- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Sağol canım Allah ım sizlerede nasip etsin inşallah en kisa zamandaTatlim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ayyy ne kadar mutlu oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Allah ım sizlerede nasip etsin inşallah en kisa zamandaTatlim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ayyy ne kadar mutlu oldum
Canim ne depresyonu umut kaybetmek yok :) bizlerinde olacak ins bende 2 kez dusuk yaptim hemde 7 ay icinde. Allah dagina gore kar verirmis. Bekliycez sabirla duayla. Benimde adetime 1 hafta kaldi ins hamileyimdir zamanda gecmiyo yaa :)ben depresyondayim cnmm
Kırmızı ları görmedin daha.. hem depresyon falanda yokben depresyondayim cnmm
yarin olurum kuzum eli kulagindadir olsam da kurtulsam ayKırmızı ları görmedin daha.. hem depresyon falanda yok
kafayi yedimyaaaa ne depresyonu saçmalama
Hiç belli olmaz canım benimyarin olurum kuzum eli kulagindadir olsam da kurtulsam ay
kafayi yedim
canım tarihe hep dikkat ederim ama ben progestanı doktor verdiği için kullanıyorum receteli aldım yani birtek folik asite kafama göre basladım o sakıncalı olabilir mi?kuzum ilaç tarihlerine dikkat et ..birde bir hekimden onay al cünkü progestan artık reçetesiz verilmiyor.ve yarım kalırda yazdıramazsan bu defa kist yapıyor diye biliyorum ben..
canım benim çok sevindim Rabbim yüzlerini de göstermeyi nasip etsin insallah :)Selam kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum. Bugün kalp atışını duymak icin doktor randevumuz vardı. Cok şükür duyduk. Hemde 2 tane
Ikizlerim geliyor, Allah'ım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
sanmıyorum sakıncasını günde 1 kullanıyorum bende folideco.bir de bu ilaç drların düşünüyorum dediğin anda 3 ay öncesinden baslattığı bebek beyin gelişimi için öenmli.canım tarihe hep dikkat ederim ama ben progestanı doktor verdiği için kullanıyorum receteli aldım yani birtek folik asite kafama göre basladım o sakıncalı olabilir mi?
haklısın canım o zaman bakalım ne zaman izinli olursam o zaman test yaptırıp kullanırım folik asitiKullanma kuzum bu oksuruk olmadan oksuruk surubu kullanirmisin yada basin agrimadan migren ilaci bi dusun
Eki Görüntüle 1717343
Sabah aksam birer tatlı kaşığı ac karnina yemeklerden yarim saat önce. 10 gün boyunca. Adetin 2. Günü başlayın
Kesinlikle canim benim ins en hayirlisi olurhaklısın canım o zaman bakalım ne zaman izinli olursam o zaman test yaptırıp kullanırım folik asiti
Amin tatlim insSağol canım Allah ım sizlerede nasip etsin inşallah en kisa zamanda
Kızlar folik asit konusuna gelince onun icin test yapilmiyor vücut ta eksiklik veya fazlalik varmi diye yani doktorlar test yapmadan direk yazıyor. Sebebi de zaten cok nadir gıdalarda bulundugundan ve yeterince insan vucudunda bulunmadigi icin. Bu sebeb ten gebelik planlamadan 3 ay önce başlayın deniliyor. Anca 3 aya kadar vucutta yeterince folik asit oluyor. Bastan test yaptırmak size kalmış ama bu aradada hamile kalma ihtimalini düşünün. Hamile kaldiktan sonra başlanan hic bir folik asidin yararı yok. Benim doktorum aynen böyle demişti. Bebegin beyin ve sinir sisteminin iyi gelişmesi yani sakat olma ihtimalinin önüne ancak gebelikten önce baslanan folik asitle geçebiliriz demisti. Birde düşük riskini azaltıyor. Bunun icin reçete bile gerekmiyor eczaneden kendinizde alabilirsiniz. Türkiye de test yapmadan folik asit direk doktor tarafindan tavsiye edildigi gibi, ben yurtdışinda yaşıyorum burada da aynı sekilde.
Canım ben günlük 2 bazen 3 tane yedim tatlı pek sevmem zaten malum kür de baldan olusunca inciri abartmadan yedim. 2/3 ideal. Hatta gebelikte süt yapması icinde devam edin deniliyor. Kür ve incir sağlıklı yumurta oluşmasını sağlıyor bu arada. Çünkü bazen her ay yumurta olusmayabiliyor yada yeteri kadar buyumuyor bazen buyusede catlamiyor bunlarin önüne gecmek icin kullaniyorlarÇorek otu tarçın incir alındı :) incir kaç tane yiyelm kuzum