Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri kesin bozukta diğerinde gördünmü silik çizgiBiri bata 3 biri 2 kala ama alttaki bozuk snirsam ikinci cizgi bundada var gozukuyor bozuk olunca saylmiyo demi
aynen hic bisiy belli olmuo ki cizgi falan ben goremiorm vve digeri bozuk yani bendede bozuk cikan cok oldu yarin sabah tkrar yapip atarsin cnmBiri bata 3 biri 2 kala ama alttaki bozuk snirsam ikinci cizgi bundada var gozukuyor bozuk olunca saylmiyo demi
Inşallah canımDun fırlatp attığm teste eve geldm baktm hayalet çizgi oluşmuş çizelgelere baktm 3 haft da 5-50 arasıymş değer bende tam 3 haftaya girince gtmiştm 9 çkmşt umrm kimyasal değildir
Günaydın kızlar
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Inşallah degerin artmıştır canım. Birdaha test yapmadın degilmi?günaydın cnm 2 gün kaldı reglime dehşet içindeyim
Inşallah degerin artmıştır canım. Birdaha test yapmadın degilmi?
Iyi yapmışsın ama sakin ol sıvı alimina ve en son wc ye girdigin zaman a cok dikkat et. Acele etme yapmakta Okeyerken gebelik testi aldım predictor cnm bukezde idrarım kaçtı heycandan yok böle bişy :)
Iyi olmaya çalışiyoruz canım sen nasıl sin ? Gorunmedin nezaman dır? Bebiş nasıl ?günaydın topik ailesi nasılsınız
dün doktora gittim cnm kese göründü 1 hfta sonra gel kalp etışını dinleyelim dedi iş güç ev hali tel faturamı ytıramadım giremişyodum DD şimdi halloldu cnmIyi olmaya çalışiyoruz canım sen nasıl sin ? Gorunmedin nezaman dır? Bebiş nasıl ?
Iyi bakalim cok şükür keseyi görmüşsün sıra şimdi kalp atışındadün doktora gittim cnm kese göründü 1 hfta sonra gel kalp etışını dinleyelim dedi iş güç ev hali tel faturamı ytıramadım giremişyodum DD şimdi halloldu cnm
MasAllah canım bana da dua et yadün doktora gittim cnm kese göründü 1 hfta sonra gel kalp etışını dinleyelim dedi iş güç ev hali tel faturamı ytıramadım giremişyodum DD şimdi halloldu cnm
Can'ım sen ne zaman gidiyorsun doktoraIyi bakalim cok şükür keseyi görmüşsün sıra şimdi kalp atışında
Pazartesi günü canimCan'ım sen ne zaman gidiyorsun doktora