- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
InsAllah canım sağolasınanladim cnm cumaya ozaman. insallah hakkinda hayirlisi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsAllah canım sağolasınanladim cnm cumaya ozaman. insallah hakkinda hayirlisi olur
cogul gebelik canimm test bozuk cnm telrar yap varsa bakalimKizlar bat 2 ama test kafayi yedi galiba sonuc ne bilemiyorum sizce
Can'ım köyde sağlık ocağı yok muYok canım küçük burasi zaten 30 hanelik bir köy çocuk olmadığı için bu koyde idare ediyoruz yeni taşındık zaten işte imamlik böyle istediğin yere gidemiyorsun kolay kolay
Kist herkes te olabilir gebelikte bile oluyor ihmal etme varsa sıkıntı yaratırkızlar adet olan birnde kist olur mu
evet öyleymiş arkadaşa sorduk kanama varsa skıntı yok dedi.Arkadaşım hamile olduğunu öğrendi bgün ama doktor küçük bir kistinde var demiş sorun olmaz demişKist herkes te olabilir gebelikte bile oluyor ihmal etme varsa sıkıntı yaratır
noluyor yineee neye kizdin kizz sen gene ??Şimdi gelelim burda yapacağım konuşmaya arkadaşlar. Bu topik kuruldu kurulalı kimler gelip geçti kalan kaldı giden gitti. Herkesin farklı farklı hayatları farklı farklı eşleri işleri var. Hepimiz tek bir amaç için buradaydık bebek için ve saygı sevgi çerçevesinde arkadaşlıklar kurmak için bu yazı genel yazıdır isteyen üstüne alınabilir. Misal veriyorum minenin kocasının farklı huyu benimkinin farklı huyu vardır. Nihayetinde herkes burdsn çıkınca kendi yaşantısında bnm kocamın hassas olduğu noktalar vardır bu kimseyi ilgilendirmez bir başkasının ki de beni ilgilendirmez. Bir arkadaşımız ufak bir sorun yaşadı yeter ki o mutlu olsun ddik sustuk yapacak bişi yok ben açık demem gerekirse bnm eşim brz otoriterdir belli başlı konularda bir başkası bizim ki koca değil mi iskele kocası mı ne olmuş gibi gibi konuşma yapmış hiç hoş değil her erkeğin belli başlı huyları vardır kimseyi ilgilendiren bi durum değil ben burdan iki arkadaşım ile reel de konuşuyorum eşim geri kafalı değil sadece ortamlardan korkan biridir eğer bu gerikafalılık ise hepimiz tanımadan etmeden birbirimizi faceden ekleyelim numara verelim vs. Neyse çok muhabbet kurmakta iyi değilmiş girmeme kararı aldım bu topiğe üstüne alınmayan arkadaşlarım özel msj atabilir birbirimizin halini hatrını sorarız üstüne alınan da muhatap olmasın bnmle çok lazım değil kalın sağlıcakla
noluyor yineee neye kizdin kizz sen gene ??
Heralde bişeyler olmuş inş bilmeden birilerni kırmamışzdır.Ben kendi adıma bu topikten çok şey öğrendim hepinze ayrı ayrı teşekkür edrim.Şimdi gelelim burda yapacağım konuşmaya arkadaşlar. Bu topik kuruldu kurulalı kimler gelip geçti kalan kaldı giden gitti. Herkesin farklı farklı hayatları farklı farklı eşleri işleri var. Hepimiz tek bir amaç için buradaydık bebek için ve saygı sevgi çerçevesinde arkadaşlıklar kurmak için bu yazı genel yazıdır isteyen üstüne alınabilir. Misal veriyorum minenin kocasının farklı huyu benimkinin farklı huyu vardır. Nihayetinde herkes burdsn çıkınca kendi yaşantısında bnm kocamın hassas olduğu noktalar vardır bu kimseyi ilgilendirmez bir başkasının ki de beni ilgilendirmez. Bir arkadaşımız ufak bir sorun yaşadı yeter ki o mutlu olsun ddik sustuk yapacak bişi yok ben açık demem gerekirse bnm eşim brz otoriterdir belli başlı konularda bir başkası bizim ki koca değil mi iskele kocası mı ne olmuş gibi gibi konuşma yapmış hiç hoş değil her erkeğin belli başlı huyları vardır kimseyi ilgilendiren bi durum değil ben burdan iki arkadaşım ile reel de konuşuyorum eşim geri kafalı değil sadece ortamlardan korkan biridir eğer bu gerikafalılık ise hepimiz tanımadan etmeden birbirimizi faceden ekleyelim numara verelim vs. Neyse çok muhabbet kurmakta iyi değilmiş girmeme kararı aldım bu topiğe üstüne alınmayan arkadaşlarım özel msj atabilir birbirimizin halini hatrını sorarız üstüne alınan da muhatap olmasın bnmle çok lazım değil kalın sağlıcakla
Grup konuşmasında o kelimeyi kullanan bilir cnm mrk etme sen keyfine bak beybisinoluyor yineee neye kizdin kizz sen gene ??
cnm adet oldun demi sen ??Heralde bişeyler olmuş inş bilmeden birilerni kırmamışzdır.Ben kendi adıma bu topikten çok şey öğrendim hepinze ayrı ayrı teşekkür edrim.
evet adet oldum ikinci günüm.cnm adet oldun demi sen ??
ay kiyamam yaaAksam aksam esimi kostur kostur eczaneye gonderdim oda bozuk çıktı ya
Canım başka testin yok demi elinde. Yoksa yrn yeniden alıp dene. Böyle yorum yapmak sağlıklı olmazBiri bata 3 biri 2 kala ama alttaki bozuk snirsam ikinci cizgi bundada var gozukuyor bozuk olunca saylmiyo demi