- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
aa ne güsel gitsene kese görünmesede olur en azından progesteronuna baktırır ona göre ilaç kullanırsınBende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 5 kasım bat ım .. dr a gitmeye korkuomm kese görünmüyor diyecek diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ne güsel gitsene kese görünmesede olur en azından progesteronuna baktırır ona göre ilaç kullanırsınBende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 5 kasım bat ım .. dr a gitmeye korkuomm kese görünmüyor diyecek diye
Adet günüm geçsinde öle gidicemm.. erken daha..aa ne güsel gitsene kese görünmesede olur en azından progesteronuna baktırır ona göre ilaç kullanırsın
kendin bilirsin bu kdr erken çıktıysa erken döllenmiş bebişAdet günüm geçsinde öle gidicemm.. erken daha..
Tatlım bel ağrısı olursa erkek kasık agrisi veya mide bulantisi olursa kız derler senin ikizin var sanirim. Biri kız biri erkeksanmam gün içind bel ağrımda kasık ağrımda var bu iş sandığım kadr rahat olmuycak
balık baştan kokar derler o misali
yok artık bulantım da bel ağrımda var mide yanmamda varTatlım bel ağrısı olursa erkek kasık agrisi veya mide bulantisi olursa kız derler senin ikizin var sanirim. Biri kız biri erkek
10 DA 10 BEKLİYORUZ KIZLARRRRKASIM da hamiş olmayı bekleyen listemiz
1. Minesuu
2. cicekkokusu
3. bulut29
4. Ben
5. nisamelek
6. @merveaydin
7. beatrices
8. merve_mm
9. hiranur3419
10. -TubiSh-
Ayyy hadi bakalım inşallah10 DA 10 BEKLİYORUZ KIZLARRRR
Bende dün şöyle bir yazı okudum hamileliğin ilk zamanları sağ kasık ağrıyorsa erkek sol kasık ağrıyorsa kız olurmuş doğruysa benim sol kasığım ağrıyor hamileysem eger kız mı olucak bakalım bir oğlum var kasık ağrısı hiç cekmedim belim ağrımıştıTatlım bel ağrısı olursa erkek kasık agrisi veya mide bulantisi olursa kız derler senin ikizin var sanirim. Biri kız biri erkek
İnşallah10 DA 10 BEKLİYORUZ KIZLARRRR
benim arkadasimda 3.5 aylık hamile onunda cok fazla kasigi agriyor ve mide bukantisi çekti hep kızı olcakBende dün şöyle bir yazı okudum hamileliğin ilk zamanları sağ kasık ağrıyorsa erkek sol kasık ağrıyorsa kız olurmuş doğruysa benim sol kasığım ağrıyor hamileysem eger kız mı olucak bakalım bir oğlum var kasık ağrısı hiç cekmedim belim ağrımıştı
benim sol ağrıodu sonra sağa geçtii anamm ikizmi şimdiiiBende dün şöyle bir yazı okudum hamileliğin ilk zamanları sağ kasık ağrıyorsa erkek sol kasık ağrıyorsa kız olurmuş doğruysa benim sol kasığım ağrıyor hamileysem eger kız mı olucak bakalım bir oğlum var kasık ağrısı hiç cekmedim belim ağrımıştı
maşallah hadi bakalım 11 de 11 olacakmıKASIM da hamiş olmayı bekleyen listemiz
1. Minesuu
2. cicekkokusu
3. bulut29
4. Ben
5. nisamelek
6. @merveaydin
7. beatrices
8. merve_mm
9. hiranur3419
10. -TubiSh-
11. A anneadayi30
Inşallah canımmaşallah hadi bakalım 11 de 11 olacakmı
Aşk olsun ya iki gün giremedik unutulmuşuz hemenKASIM da hamiş olmayı bekleyen listemiz
1. Minesuu
2. cicekkokusu
3. bulut29
4. Ben
5. nisamelek
6. @merveaydin
7. beatrices
8. merve_mm
9. hiranur3419
10. -TubiSh-
11. A anneadayi30