- 8 Kasım 2015
- 1.441
- 1.370
- 35
CANIM OVULASYON ALDIM ARKADASTA VARDI BENİM VERDİKLERİMİ HİÇ KULLANMAMIŞ SİPARİŞ GELENE KADAR KAÇIRMAYIM BARİ
daha iyi kuzum gerek yok ozamn Minesuu ne zamn başlim teste kuzum bugün bitti regl bnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM OVULASYON ALDIM ARKADASTA VARDI BENİM VERDİKLERİMİ HİÇ KULLANMAMIŞ SİPARİŞ GELENE KADAR KAÇIRMAYIM BARİ
6 TANE VAR CANIM ONDANdaha iyi kuzum gerek yok ozamn Minesuu ne zamn başlim teste kuzum bugün bitti regl bnm
6 TANE VAR CANIM ONDAN
Benim bugün kasiklarim da ağrı var sanki ((
yok canım yetmez n11den sipari verdim tekrar 20 taneyetcekmi ama canm
ağrısın kasıklar gelsin bebişler inş hadi baklm
Biraz önce yaptım canım NEGATİF silik falan bile yok kısmet
Biraz önce yaptım canım NEGATİF silik falan bile yok kısmet
Her gune yeni bir belirti. Maasallah kuzmmmm. Guzel haberlerini alicaz insallah :) darisi basima. Mubarek cuma gununde dua edelim. Hayirli cumalar kuzlarBenim bugün kasiklarim da ağrı var sanki ((
Her gune yeni bir belirti. Maasallah kuzmmmm. Guzel haberlerini alicaz insallah :) darisi basima. Mubarek cuma gununde dua edelim. Hayirli cumalar kuzlar
gunaydin kizlar. cnm.adetin biter bitmez basla ne olur ne olmaz.daha iyi kuzum gerek yok ozamn Minesuu ne zamn başlim teste kuzum bugün bitti regl bnm
gunaydin kizlar. cnm.adetin biter bitmez basla ne olur ne olmaz.
aynı saatte ve aynı damlayla yapmaya çalış.Birde sabah idrarıyla yapma ben yapyrm 2 aydır.12.günüm bugüntamm cnm nasıl olcak nerden anlarım anlatsana sana zahmet kuzum
Bence ilerleyen yas asil problembnmde ilk denemeye olmşt bunalmam ondan kızlar şimdi niye olmuyo diye çnki kafa rahat ozamn olurmu olmazm demiyoruz şimdi üstüne düşüyoruz naza çekiyolar
aynı saatte ve aynı damlayla yapmaya çalış.Birde sabah idrarıyla yapma ben yapyrm 2 aydır.12.günüm bugün