- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 133
- 36
Keşk cnm ama tm gunnde leklnmem old bi an önce olsada btse bklm yarn doktor ne dicek bebiş diyomş :) umidi goruyon bendeki regl haliml bile vazgeçmym :)
Bizde Ekim de doğururuz artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşk cnm ama tm gunnde leklnmem old bi an önce olsada btse bklm yarn doktor ne dicek bebiş diyomş :) umidi goruyon bendeki regl haliml bile vazgeçmym :)
Bizde Ekim de doğururuz artık :)
Kizlar nerdesiniz yaa benim sorum geldi..bu lh testini nezamana kadar yapiyoruz.benim 10.gunde catladi 16 gune geldim yapiyom ben daha birakiyormuyuz ne yapcam
cnm senin yumurta catlamisti demi artik yapmana gereknyok cnm bosuna harcama testleriKizlar nerdesiniz yaa benim sorum geldi..bu lh testini nezamana kadar yapiyoruz.benim 10.gunde catladi 16 gune geldim yapiyom ben daha birakiyormuyuz ne yapcam
evet cnm yarin siliklesir ve catlar bugun ve onundeki 2 gun boyunca bol calismalaradetımın 14.gunundeyım m sabah yaptıgım ovulasyon testııı
bugunden ıtıbarenmı calısmalara baslamam lazımevet cnm yarin siliklesir ve catlar bugun ve onundeki 2 gun boyunca bol calismalar
evet cnm benim bu sekilde olup 2 gun sonra catlio. sen siliklesene kadar devamli test yap siliklestigi an catlamistir. bufunden baslaman lazim 3 gun boyuncabugunden ıtıbarenmı calısmalara baslamam lazım
tamamm cnm saol ınsallahhh rabbım emeklerımızı bosa cıkarmazzevet cnm benim bu sekilde olup 2 gun sonra catlio. sen siliklesene kadar devamli test yap siliklestigi an catlamistir. bufunden baslaman lazim 3 gun boyunca
kizlar gorumcem 7 bucuk aylik hamile. dun ruyasinda beni hamile olarak gormus :))) insallah malum olmusturr yaaa insallah
Gebişlerin ruyasi cikarmis inşallah Allah daha fazla aratmadan versin sanada cümlemizede..benide gecen hafta 1 gebes arkadasim gormustu.hayir olsun..bende burdan haber alcaz diye hissediyorum bu ay inşallahkizlar gorumcem 7 bucuk aylik hamile. dun ruyasinda beni hamile olarak gormus :))) insallah malum olmusturr yaaa insallah
evet cnm benden 6 ay sonra evlendi marta evlendi mayista hamis kaldi guya istemeden olmus kocasi istemiodu kandirmis gorumcem hemen tutmus yaa ama yasi 33 oyizden hemen yapmak istedi simdi 7 bucik aylik subat sonu dogurckAy hadi inşallah gorumcen hemen hale kaldı mı canm
bu ay kimseden hamis haberi alamicz gibi bi his var icimde kendimde dahil. insallah hislerim yaniltiodur beniGebişlerin ruyasi cikarmis inşallah Allah daha fazla aratmadan versin sanada cümlemizede..benide gecen hafta 1 gebes arkadasim gormustu.hayir olsun..bende burdan haber alcaz diye hissediyorum bu ay inşallah
kizlar gorumcem 7 bucuk aylik hamile. dun ruyasinda beni hamile olarak gormus :))) insallah malum olmusturr yaaa insallah
bu ay kimseden hamis haberi alamicz gibi bi his var icimde kendimde dahil. insallah hislerim yaniltiodur beni
insallah cnm ama umudum yok benim yaaa napalimmm hadi artik biri hamileyim desinn yaa hasret kaldik bebis haberlerineYa bi sus çağrma kotu haber olcaksn bu ay miden bulancak :)