- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Istedigim ay kaldım canim ama. ... bir çok önlem aldım bunlardan biri preseed i zaten. Yan etkisi yok doktor larin önerdiği bir ürün asla kimyasal degil.Canım sen kaç aydır uğraşıyordun birde yan etkisi olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istedigim ay kaldım canim ama. ... bir çok önlem aldım bunlardan biri preseed i zaten. Yan etkisi yok doktor larin önerdiği bir ürün asla kimyasal degil.Canım sen kaç aydır uğraşıyordun birde yan etkisi olur mu
Amannn kuzum geçmiş olsun. Hormon lardan heralde bu bile iyi birsey hersey yolunda kuzum korkma bu bebiş sıkı sıkı tutundu simdide kendini belli ediyor. Ben burdayım anneeeee diyor iste sanaCanımm şimdi iyiyimde bugun fenalaştım biraz korktumm çokk.. Şükürler olsun iyiyimm..
Inşallah inşallah canımsiradaki @Annesiym imsallahhhhhhhh
Namaz kılıodum başım dondu zor tamamladımm..sonra nefesim sıklaştıı.. Bana bazen oluodu sinir patlaması gibi o olcaktı galiba ama çok etkili olmadı Allah tan eşim geldi aldı benii..hayirdirr ne olduuu kuzumm bebisss iyi mii cok kafana takiosunn kiyamam yaa
İnşallahh.. Çok korktummm...Amannn kuzum geçmiş olsun. Hormon lardan heralde bu bile iyi birsey hersey yolunda kuzum korkma bu bebiş sıkı sıkı tutundu simdide kendini belli ediyor. Ben burdayım anneeeee diyor iste sana
Ovulasyon testi kullan önce likle yumurtlama gününü takip et. Doğru zananda yapılan iliski ile şansını arttir yani. Iliskiden sonra ayaklarını duvara daya 20 dak. Yarım saat öyle kal ki spermler yumurtalarin olduğu tüpler e ulaşsin sakın hemen kalkma duş wc falan ertele yani. Imkanin varsa dusunu sabaha bırak. Yatarken cenin pozisyonunda yat birde ne taraftan yumurtladigini biliyorsan o tarafina yat. ( yumurtlama da hangi taraf agridiysa ) benim yaptigim ve bildiklerim bu canım sorun varsa başka sorabilirsinKızlar bir şey sorucam size biraz özel olacak ama. Çocuk olması için esinizle ilişkiden sonra ne yapıyorsunuz? Yani ne yapmamız gerekiyor? Kimisi diyor ayağını yukarı kaldır kimi diyor belinin altına yastık koy bekle. Her hangi birsey deneyen ve bunun faydasını gören var mı acaba? Bir de ne kadar beklemeliyiz hemen kalksak bişey olur mu?
cnm benim hcg yuksek oldugunu gosteriyor bu sevinmelisin bebek sana cok eziyet etcek.cokkk annesiii )))))))Namaz kılıodum başım dondu zor tamamladımm..sonra nefesim sıklaştıı.. Bana bazen oluodu sinir patlaması gibi o olcaktı galiba ama çok etkili olmadı Allah tan eşim geldi aldı benii..
Çok şey deniyor ama ben uygulamadım hiçbirini.sadece hemen kalkma derim ben.diğerlerini de uygulayabilirsin tabi.15 dk kadar kalkma.Kızlar bir şey sorucam size biraz özel olacak ama. Çocuk olması için esinizle ilişkiden sonra ne yapıyorsunuz? Yani ne yapmamız gerekiyor? Kimisi diyor ayağını yukarı kaldır kimi diyor belinin altına yastık koy bekle. Her hangi birsey deneyen ve bunun faydasını gören var mı acaba? Bir de ne kadar beklemeliyiz hemen kalksak bişey olur mu?
Etsinn vala razıyımm.. Tutunsundaa..razıyımm...cnm benim hcg yuksek oldugunu gosteriyor bu sevinmelisin bebek sana cok eziyet etcek.cokkk annesiii )))))))
İdare edioz..sen napıyorsunn..moralin bozuk sanırımmmavis_61 ne yapıyorsun canım
Çok net anlatmışsınn tebrikler.. Ekliyeceğim bir sey var..eşin boşalınca içinde beklesin bi iki dk. Spermler dışarı çıkmasın diyee..Ovulasyon testi kullan önce likle yumurtlama gününü takip et. Doğru zananda yapılan iliski ile şansını arttir yani. Iliskiden sonra ayaklarını duvara daya 20 dak. Yarım saat öyle kal ki spermler yumurtalarin olduğu tüpler e ulaşsin sakın hemen kalkma duş wc falan ertele yani. Imkanin varsa dusunu sabaha bırak. Yatarken cenin pozisyonunda yat birde ne taraftan yumurtladigini biliyorsan o tarafina yat. ( yumurtlama da hangi taraf agridiysa ) benim yaptigim ve bildiklerim bu canım sorun varsa başka sorabilirsin
Ayyy ewettt kuzum unutmusumÇok net anlatmışsınn tebrikler.. Ekliyeceğim bir sey var..eşin boşalınca içinde beklesin bi iki dk. Spermler dışarı çıkmasın diyee..
İyi ben de idare ediyorum kafam karışık battan bir gün önce belli silik çizgi bugün batin ikinci günü test yaptım hayalet çizgi nasıl oluyor buİdare edioz..sen napıyorsunn..moralin bozuk sanırımm
Kimyasal olabilir .. Yani kendini bunada hazırlaa..eğer geç döllenme değilse.. Eğer kimyasalsa bi dahaki ayı çok iyi değerlendir...İyi ben de idare ediyorum kafam karışık battan bir gün önce belli silik çizgi bugün batin ikinci günü test yaptım hayalet çizgi nasıl oluyor bu
Az kaldıı anlatcann...ay hamis kalsam da yaptiklarimi anlatsam ayollll
Ovulasyon testi kullan önce likle yumurtlama gününü takip et. Doğru zananda yapılan iliski ile şansını arttir yani. Iliskiden sonra ayaklarını duvara daya 20 dak. Yarım saat öyle kal ki spermler yumurtalarin olduğu tüpler e ulaşsin sakın hemen kalkma duş wc falan ertele yani. Imkanin varsa dusunu sabaha bırak. Yatarken cenin pozisyonunda yat birde ne taraftan yumurtladigini biliyorsan o tarafina yat. ( yumurtlama da hangi taraf agridiysa ) benim yaptigim ve bildiklerim bu canım sorun varsa başka sorabilirsin
Ovulasyon testi kullan önce likle yumurtlama gününü takip et. Doğru zananda yapılan iliski ile şansını arttir yani. Iliskiden sonra ayaklarını duvara daya 20 dak. Yarım saat öyle kal ki spermler yumurtalarin olduğu tüpler e ulaşsin sakın hemen kalkma duş wc falan ertele yani. Imkanin varsa dusunu sabaha bırak. Yatarken cenin pozisyonunda yat birde ne taraftan yumurtladigini biliyorsan o tarafina yat. ( yumurtlama da hangi taraf agridiysa ) benim yaptigim ve bildiklerim bu canım sorun varsa başka sorabilirsin
fatmanur cnm sen yarin kan ver bence belli olur hcg den kimyasal olup olmadigiİyi ben de idare ediyorum kafam karışık battan bir gün önce belli silik çizgi bugün batin ikinci günü test yaptım hayalet çizgi nasıl oluyor bu