- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
psikolojik dil bir haftam yok gecikmemin ikinci günü test yaptırdım sıfır 12.gün dyine 0.100 çıktı azartesi geçen hafta ince pembe çzgi şeklinde akıntım vardı salı da vardı perşembe cuma kahverngi lekelenmem vardı pazar pembe sulu peçeteye gelen akıntım vardı pazartesi akşamıda öle salı test yaptım poziifti çarşamb gri parça düştü damla kansız işte perşemb günüde adetim gelmeye başladı anlıycan kimyasl gebelikti
psikolojik dil bir haftam yok gecikmemin ikinci günü test yaptırdım sıfır 12.gün dyine 0.100 çıktı azartesi geçen hafta ince pembe çzgi şeklinde akıntım vardı salı da vardı perşembe cuma kahverngi lekelenmem vardı pazar pembe sulu peçeteye gelen akıntım vardı pazartesi akşamıda öle salı test yaptım poziifti çarşamb gri parça düştü damla kansız işte perşemb günüde adetim gelmeye başladı anlıycan kimyasl gebelikti
amin inşallah cnmAnladım canım çok geçmis olsun Allah bir daha gostermesin, kimseye
Canım tam da benim düşüncemi yaşamışsın türk dili edebiyatı mezunuyum ben kpss ye çalışıcam ama karnımdayken de öalışırımcnm bolum neydi senin kpss icin. senle ayni dusuncedeydim bende gecen sene evlendim kpss ye calismak icin cocuk istemedim 9 ay atanirsam ne olck falan diye dusundum tabi atanamadim. simdi diorm kibhemen cocuk sahibi olsaydim simdi dogmus ve 3 aylik olckti. bu sene kpssyi biraktim biktim cunku calismaktan 2013 mezunuyum. hayirlisi zamana biraktim kpssyide cocuguda. Hakkimizda hayirlisi olsun
Canim bugün test yapmadın dimi ?Kızlarr az önce canım turşu istedii bi tabak turşu yedimmm...şimdiden başlar mı aşer me.. Ya daha hamile olup olmadığım belli değil...
Bazen hemen cikmayanda var bata 1 hafta kala cıkan da var. Mesala benim arkadasin hamileliği belli olmasına ragmen idrar testinde adet gecmesinden 8 gün sonra cikti. Karar senin canımMide yanmasıda olmaya basladi saatlerdir. Yarin da iğne olali 12.gun bata da 3gün kalıyor test yapsam mi bilmiyorum
Hyr bugun eczanelerde kapalıydı zaten nöbetçide yakın değil. Ptesi yada salı yapıcam.Canim bugün test yapmadın dimi ?
Canım senin nasıl gidio kur uyguluyor musun?Canim bugün test yapmadın dimi ?
Evet canım biliyorum da ç. İğnesi olduktan 12.gün kanda çıkiyormus da ondan kararsizimBazen hemen cikmayanda var bata 1 hafta kala cıkan da var. Mesala benim arkadasin hamileliği belli olmasına ragmen idrar testinde adet gecmesinden 8 gün sonra cikti. Karar senin canım
Evet canim yapiyorum dün den beri inşallah faydasini görürüm. Senin simdik ekşi cektiya hani .... diyorum inşallah hamis sen kızın olcakCanım senin nasıl gidio kur uyguluyor musun?
Anladım canım son günler insan sabirsiz oluyor test icin. Istersen yap bakalım. Yada direk kan verEvet canım biliyorum da ç. İğnesi olduktan 12.gün kanda çıkiyormus da ondan kararsizim
Ne ignesi cnm ?Mide yanmasıda olmaya basladi saatlerdir. Yarin da iğne olali 12.gun bata da 3gün kalıyor test yapsam mi bilmiyorum
Himmm catlatma ignesi anladim sonradan anladim kusura bakma. Peki bisey sorabilirmiyim doktorun mu karar verdi ve uyguladi nasil bir uygulama ??Ne ignesi cnm ?
Sağlıklı olsunda.. İnşallahh bu ay hamiş olursun sendee...Evet canim yapiyorum dün den beri inşallah faydasini görürüm. Senin simdik ekşi cektiya hani .... diyorum inşallah hamis sen kızın olcak
Insallah hepimizzzzzSağlıklı olsunda.. İnşallahh bu ay hamiş olursun sendee...
Canim kisinin yumurtalıklarıa gore doktor tedavi uyguluyorHimmm catlatma ignesi anladim sonradan anladim kusura bakma. Peki bisey sorabilirmiyim doktorun mu karar verdi ve uyguladi nasil bir uygulama ??
Kızlar folik asitte kullanınInşallah kizlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?