- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
nasil diyem ki :) 1 senedir erteliodum artik bahanem kalmamistiBana diyodunuz tya nan gelme de diye gelmeyin dw sende bebem var karnımda de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasil diyem ki :) 1 senedir erteliodum artik bahanem kalmamistiBana diyodunuz tya nan gelme de diye gelmeyin dw sende bebem var karnımda de :)
cnm bi sorun yokkızlar arkadaşımız iyi mi
Topik öldu cnmm gecmis olsun gecer insallahKızlar bugün kimseler yok buralarda nasılsınız?
Ah bu bulantilar tiksinmeler fena ama katlaniliyor hepsine tabi :)
Canim sen âdet olmustun demi ?Ben evdeyim adet sancılarımla birlikte yatıyorum.
Bizim aynı sen neyaptin asıl. Bugün test yaptinmi tekrar?Selam kızlar Nabersiniz dün annemdeydim sonra kursa gittim yazamadım hiç ne var ne yok
Selam kızlar Nabersiniz dün annemdeydim sonra kursa gittim yazamadım hiç ne var ne yok
evet oldum ikinci günüm sende bişeyler var mıCanim sen âdet olmustun demi ?
Yok canım dun ikinciye yaptim ya bugün yapmadim o yüzden yarin yapıcam InsAllah çok korkuyorum ya ümitlerim boşa gidecek diye çok umutlanmistimBizim aynı sen neyaptin asıl. Bugün test yaptinmi tekrar?
Bende mievet oldum ikinci günüm sende bişeyler var mı
hatlar karıştı altaylıma diycektim. Kusura bakma canım.Bende mi
Kız ben hamisimya var cok şükürhatlar karıştı altaylıma diycektim. Kusura bakma canım.
Benimki idrarda da çıktı hcg hormonun Yüksel'iyle Nasıl çıkmasınYa kimyasalsa idrar da nasil çıkıyor kimyasal rahme girmiyor diye biliyorum
Beta hcg yükseliyor canim döllenmeden sonra . Hcg seviyen 20 üzeri oldumu test te cikiyor. Ana vücut gebeligi sonlandırırsa âdet oluyorsun ya gününde yada 1 hafta icinde falan. Buna kimyasal gebelik denir. Düşük denmezYa kimyasalsa idrar da nasil çıkıyor kimyasal rahme girmiyor diye biliyorum
inş canım benm umutlar yeni yıla kaldıKız ben hamisimya var cok şükür
Birde sizden duysak bu haberi daha iyi olcaz
Senin en gec bugün olman lazımdı. Hala olmadı umudunu yitirmeBen umudumu tamamen yitirdim kızlar hayırlısı olsun InsAllah vbunda da vardır bir hayır....