- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapsanaa... Hadi çabukkk...altaylimm şimdi de başım döndu hatta elimde kase vardi dustu kirildi toplamak için egildim ayaga kalkınca yine döndüm kanepeye dustum eşim de yanımdaydi sende birseyler var diyor bilmiyorum ki
Bu ne kızlar ya
cok ilginc kac dk icinde boyle cikti canim ?
Canm idrarı yaptıktan sonra bi ıslaklık oluyo kırmızılaşıyoya heryer o zmn böyle çıktı ora daha kurumadı heralde dedim yarım saat bekledm hala aynı yarm saat oldu daha yapalı böyle çıktı qeçer dedim kaldı böylecok ilginc kac dk icinde boyle cikti canim ?
Yap bence canim madem belirti var yap varsada ona göre davranirsin bak bende belirti vardi yapmadim bi yaptim ikinci cizgi hafif cikti üstüne düşmedim bak bugün düşük yapyorm ihmal etme benim gibi olmaYok ya korkuyorum
Ben kullaniyorum canimKızlar folik asitte kullanın
Canim benim mutlaka yap testini kizlar haklı. Egerki diyorsan sonuc dogru ciksin sabah ilk idrarla yap. Güzel haber ver bizealtaylimm şimdi de başım döndu hatta elimde kase vardi dustu kirildi toplamak için egildim ayaga kalkınca yine döndüm kanepeye dustum eşim de yanımdaydi sende birseyler var diyor bilmiyorum ki
Canım gerçekten mi cok cok geçmiş olsunYap bence canim madem belirti var yap varsada ona göre davranirsin bak bende belirti vardi yapmadim bi yaptim ikinci cizgi hafif cikti üstüne düşmedim bak bugün düşük yapyorm ihmal etme benim gibi olma
Başka bir test dene canım test hataliCanm idrarı yaptıktan sonra bi ıslaklık oluyo kırmızılaşıyoya heryer o zmn böyle çıktı ora daha kurumadı heralde dedim yarım saat bekledm hala aynı yarm saat oldu daha yapalı böyle çıktı qeçer dedim kaldı böyle
Saol tatlim rabbim size bu duyguyu bu aciyi tatmadan bi hamilelik nasip etdin İnşallah her anlamda cok zor çünküCanım gerçekten mi cok cok geçmiş olsun
Aminn canım. Senin test in pozitif ciktigini duymadim mi yoksa soylemedinmi ? Adet in yeni başladıSaol tatlim rabbim size bu duyguyu bu aciyi tatmadan bi hamilelik nasip etdin İnşallah her anlamda cok zor çünkü
Hmm anladm cnm saol bi hafta qeçsin bi daha yaparım şimdi hiç qerek yokBaşka bir test dene canım test hatali
Cizgi tam belli olmadigi icin ben negatif gözüyle baktim persembe gunu yapmistim onu bugünde kanama basladi işteAminn canım. Senin test in pozitif ciktigini duymadim mi yoksa soylemedinmi ? Adet in yeni başladı
Canım çok geçmis olsun yeni yazdim kusura bakmaCizgi tam belli olmadigi icin ben negatif gözüyle baktim persembe gunu yapmistim onu bugünde kanama basladi işte
Adet gününu bekle canim inşallah gelmez. Egerki adet olursan bizim kürü dene adetinin 2. Günü onunka cok hamis kalan varmisYaptım dayanamadim gaza geldim yine maalesef negatif
Anladım canım cok gecmis olsun.Cizgi tam belli olmadigi icin ben negatif gözüyle baktim persembe gunu yapmistim onu bugünde kanama basladi işte