Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sende git gide belirtiler çoğalıyor tabi yine umutlandırmak istemem ama ins hamişsindir ben ilk gebelikte halsiz ve tavuk gibi erkenden uıyuyordumBen bugun çok halsiz im kızlar
canım sende git gide belirtiler çoğalıyor tabi yine umutlandırmak istemem ama ins hamişsindir ben ilk gebelikte halsiz ve tavuk gibi erkenden uıyuyordum
ay hadi ins hamişssindir canım olabilir şeker tansiyon vs imkanın varsa biraz uza dinlen olmazsaValla kuzum bende umutlanmak istemiyorum ama elim kolum kalkmiyor bide sanki hep açmisim gibi. Acaba biseyim falan mı düştü ki
tsh 2,1 canım düşmüşcnm senin prolaktinin cok iyi masallah.
aralık ne yazıyor testinde canım sınırı 0,27 diye biliom benbenim tsh 1.10 iyiy mi
0.34 -5.60 yazıyoraralık ne yazıyor testinde canım sınırı 0,27 diye biliom ben
Allah bi belirti daha geldi :) hadi hayirlisi bakalim. Bende hala belirti yok. Hahah :))Valla kuzum bende umutlanmak istemiyorum ama elim kolum kalkmiyor bide sanki hep açmisim gibi. Acaba biseyim falan mı düştü ki
Aynen canim baktira baktira herseyi ogrendik ben kendim buldum trombofoli oldugumu test yaptirmasam daha cok dusuk yapardim.tesekkür ettim tatlım kendi kendimizin ve birbirimizin doktoru oluyoruz :)
Tatlim netten arastir 21 22 23 gunlerde olabilir.uygunsa ama baktirmaya calis cunku buda cok onemli bebek tutunmasini bu hormon sagliyor.ve sadece bugunlerde anlasiliyor eksikligi.tam 21'inde 21 gün olacak ama ins izin alabilirim o zaman cnm ya
Hadi bakalim hayirlisi olsun..inşallah guzel haberler aliriz hic is yapma ve uzanma..goguslerinde uc belirginlesmesi var mi canim ..bendede uykuyla gostermisti ilk belirtiyi..Valla kuzum bende umutlanmak istemiyorum ama elim kolum kalkmiyor bide sanki hep açmisim gibi. Acaba biseyim falan mı düştü ki
Canim 1 hafta once yaptigin testte cikmamis olabilir. Imkanin varda tekrar yap derim. Bu cogu kisinin basina gelen bir sey cunku. Hadi inalah hamilesindjr. Eger hamileysen bana da umut olucan cunku benim de en ufak belirtim yok :)Kızlar bişey sorucam bugün benim adet günümde ama olmadı üstelik hiç bir belirtim yok daha doğrusu bu ay hiç bişeyin belirtisi olmadı hatta normalde adete yakın göğüslerim şişerdi o da olmadı test geçen hafta yapmıştım negatifti şimdi yapmak istemiyorum hamileysem Ateş'im yükselir diyorum ölçüyorum oda yok 36,3 falan kafam karıştı ya off
İnşaallah canım ikinci çocuk istiyoruz mayıs ayından beri tık yok oysa kızıma ikinci denemede hamile kalmıştım vakti Zaman'ı gelmemiş demek Rabbimden dileyen herkese tez Zaman'da vermesini diliyorum inşaallahCanim 1 hafta once yaptigin testte cikmamis olabilir. Imkanin varda tekrar yap derim. Bu cogu kisinin basina gelen bir sey cunku. Hadi inalah hamilesindjr. Eger hamileysen bana da umut olucan cunku benim de en ufak belirtim yok :)
Hadi bakalim hayirlisi olsun..inşallah guzel haberler aliriz hic is yapma ve uzanma..goguslerinde uc belirginlesmesi var mi canim ..bendede uykuyla gostermisti ilk belirtiyi..