- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
Amin canm insallah benim de dörduzlerim olurSağol teyzesi darısı sana ve topikte ki diger arkadaslara olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm insallah benim de dörduzlerim olurSağol teyzesi darısı sana ve topikte ki diger arkadaslara olsun inşallah
Inşallah canım en kısa zamanda Rabbim sizede nasip etsin inşallahhayırlı olsun cnm bnm masalhhh rabbim bagıslasın yavrularını darısı bize inşşşş ya
Delii kız yaaa kız 4 üne ayni anda nasil bakcanAmin canm insallah benim de dörduzlerim olur
asilama yaptircm ben kafaya koydum ocak ayinaa :)) daha fazla bekleyemicmDelii kız yaaa kız 4 üne ayni anda nasil bakcan
Ikiz gelsin sanada
Ikizlerim saglikla gelsinler sanırım 2 de kalırım heralde çünkü beni baya bir yorarlaraltaylimm kizz sen bidaha dogurmassin heraldee
Sen ozaman benim kurden yapta yumuslar cogalsin sonra gelsin 2_3_4asilama yaptircm ben kafaya koydum ocak ayinaa :)) daha fazla bekleyemicm
çokk güzel haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)Selam kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum. Bugün kalp atışını duymak icin doktor randevumuz vardı. Cok şükür duyduk. Hemde 2 tane
Ikizlerim geliyor, Allah'ım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
canım rica etsem şu kürü birdaha yazabilirmisin nasıl yapılıyor nasıl içiliyor zamanı nezamanSen ozaman benim kurden yapta yumuslar cogalsin sonra gelsin 2_3_4
Masallah gozunuz aydin canm hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz ins. Darisi bizlerin basinaSelam kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum. Bugün kalp atışını duymak icin doktor randevumuz vardı. Cok şükür duyduk. Hemde 2 tane
Ikizlerim geliyor, Allah'ım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
Merhaba canım aslinda bundan 20 gün onceki yorumlarda yazmıştım bilmiyorum eskileri okudunmu ama aklimda kalanları tekrar paylasayim.....
☆ 3 ay öncesinden folik asite baslamistim
☆ gebelik düşündüğüm ay adetin 3. Günü çörek otu kürü ne başladım 10 gun yedim ikizlerimi bu küre borçluyum sanirim
☆ hergun gunde 2 veya 3 tane kuru incir yedim
☆ ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim ( clearblue mor kapaklı olan tavsiye ederim )
☆ gebeligin olabileceği önemli olan 3 gün de preseed jel kullandim
☆ bu süre zarfinda bol bol kenzül arş duasini okudum ( uzun olanini )
Simdilik aklimda kalanlar bunlar canım aklina takilan bir sey varsa cevaplarim yine
ben depresyondayim cnmm
Sen ozaman benim kurden yapta yumuslar cogalsin sonra gelsin 2_3_4
canım rica etsem şu kürü birdaha yazabilirmisin nasıl yapılıyor nasıl içiliyor zamanı nezaman
Eki Görüntüle 1717343
Sabah aksam birer tatlı kaşığı ac karnina yemeklerden yarim saat önce. 10 gün boyunca. Adetin 2. Günü başlayın
Canım bende 3.günü baslamistim malzemem eksikti tarçın yoktu evde galiba. Saf balım da yoktu valka normal bal kullandim.valla 2 -3 Allah ne verdiyse başlarım
Tatlim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ayyy ne kadar mutlu oldumSağol teyzesi darısı sana ve topikte ki diger arkadaslara olsun inşallah
Canım bende 3.günü baslamistim malzemem eksikti tarçın yoktu evde galiba. Saf balım da yoktu valka normal bal kullandim.
Şiddetle tavsiye ederimbu pressede kullansammı acaba