- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
alla alla sen en son 18 kasimdami oldun yani 18 aralikta olman gerekirken olmadin mi onu soruyorm cnm ? gec dollenmedor belki ya da kimyasal olabilirEn son 18 kasımda oda 1 gün lekelenme seklindeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alla alla sen en son 18 kasimdami oldun yani 18 aralikta olman gerekirken olmadin mi onu soruyorm cnm ? gec dollenmedor belki ya da kimyasal olabilirEn son 18 kasımda oda 1 gün lekelenme seklindeydi
alla alla sen en son 18 kasimdami oldun yani 18 aralikta olman gerekirken olmadin mi onu soruyorm cnm ? gec dollenmedor belki ya da kimyasal olabilir
cnm insallah gelmez :)))) ya da adettse bian ince gelsin ve bitsin calismalar baslasinO değil galiba ilaçlardan leklenmm oldu kesild ağrımda kesild geçicidr umrm şu olay 1 haft önce olsa yerlşm sanırdm valla umrm gelr guldr gulldr yarın içim temizlenr
cnm insallah gelmez :)))) ya da adettse bian ince gelsin ve bitsin calismalar baslasin
ustune gormedir belki bizde umut tukenmezKeşk cnm ama tm gunnde leklnmem old bi an önce olsada btse bklm yarn doktor ne dicek bebiş diyomş :) umidi goruyon bendeki regl haliml bile vazgeçmym :)
ustune gormedir belki bizde umut tukenmez
aynen canim kesinlikle hayirlisi olsun hakkimizda :)))Ustune altına heryerine goruruz kuzm biz bu azimle :)
aynen canim kesinlikle hayirlisi olsun hakkimizda :)))
seieda sadece klomen kullanınca yumurtlama dengesi bozulmuyor mu kimisi yumurtaları kistleştirmesinden şikayetçi
klomen olgunlaşmasına mı destek oluyor standart yumurtanın çatlamasına mı?
kadinlar kulubu tuketmistir cnmyahu artk gitti gidiyor pressed jel satmıyomu bulamıyorum ben
Cnm bende baktim yoktu.sadece aparatini satiyordu.botanikecza dan aldim bende hatta keciboynuzu ozude aldim..guvenilir orada.yahu artk gitti gidiyor pressed jel satmıyomu bulamıyorum ben