- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Hayırlısı olsun canıminş canım benm umutlar yeni yıla kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canıminş canım benm umutlar yeni yıla kaldı
olur tabii cnm adetle ne alakasi var ki herkeste oluyr kist ???kızlar adet olan birnde kist olur mu
neden umudunu yitirdin cnm sen ?? daha adet olmadin adet belirtileri var miki ???Ben umudumu tamamen yitirdim kızlar hayırlısı olsun InsAllah vbunda da vardır bir hayır....
yumurtm çatlmyp kist olmşmudur dye ay çok sancm varolur tabii cnm adetle ne alakasi var ki herkeste oluyr kist ???[/QUyumurtm çatOTE]
yok kiz olur mu oyle sey yunurta catlamio diye kiistmi olur hic. adetin 3. gunu gitsene sen de doktorayumurtm çatlmyp kist olmşmudur dye ay çok sancm var
Ay bilmyrm ki bu ay da deneyim olmazsa doktora gdcm doktor acele etmyn demişti amayok kiz olur mu oyle sey yunurta catlamio diye kiistmi olur hic. adetin 3. gunu gitsene sen de doktora
Hiç belirti yok canım ama korkuyorum gebelik varsada kimyasalsa diyeDün beş aylık hamile olan bir arkadaşımdaydim o da ilj bebeğini kalbi durduğu için kaybetmişti neyse şimdi bes ikinciye gebe inşallah dün konuştuk biraz o da bu gebeliğini idrar testiyle öğrenmiş çok belirgin silik çizgisi var hemen i gün kan testi yapmış üç haftalik hamile mis yani diceğim üç haftalik olarak idrar testinde çıkmış bende varsa da çıkardı hayalet çizgi çıktı bendeneden umudunu yitirdin cnm sen ?? daha adet olmadin adet belirtileri var miki ???
bende az önce çok yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.3 kasımda eb son adetiymiş test yapmış silik çıkmış az önce kan tahlili sonucunu almış ve 280 miş.Hiç belirti yok canım ama korkuyorum gebelik varsada kimyasalsa diyeDün beş aylık hamile olan bir arkadaşımdaydim o da ilj bebeğini kalbi durduğu için kaybetmişti neyse şimdi bes ikinciye gebe inşallah dün konuştuk biraz o da bu gebeliğini idrar testiyle öğrenmiş çok belirgin silik çizgisi var hemen i gün kan testi yapmış üç haftalik hamile mis yani diceğim üç haftalik olarak idrar testinde çıkmış bende varsa da çıkardı hayalet çizgi çıktı bende
cnm doktorlarin umrunda mii tabi acela etmeyin dicek yipranan biziz ona gore ne var nekadar cok ertelersen okadar okadar gec ulasirisin hedefine. hormonlarina falan bakardir. tabi sen bilirsin...Ay bilmyrm ki bu ay da deneyim olmazsa doktora gdcm doktor acele etmyn demişti ama
haklısın cnım ben hormon kontrolü yaptırmıştım hatta doktor yumurtların çokii çalşyr demişti istesek bu kadar büyütmezdik ilaçla demiti ama zamnı değil ki olmyor.cnm doktorlarin umrunda mii tabi acela etmeyin dicek yipranan biziz ona gore ne var nekadar cok ertelersen okadar okadar gec ulasirisin hedefine. hormonlarina falan bakardir. tabi sen bilirsin...
canim kimyasalsa eger bu daha iyi arkasi hamilelik oluyor. Allah kimseye vermesinnn kayip cok zor ve hamile kalinca hersey birmio dogurana zorlu bi surec. insalla sninde artar bence sen kan vefr hem netlesir yani icin rahatlar beklemenin anlamio yok bana goreHiç belirti yok canım ama korkuyorum gebelik varsada kimyasalsa diyeDün beş aylık hamile olan bir arkadaşımdaydim o da ilj bebeğini kalbi durduğu için kaybetmişti neyse şimdi bes ikinciye gebe inşallah dün konuştuk biraz o da bu gebeliğini idrar testiyle öğrenmiş çok belirgin silik çizgisi var hemen i gün kan testi yapmış üç haftalik hamile mis yani diceğim üç haftalik olarak idrar testinde çıkmış bende varsa da çıkardı hayalet çizgi çıktı bende
Haklisin canim o yuzden dua ederken hayirlisiyla istemek lazım. Cuma'ya kadar veremem canım o gün vericem o güne kadar testleri tekrarlayacagim artık hayırlısı olsun InsAllahcanim kimyasalsa eger bu daha iyi arkasi hamilelik oluyor. Allah kimseye vermesinnn kayip cok zor ve hamile kalinca hersey birmio dogurana zorlu bi surec. insalla sninde artar bence sen kan vefr hem netlesir yani icin rahatlar beklemenin anlamio yok bana gore
1 hafta 10 gun suruyor bazende 3 4 gunmus. sen gidip kan ver belli olur zatn. byle dusunup durcan mi hergun ayyyyEğer kimyasalsa ne kadar zaman sonra olunur adet ne kadar gecikme olunuyor
Mecbur bekleyeceğim canım biliyorsun koyde oturuyoruz1 hafta 10 gun suruyor bazende 3 4 gunmus. sen gidip kan ver belli olur zatn. byle dusunup durcan mi hergun ayyyy
koyde saglik ocagi yok muu ????Mecbur bekleyeceğim canım biliyorsun koyde oturuyoruz
Yok canım küçük burasi zaten 30 hanelik bir köy çocuk olmadığı için bu koyde idare ediyoruz yeni taşındık zaten işte imamlik böyle istediğin yere gidemiyorsun kolay kolaykoyde saglik ocagi yok muu ????
anladim cnm cumaya ozaman. insallah hakkinda hayirlisi olurYok canım küçük burasi zaten 30 hanelik bir köy çocuk olmadığı için bu koyde idare ediyoruz yeni taşındık zaten işte imamlik böyle istediğin yere gidemiyorsun kolay kolay