- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
cnm sen hasta olsun mu@cicekkokusu nerelerdesin kuzummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sen hasta olsun mu@cicekkokusu nerelerdesin kuzummm
gunaydın canlar varya bu altaylimm kürü sabah 2 kaşık valla açığı kaptmam lazm 3 gün geç başladm boş budukça yiyorum :)) Minesuu ya bak yenidönem bizi bekler kuzum olcak inş aynı dönem annişleri olcaz biz @fTMNrsRKY Annesiym ve ismini hatırlamadığım bir sürü anniş bu ay göbekler sığmıcak buraya inş dualarımıza kürlerimize devam yorgunum ama sizi seviyorum samsundan sevgiler :)
evet cnmmm
hyir cnm test yapiorm ngatif gelenn giden de yok valla olsam bari bugun ya zaman kaybediorz boylecnm sen hasta olsun mu
bat neydi normalde cnmhyir cnm test yapiorm ngatif gelenn giden de yok valla olsam bari bugun ya zaman kaybediorz boyle
bugun cnmm ve ya dun du bugun mutlaka olmam gerek normal sartlardaaabat neydi normalde cnm
testlere çok takılma kuzucum insallah hamilesindir ben 6 haftaya yakındı ilk bebekte o zaman gördüm idrar testinde düşün artık nasıl bi psikopatlıksa hamile olduğum halde test yapıodumbugun cnmm ve ya dun du bugun mutlaka olmam gerek normal sartlardaaa
cnm bugün olmazsan tekrar kan ver belli olmaz cnm bnmhyir cnm test yapiorm ngatif gelenn giden de yok valla olsam bari bugun ya zaman kaybediorz boyle
olur insallh ya bunaldim artik bu durumdan. önumuzdeki maclara bakicm :)cnm bugün olmazsan tekrar kan ver belli olmaz cnm bnm
senin ki gec dollenmeymis demekki cnmmtestlere çok takılma kuzucum insallah hamilesindir ben 6 haftaya yakındı ilk bebekte o zaman gördüm idrar testinde düşün artık nasıl bi psikopatlıksa hamile olduğum halde test yapıodum
senin ki gec dollenmeymis demekki cnmm
yok gii ne gec dollenmesi yunurtladigim gun belli ovu testi kullaniomrm gec dollenme olamaz beklemektn baska carwn kalmadiKirmizilari Görene kadar umudu yitirmek yok belki senin de geç döllenme olmuştur canim
hahaha aynen tatlım bizi mac mı yok şükür mactan bol bişeyde yokolur insallh ya bunaldim artik bu durumdan. önumuzdeki maclara bakicm :)
yok gii ne gec dollenmesi yunurtladigim gun belli ovu testi kullaniomrm gec dollenme olamaz beklemektn baska carwn kalmadi
belki de canım zaten kucağımı da almak nasip olmadı gecen yıl yarın yani ayın 16'sında öğrenmiştim hamile olduğumusenin ki gec dollenmeymis demekki cnmm
canım ins hamişsindir ama psikolojikte olabilir test yaptın mı hiç?Anladım kuzum topik açan sensin herkes hamis bi de sen kalaydın valla ben bile havalara ucucam senin için. Ya kızlar bişey sorucam adetime bir hafta var bugün göğüslerim sis bir de sabah kalktigimdan beri değişik bi mide bulantım var boyle kokuya karşı mide bulantısı psikolojik mi acaba
Allah bidaha yasatmasin cnmmbelki de canım zaten kucağımı da almak nasip olmadı gecen yıl yarın yani ayın 16'sında öğrenmiştim hamile olduğumu