- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Rica ederim nedemekAciklaman için teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın gerçekten canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim nedemekAciklaman için teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın gerçekten canım
InsAllah değildirKimyasal olabilir .. Yani kendini bunada hazırlaa..eğer geç döllenme değilse.. Eğer kimyasalsa bi dahaki ayı çok iyi değerlendir...
Biraz bekliyim canımfatmanur cnm sen yarin kan ver bence belli olur hcg den kimyasal olup olmadigi
Bencede yrn sabah yap ilk idrarla eger cizgin cikarsa gebelik var demektir ama deger 20 olunca çıkıyor testlerde
Silik çıktığı gün muhtemelen 20 ustuydu heralde canım. Bugün tej cizgiydi sanırım oda degerin düşmüştür ondandir. Seni üzmek istemem ama böyle görünüyor. Kimyasal da sperm ile yumurta birleşiyor ama sonu gelmiyor her 3 kadindan biri yaşar bunu dogal birsey yani. Biz dua edelim de degerin yükselir inşallahCnm silik olarak çıkmıştı dun sabhta çkmadı kanda duşukde olsa çıktı ya kimyasal oldu bilmiyorm kimyasalda nasıl bişey
Silik çıktığı gün muhtemelen 20 ustuydu heralde canım. Bugün tej cizgiydi sanırım oda degerin düşmüştür ondandir. Seni üzmek istemem ama böyle görünüyor. Kimyasal da sperm ile yumurta birleşiyor ama sonu gelmiyor her 3 kadindan biri yaşar bunu dogal birsey yani. Biz dua edelim de degerin yükselir inşallah
Ama lekelenmemde oldu benm cnm ilk bebeğimde oldğu gibi bugünde bakıldı pozitif testte değer duşuk ama hayırlısı Allahtan
cnmm hepimiz herseye hazirlikli olmaliyizzz.. cuma gunu tekrar kan ver ozaman bellli olur dusup yukseldigi. moralini bozma suan Allah buyukBiri bişy desin acayip canım sıkıldı şu an gerçekten ya ole bole değil
cnmm hepimiz herseye hazirlikli olmaliyizzz.. cuma gunu tekrar kan ver ozaman bellli olur dusup yukseldigi. moralini bozma suan Allah buyuk
testin varsa bi kere daha yapip ekler misin ?? ya niyee aglicksin ki daha cok erken zatn batina gunler varrr daha anca yuksekir o anca dollendi simdi hcg yukselme vaktii. lutfennnOkdar bozukk ağlamamk için zor duruyorum hiç ümidim kalmadı ilk testi tarihi yazıp saklamıştm ilerde ona gosteemek için ilk işim atmk olck bugun duşuk çıkmasıd ondan dı
ne isigi gıiii :)Işığı kapatıyorum zaten havamda da değildim topik te ölü
Topiğin ışığıne isigi gıiii :)
Bnm de kafam takık tmm kuzu bebi iyi sut içiyor :) sende kendine iyi bak yrn konuşuruzbenim de cNim skkin bugunn herseyeee 1cicek3bocek yarin gorusuruz bebegim bebise iyi bak
Günaydın datlış :)Günaydın kızlar