hadi bakalım hoş geldinSELAM KIZLAAR GECEN AY OLMAYINCA BIDE ILK DENEMENIM STRESIYLE MUTSUZ VE MOTIVASYONU DUSUK GUNLERIN ARDINDAN BATA SON 10 KALA BURDAYIM :)) YENIDEN BERABER.. CUMARTESI LAZAR VE PAZARTESI CALISMA OLDU BAKALIM HAYIRLISI
iiz cnm senSlm kızlar napıyorsunuz bakalım
Bende çok şükür iyiym canım bugün çalışmalara başlıyoruz:)iiz cnm sen
Iyiyiz kuzum sen nasılsın? HoşgeldinSlm kızlar napıyorsunuz bakalım
güzel güzelBende çok şükür iyiym canım bugün çalışmalara başlıyoruz:)
Hadi bakalım inşallahson 9 kızlar benide alın listeye. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu ay güldürsün yüzümüzü
İyiyim tatlım ya ay burası bende alışkanlık oldu var ya hep sizi merak ediyorumIyiyiz kuzum sen nasılsın? Hoşgeldin
merhaba hoşbulduk sende hoşgeldşn bende iyiyimherkese merhaba, hoşgeldiniz. iyiyim ben de :)
Allah iyilik versin güzelimherkese merhaba, hoşgeldiniz. iyiyim ben de :)
Aynen aynen telefonun şarjı dayanmiyor artik yaa :)))) birazdan şarj edeyimde azcık rahat etsinİyiyim tatlım ya ay burası bende alışkanlık oldu var ya hep sizi merak ediyorum
Canım yumurtlama oldugu gün eger kesin birliktelik olduysa biraz daha bekle. Çünkü bazen hemen cikmayabiliyor testlerdeslm kızlarr...benim bat dündü.kendileri gelmedi :)..bugün de henüüz bişey yok..ama ben geçen ay geç yumurtladım.akıntım tam 15.zaten gün geldi.o yüzden gecikti eminim...test yaptım negatif..toplamda da 2 kez ilişki olmuştu...hahhaha bu durumda zaten meryem ana olmalıyım dimiii :)))))))...4.denememiz.hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?