- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Günaydın canımGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yaptın mi bugün testbebek falan yok eminim bundan da eminim silik bile var yok gibi morlm çk bozkk
Yaptın mi bugün test
senin neden bulantin var da diger minnaklarimizin yokkk hamilelik yaramio sana :) bana verr ben kusmamAman ya ne kötü bir gün bulantıyla uyanmak bide özel durumlar var tabi gerginim bgn brz bu modda. Nasıl çıkarım bilinmez
Ben numuneliğim yavrum doğuma girerken bile kusmuş kızım bnm ağır geçiyor cuma dr giderken neler bekliyor beni acaba bilmiyorumsenin neden bulantin var da diger minnaklarimizin yokkk hamilelik yaramio sana :) bana verr ben kusmam
Msj atmış bana watsaptan dun gece
Bana diyodunuz tya nan gelme de diye gelmeyin dw sende bebem var karnımda de :)Gunaydinlarrrr canlarr. ay misafirler gelcz sabahin korunde yaaa deli oldummm uykummm var benimm
Ne yzmış ay dün kötü olduMsj atmış bana watsaptan dun gece
Kocası görmüş kızmış yrn dönerim ben sana dedi cvp atma sen dedi bende yazmadım bişi esir mi lan bu kız tepem attı gece gece ya valla atamıyorum üstümden gerginliği mineyle konuşamadık gece oğlan yatırıyordum olay ne bana de hele cnm yada özelden at çok açıksa burdan yazmaNe yzmış ay dün kötü oldu
Kocası görmüş kızmış yrn dönerim ben sana dedi cvp atma sen dedi bende yazmadım bişi esir mi lan bu kız tepem attı gece gece ya valla atamıyorum üstümden gerginliği mineyle konuşamadık gece oğlan yatırıyordum olay ne bana de hele cnm yada özelden at çok açıksa burdan yazma
Kocası görmüş kızmış yrn dönerim ben sana dedi cvp atma sen dedi bende yazmadım bişi esir mi lan bu kız tepem attı gece gece ya valla atamıyorum üstümden gerginliği mineyle konuşamadık gece oğlan yatırıyordum olay ne bana de hele cnm yada özelden at çok açıksa burdan yazma
Ailevi bi durumu var cnm çok çok açamıyorum ben burada ozeline girdiği için gerekli gorurse kendisi açıklama yapar sizlerenoldu kızcağıza
noldu kızlar kızcağıza kend derdie okuyamadm bile
Ailevi bi durumu var cnm çok çok açamıyorum ben bursa ozeline girdiği için gerekli gorurse kendisi açıklama yapar sizlere
Öyle umuyorum ararsa beni yazarım sizlereanladm cnm umrm düzelmiştir her neyse
1cicek3bocek suan misafir var birazdan gideckler seni aricammm misaitsen