Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik edelim ozaman. 5 den sonrası icin gebelik diyorlar. Birkacgun sonra tekrar kan vermen lazim. Değerinin artmış olması lazım. Doktor bilgi vermedimi ?Merhaba kızlar bnimde adetime 2 gün ve bugün HCG 6 çıktı hamilemiyim degilmiyim anlmadim bu durumda olan varmi
Yok cnm vermedi umidimi kaybetmistim çok tesekur ederim 2 gün sonra veriyim bakalım :))Canım tebrik edelim ozaman. 5 den sonrası icin gebelik diyorlar. Birkacgun sonra tekrar kan vermen lazim. Değerinin artmış olması lazım. Doktor bilgi vermedimi ?
Iyiyim canım sen nasılsın?kızlar nasılsınız..
iyi yaa ...nerak içindeyimm..Iyiyim canım sen nasılsın?
iyi işte yarını bekliyorum.. test için...İyiyz canım nasıl olalım sen nasılsın
kolay gelsinnn...inşallah tutar...iyiz cok sukurrr tempolu calismalara devam
Canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız. Allah'im burdaki tüm arkadaşlarımin ve benim kucagimizi boş birakmasin. Hepimiz bu Kasım ayında hamis olalım. Aminiyi yaa ...nerak içindeyimm..
AMİNNN AMİNNN ya ama sanki ben yumurtlama gunumu kacirdim su ovubtesti yuzunden yaa bugun 13. gunum. silik cikio 2 gundur. 2 gun once daha belirgindi anlamadim canim skldi bu durumakolay gelsinnn...inşallah tutar...
Canim o silik cikan günü degerlendirmedinmi ? Sanki sana önce kaset tipi cizgili ovulasyon testlerinde bazen aynı koyuluk çıkmıyor diye yazmıştım galiba. O yüzden de kaçıran baya olmuş birde az önce bir forumda okudum ne kadar dogru bilmiyorum eger T deki cizgi tam koyulasmadan tekrar siliklesmeye basliyorsa yumurta buyuyecekken catlamiyormus.AMİNNN AMİNNN ya ama sanki ben yumurtlama gunumu kacirdim su ovubtesti yuzunden yaa bugun 13. gunum. silik cikio 2 gundur. 2 gun once daha belirgindi anlamadim canim skldi bu duruma
Ya canım sen yinede iki günde bir ilişkiye..AMİNNN AMİNNN ya ama sanki ben yumurtlama gunumu kacirdim su ovubtesti yuzunden yaa bugun 13. gunum. silik cikio 2 gundur. 2 gun once daha belirgindi anlamadim canim skldi bu duruma
Türkiye dr görmüştüm canım çoğu eczane satıyorKızlar test aldımm bu markayı kullananlar varmı guvenilirmi
Cnm ben ilk gebeligimi bununla ogrenmistim adet gunumden 1sonra felan yapmistim koyu cift cizgi cikmisti. Insallah sende gorursun o cizgiyiKızlar test aldımm bu markayı kullananlar varmı guvenilirmi
yarın sabah yapıcamm canım..beklesem mi yada bi kaç gün daha?Türkiye dr görmüştüm canım çoğu eczane satıyor