- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
bana da analtır mısınız kızlaaaar ne işe yarıyor :)Çorek otu tarçın incir alındı :) incir kaç tane yiyelm kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da analtır mısınız kızlaaaar ne işe yarıyor :)Çorek otu tarçın incir alındı :) incir kaç tane yiyelm kuzum
Maşallahh kuzum ya dediğin çıktı :) sağlıkla kucağına al bebelerini inşallah bir kızın bir de oğlun olur :)Selam kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum. Bugün kalp atışını duymak icin doktor randevumuz vardı. Cok şükür duyduk. Hemde 2 tane
Ikizlerim geliyor, Allah'ım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
Sağol canım benim inşallah. ... Allah'im hamile olan tüm arkadaslara saglikla kucaklarina almayı nasip etsin. Bekleyenlerede tez zaman da bebeklerini nasip etsin..Maşallahh kuzum ya dediğin çıktı :) sağlıkla kucağına al bebelerini inşallah bir kızın bir de oğlun olur :)
Önce sağlık sonra gönlümüzde ki olur inşallah kız içime doğanı diyim mi :)Sağol canım benim inşallah. ... Allah'im hamile olan tüm arkadaslara saglikla kucaklarina almayı nasip etsin. Bekleyenlerede tez zaman da bebeklerini nasip etsin..
Biri kız biri erkek oldumu süper olur vallaha sağlıkla gelsinlerde tek temennim bu aslında
HA haa :))))) de bakalimÖnce sağlık sonra gönlümüzde ki olur inşallah kız içime doğanı diyim mi :)
Bence iki tane aslan gibi oğlan olacak :)HA haa :))))) de bakalim
Hadi canım.... esim, ailesi ve benim ailem olmak üzere hepsi kafayı yer heralde hepsi erkek bebek hayali kuruyor çünkü .... bir tek benim kız ım olsa keske diyenBence iki tane aslan gibi oğlan olacak :)
Sağol canım inşallah kür e gerek kalmadan bu ay alırsın güzel haberini sende inşallah
Nasil yani duzansiz olursa nerden bilcn yumurtlama gunlerini filn misalkızlar bişey sorucam hamile kalmadan önceki aylar adette düzensizlik oluyormuş doğru mu acaba.
Benim senelerce 28 günde bir olan düzenli adetim hamile kalmadan önceki ay 32 günde oldu. Sanırım dogru yada bana denk geldikızlar bişey sorucam hamile kalmadan önceki aylar adette düzensizlik oluyormuş doğru mu acaba.
bende etraftaki hamilelere sordum onlarda genelde ya geç adet olmuşlar yada erken bir önceki ay..Benim senelerce 28 günde bir olan düzenli adetim hamile kalmadan önceki ay 32 günde oldu. Sanırım dogru yada bana denk geldi
inş biri kız olur kuzum ya hissimi söyledim sadece Allah bilir herşeyi ultrasonların bile yüzde yüz garantisi yok rabbim gönlüne göre versinHadi canım.... esim, ailesi ve benim ailem olmak üzere hepsi kafayı yer heralde hepsi erkek bebek hayali kuruyor çünkü .... bir tek benim kız ım olsa keske diyen
Aminn canım inşallah. Rabbim saglikla versin bebislerimizi inşallahinş biri kız olur kuzum ya hissimi söyledim sadece Allah bilir herşeyi ultrasonların bile yüzde yüz garantisi yok rabbim gönlüne göre versin