yoksa.
Seninde bata az kaldı ozaman canım inşallah melegin tutunmustur sıkı sıkı sanaBizimde ayin 24 ve 25 i birliktelik oldu benimde hala akintim devam ediyo ayrıca kasık ağrım var 1haftadır 3gündür de midem bulanıyo kendimi iyice kaptırmaya basladim hayırlısı olsun hepimiz için
Neresi yüksek ya 0.333 nasıl yüksek yarın olmayacağım ne malum off bilmiyorumSen nede agladin uzuldunki ben anlamadım âdet olmadin, degerinde yüksek daha ne ?
Ah ya inşallah umidim çok ama korku da var İştedeğişebilirde cnm üzülme umutsusluğada kapılma olur allahın izniyle bence sen bu ay o haberi alıcaksın
Bizimde ayin 24 ve 25 i birliktelik oldu benimde hala akintim devam ediyo ayrıca kasık ağrım var 1haftadır 3gündür de midem bulanıyo kendimi iyice kaptırmaya basladim hayırlısı olsun hepimiz
benimde sırtım ve kasıklarım çok ağrıyor ama kendimi hiç umutlandırmıycam bide başım çok ağrıyor.Bizimde ayin 24 ve 25 i birliktelik oldu benimde hala akintim devam ediyo ayrıca kasık ağrım var 1haftadır 3gündür de midem bulanıyo kendimi iyice kaptırmaya basladim hayırlısı olsun hepimiz için
içini ferah tut sitress zararlı cnmAh ya inşallah umidim çok ama korku da var İşte
hadibinş cnm bn sana ve dedim şimdiye kdr çoktan sonucu alıcaktın neyse kısmet böleymiş hadi inş bebişin seninledirKıZlarr kan vrrdimm bi saat sonra sonucu alıcamm...hayırlısı olsun...
İnşallah senden iyi haberler alırızKıZlarr kan vrrdimm bi saat sonra sonucu alıcamm...hayırlısı olsun...
Hadi hayirli haberler bekliyoruz insallah
Canım neden sinir yapıyorsun ki anlamadım !Neresi yüksek ya 0.333 nasıl yüksek yarın olmayacağım ne malum off bilmiyorum
Canım benim inşallah Allahım istedigini vercek bu sefer sana. Dualarımız seninle, musmutlu haberler bekliyoruz sendenKıZlarr kan vrrdimm bi saat sonra sonucu alıcamm...hayırlısı olsun...
İnşallahh saol canımmhadibinş cnm bn sana ve dedim şimdiye kdr çoktan sonucu alıcaktın neyse kısmet böleymiş hadi inş bebişin seninledir
İnşallahh canımm yaaa.. Bn kan verirken başka biri test sonucunu aldı gebeymiş çok sevindiler imrendim inşallah dedim bizimde böyle olurr...Canım benim inşallah Allahım istedigini vercek bu sefer sana. Dualarımız seninle, musmutlu haberler bekliyoruz senden
Yok canım sana kızmadim öyle anlaşıldıysa kusura bakma özür dilerim ya bir yili asti negatif göreli görmek istemiyorum artık ondan yoksa kızmadimCanım neden sinir yapıyorsun ki anlamadım !
Kotu bir sey dedigimide sanmiyorum
Ben sana diyorum ki 0.100 lerle hamile olanlar var senin bunun 3 kati daha iyi durumdasin diyorum. Ağlayıp üzme kendini diye eger hamileysen degerin coktan katlanmistir. Gider yrn tekrar kan verirsin
cnm 0.100 ile 0.333 arasında pek fark yok aynı değer bile denebilior 0artabilen bir değermiş oyuzden takmasın kafasına Z Zeyert1204Canım neden sinir yapıyorsun ki anlamadım !
Kotu bir sey dedigimide sanmiyorum
Ben sana diyorum ki 0.100 lerle hamile olanlar var senin bunun 3 kati daha iyi durumdasin diyorum. Ağlayıp üzme kendini diye eger hamileysen degerin coktan katlanmistir. Gider yrn tekrar kan verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?