- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
Hiiic acaba hamile miyimdir diye dusunuyodumKizlaaaaaaaaar napiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiiic acaba hamile miyimdir diye dusunuyodumKizlaaaaaaaaar napiyorsunuz
Hahahah pubik cok iyiymis :) senin simdi bunu soylemen benim icin hic iyi olmadj kuruntularm baslayacak :) cunku benim o bolgemde agri degil de sizlama oluyor ara ara. Ya neyse ben dusunmicem bunu. Smdj test yapsam kesin varsa ya da yoksa cikar. 4 gun kaldi cnku. Ama inat ettm bu sefer 1 gun gecsin oyle yapicam. Daha once hic gecikmedm cnku.iyi akşamlar kizlarrr :)) benimde psikolojiklerim başladi mide bulantisi bol gaz :)) gogus sizlamasi üşüme :)) ayy bisey geldik aklima her gebelik farkli belirti gosterirmis ama belki yasayan vardir pubik bölgesi gebe kaldigimda cok agrimisti sanki darbe yemiste agriyo gibiydi aklinizda bulunsun.pubik(bizim seyyy :)))
Canim var gibi ama bat ne zamanBayanlar ya bugün test yaptım bakar mısınız şok oldum çizgi var mıEki Görüntüle 1722007
Can'ım benim bata daha 10 gün var. Bende çok fazla uykum olduğu için yaptımCanim var gibi ama bat ne zaman
Ben cizgi goremedim ama 10 gun cok erken degil mi ? Olsa da cikma ihtimali cok az zatenBayanlar ya bugün test yaptım bakar mısınız şok oldum çizgi var mıEki Görüntüle 1722007
Can'ım çizgi var bende ona şok oldum zaten hayalet çizgi varBen cizgi goremedim ama 10 gun cok erken degil mi ? Olsa da cikma ihtimali cok az zaten
Can'ım benim bata daha 10 gün var. Bende çok fazla uykum olduğu için yaptım
Canim benim çizgiye çok güvenme eger net olursa bir kaç güne belki derim ama şimdi umitlenme olur mu sonra insan çok üzülüyorCan'ım çizgi var bende ona şok oldum zaten hayalet çizgi var
Cizgin var canım. Evet. Bence senin bat değişti 10 gün diyorsun ama değişmiştir inşallah bebisimiz yoldadirBayanlar ya bugün test yaptım bakar mısınız şok oldum çizgi var mıEki Görüntüle 1722007
Yok güvenmiyorum zaten ama geçen ay düştü arkasına heöen olabiliyor biraz da belirtilerim var benimCanim benim çizgiye çok güvenme eger net olursa bir kaç güne belki derim ama şimdi umitlenme olur mu sonra insan çok üzülüyor
Kiz dr soylemisti pubik diye :))benim 5 gun var..ama o testler yaniltici adet gecmesi gerekiyo digerinde 6 gun gecmisti ona ragmen cok silikti.benide bitane var yapsam seytan durtuyo.:))bekleyelim bosver ..Hahahah pubik cok iyiymis :) senin simdi bunu soylemen benim icin hic iyi olmadj kuruntularm baslayacak :) cunku benim o bolgemde agri degil de sizlama oluyor ara ara. Ya neyse ben dusunmicem bunu. Smdj test yapsam kesin varsa ya da yoksa cikar. 4 gun kaldi cnku. Ama inat ettm bu sefer 1 gun gecsin oyle yapicam. Daha once hic gecikmedm cnku.
Senin ne kadar kalmistj canim bata
Ya oluyormuş mu bilmiyordum inşallah hamissindir o zaman Allah yardımcın olsunYok güvenmiyorum zaten ama geçen ay düştü arkasına heöen olabiliyor biraz da belirtilerim var benim
Ne belirtilerin var pekiYok güvenmiyorum zaten ama geçen ay düştü arkasına heöen olabiliyor biraz da belirtilerim var benim
Canım çok fazla uykum var ağız kuruluğum var bide göğüslerim çok kaşınıyor. Hiç biri değil de uykudan şüphelendim benNe belirtilerin var peki
Kuzum ekranin parlakligini acinca ben de gordm cok az. Hadi hayirlisi insallah canim :)Can'ım çizgi var bende ona şok oldum zaten hayalet çizgi var
iyi akşamlar kizlarrr :)) benimde psikolojiklerim başladi mide bulantisi bol gaz :)) gogus sizlamasi üşüme :)) ayy bisey geldik aklima her gebelik farkli belirti gosterirmis ama belki yasayan vardir pubik bölgesi gebe kaldigimda cok agrimisti sanki darbe yemiste agriyo gibiydi aklinizda bulunsun.pubik(bizim seyyy :)))
Diğerinde de aynimi belirtilerinCanım çok fazla uykum var ağız kuruluğum var bide göğüslerim çok kaşınıyor. Hiç biri değil de uykudan şüphelendim ben
Saol Canım bakalım hayırlısı artıkKuzum ekranin parlakligini acinca ben de gordm cok az. Hadi hayirlisi insallah canim :)
Diğerinde hiç belirtim yoktu kiDiğerinde de aynimi belirtilerin