- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
vallaha ilişki tarihimi biliyorum ama akıntı ne durumdaydı tam emin değilim işte..oğluma hamileyken de testlerim 8. güne kadar negatifti ama..insan hisseder ya.işeylerin olduğunu ama bende his mis yok :) 4 denemenin sonuun hüsranından olsa gerek nötrüm :)Canım yumurtlama oldugu gün eger kesin birliktelik olduysa biraz daha bekle. Çünkü bazen hemen cikmayabiliyor testlerde
Valla öyle ya keşke app si olsa sitenin akışına yetişemiyorum ki kaçırıyorum bazenAynen aynen telefonun şarjı dayanmiyor artik yaa :)))) birazdan şarj edeyimde azcık rahat etsin
Aynen öyle canim konuları kacirmamak icin sürekli giriyorum bak yine geldim :)))))Valla öyle ya keşke app si olsa sitenin akışına yetişemiyorum ki kaçırıyorum bazen
Iki gunde bir birliktelik olmuyorsa ovulasyon testi şart bencede en azindan günü yakalamış oluyor insanayrıca ov.testi kullanmıyorum.akıntı takibiyle çalışıyorduk hep..bu ay sanırım ben de ov.kullanacağım.yaş 38 daha ne kdar bekleyebilirim çünkü
nedir buChinese Gender Calendar: Calculator and 2015 Predictor Chart for Baby Gender
kızlarr iyi geceler...bir çin takviimi...eğlencelikkk :)))
Kızlar ben doğru mu görüyorumm
Kızlarr eşim akşama kan testi yaptıralım diyor.. özelde.. bat 5 kasım.. yaptırayımmı bat ımı bekleyeyim sizce..???_
off o kadar heycanlıyız kii ikimizde hele eşim o daha da çok istiyor.. sabretmek zor oluyor..bir yandada olumsuz sonuç görmek istemiyoruz.. off çok karışıkkcanım kalmış 2 gün, bekle bence. sonra insan üzülüyor hem iyi sonuç çıkmazsa.
Canım biraz sabret bende iki gün kala dün yaptım sonuc negatif çıktı istersen kafam rahat olsun diyorsan yap ben dünden beri üzülüyorum bugün dayanamadım hüngür hüngür agladim on dört aydır olmuyor bu on beşinci ayda olmayacak diyeoff o kadar heycanlıyız kii ikimizde hele eşim o daha da çok istiyor.. sabretmek zor oluyor..bir yandada olumsuz sonuç görmek istemiyoruz.. off çok karışıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?