- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Canım bende 3. Günümdeyim bakalım bende başlıyım gerçi eşim acaba biraz beklesek mi falan demeye başladı bu ay oldu oldu olmadı korunucaz herhaldeGünaydın kızlar Nasılsıniz ? Canım sende basla bu küre. Normalde adetin 2. Günü derler ama ben 3. Günü başladım. Sende daha basindaysan başlayabilirsin.MissMervee
Iyide bu zamana kadar isterken bundan sonra korunmak niye ?Canım bende 3. Günümdeyim bakalım bende başlıyım gerçi eşim acaba biraz beklesek mi falan demeye başladı bu ay oldu oldu olmadı korunucaz herhalde
Kız bu bizim 2. Denememiz 3 aylık evliyiz dahaIyide bu zamana kadar isterken bundan sonra korunmak niye ?
Anladım canım. Bizde sizin gibi yeni evliyiz bizimde 2. Deneme olcakKız bu bizim 2. Denememiz 3 aylık evliyiz daha
Ben çok istiyorum ya heöen korunmak istemiyorum hayır belki çocuğum olmayacak korunursam bunu anlayamam ki en azından bi tane olsun da içimiz rahat etsin mantığındayım ben ama eşim de kpss hazırşanacaksın nasıl olacak falan diyor bakalım artıkAnladım canım. Bizde sizin gibi yeni evliyiz bizimde 2. Deneme olcak
14 aylık evliyim ilk evlendigimuzde yirmi gün korunma oldu ondan sonra hiç korunmadık bu zamana kadar da gebelik olmadi hiç bende yani dicegim şu Allah sen istesende istemesende verir veya vermez bu konuda iyi düşün derimBen çok istiyorum ya heöen korunmak istemiyorum hayır belki çocuğum olmayacak korunursam bunu anlayamam ki en azından bi tane olsun da içimiz rahat etsin mantığındayım ben ama eşim de kpss hazırşanacaksın nasıl olacak falan diyor bakalım artık
Anladım canım benim. Sonucta esinle senin kararın. Yaza kadar yarim sene sonra kazanırsan atama bele sonra ise yeni girdim en az 1 yil çalışacağım derken iki yıl gittiBen çok istiyorum ya heöen korunmak istemiyorum hayır belki çocuğum olmayacak korunursam bunu anlayamam ki en azından bi tane olsun da içimiz rahat etsin mantığındayım ben ama eşim de kpss hazırşanacaksın nasıl olacak falan diyor bakalım artık
Canım Bat nezaman senin? Belirtiler gebelik yönünde.Arkadaşlar iki gündür farkli farkli belirtiler yaşıyorum dün gece feci kasık agrisiyla uyandım bugün sabah da çok kotu bas agrisıyla uyandım sizce kuruntu mu belirti mi
Ayın 3 veya 5 de olabilirim inşallah dediğin gibidirCanım Bat nezaman senin? Belirtiler gebelik yönünde.
Kızlar şöyle bi durumda var..ewlilik sonrası bazı hormonlarda değişiklik oluo duzene girio bazı şeyler mesala benim adetim 10gın surerdi bekarken ewlndkten 4-5 ay sonra bi hafta olmaya basladım.o yuzden ilk aylarda bebiş olmazsa endişelenmeyin...tabi ilk ayda olabilir ama bu açıdanda değerlendirin..Anladım canım benim. Sonucta esinle senin kararın. Yaza kadar yarim sene sonra kazanırsan atama bele sonra ise yeni girdim en az 1 yil çalışacağım derken iki yıl gittisakın beni yanlış anlama ben bir bebegim olsun çok istiyorumya o yüzden herkezin de olsun istiyorum galiba.
Bende senin gibi düşünüyoeum canım en azından karnımda daha rahat çalışırım belki olmayacak atama falan bu zaman da ertelanmiş olacak bende istiyorum valla zaten kadın isteyince her türlü oluyorAnladım canım benim. Sonucta esinle senin kararın. Yaza kadar yarim sene sonra kazanırsan atama bele sonra ise yeni girdim en az 1 yil çalışacağım derken iki yıl gittisakın beni yanlış anlama ben bir bebegim olsun çok istiyorumya o yüzden herkezin de olsun istiyorum galiba.
Inşallah canim az kalmis umarım yakında güzel haberi verirsinAyın 3 veya 5 de olabilirim inşallah dediğin gibidir
Canım madem sende istiyorsun bu korunmasiz son ay demis eşin sen bugün çörek otu kürü ne mutlaka başla. Ben dun bir kavanoz a hazırladım sabah aksam yiyorum. Yumurtlama zamaninida ovulasyon test ile takip et inşallah kasima gelsin bebisler :)Bende senin gibi düşünüyoeum canım en azından karnımda daha rahat çalışırım belki olmayacak atama falan bu zaman da ertelanmiş olacak bende istiyorum valla zaten kadın isteyince her türlü oluyor
Tamam canım . Ay çörek otunuda hiç sevmem var ya ama bebiş için katlancazCanım madem sende istiyorsun bu korunmasiz son ay demis eşin sen bugün çörek otu kürü ne mutlaka başla. Ben dun bir kavanoz a hazırladım sabah aksam yiyorum. Yumurtlama zamaninida ovulasyon test ile takip et inşallah kasima gelsin bebisler :)
Benimde boğazımi yakiyor bir süre sanki pul biber yemisim gibi ama dayancaz artık napalimTamam canım . Ay çörek otunuda hiç sevmem var ya ama bebiş için katlancaz
Canim o kürün nasil yapilacagini yazar misin cok geride kalmiş bulamadimBenimde boğazımi yakiyor bir süre sanki pul biber yemisim gibi ama dayancaz artık napalim
Tabiki tatlım, 1 yemek kaşığı yedim demis ama yanlış yazmis. Asagida duzeltmis sabah aksam 1 tatli kaşığı yenilecekCanim o kürün nasil yapilacagini yazar misin cok geride kalmiş bulamadim
İnşallah canım. Sağol iyi dileklerin içinInşallah canim az kalmis umarım yakında güzel haberi verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?