- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Pirayeebru ve memlekethasreticeken canimkizlar akliniza gelen topigimizin hamisleriniz adini yazin sayfanin basina eklicm benim aklima gelenleri yazicm zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pirayeebru ve memlekethasreticeken canimkizlar akliniza gelen topigimizin hamisleriniz adini yazin sayfanin basina eklicm benim aklima gelenleri yazicm zaten
TubiSh de vardı galibakizlar akliniza gelen topigimizin hamisleriniz adini yazin sayfanin basina eklicm benim aklima gelenleri yazicm zaten
ekledim simdi onlarida turk lokumunu eklemicm banane hihhh baska kim vardi acabaPirayeebru ve memlekethasreticeken canim
Benim aklıma gelmiyo başka kuzumerzurum vardi bide kimler vardi yaa hamis kaldiktn sonra gittikleri icin unutmusum hep
Z Zeyert1204 canım tebrik ederim resmen hamilesin yaaaaaa
maşallah taze annemize
Kızlar teşekkür ederim gerçekten kursa gittiğimden cevap yazamadım bat günüm yarın veya yarın dan sonra canımCnm tebrik ederim bizede dua et bakk qünün ne zamandı
Allah razı olsun canım InsAllah herkes olur hamisHadi gözün aydın cnm :) tbr ederim diğer kızları da bekliyoruz
heycanli vardı canımmekledim simdi onlarida turk lokumunu eklemicm banane hihhh baska kim vardi acaba
Dün yapmıştın demi qene qebelik testi silik fln yoktuKızlar teşekkür ederim gerçekten kursa gittiğimden cevap yazamadım bat günüm yarın veya yarın dan sonra canım
onu yazdim cnmm mavisim seni de yazdim 1. sayfaya bakheycanli vardı canımm
Sağol canım Elhamdülillah var çizgiNasıl yok ya varya orda çizgi delirtme kız admı atla zıpla hamişsin Z Zeyert1204
test bozuk olunca bi sinir oluorm varyaaa. eee anlar adam halinden tavrindan cnm insallah bu ay oyle olmayacakk tutunck sana dedigim duayi her gun oku 100 kez zaten cok kisaa 2 dk bile durmuoaz önce test yaptımm bozuk çıktıı.. akşama doğru yapıcamm yinee..
bu arada eşim anlamışşş..mecburen söylemek zorunda kaldımm.. ama sevinemedik bile yine aynı olur diyee...
cnm catlatma ignesi ise yaramis bakk hic sevinmion kiz sen ruhumu daraltion benim deee simdi ben olcktim ki solugu acilde alirdimSağol canım Elhamdülillah var çizgi
şimdi gördümm canımmm.. duygulandımm yaa inşş öyle kalırım ordaa...onu yazdim cnmm mavisim seni de yazdim 1. sayfaya bak
Ne daralıyon nan canım ne yapayım 16 aydir böyle çok umutlandim olmadı onun etkisi var sevinememde aslında çok heyecanlı ve sevinçli yim de size belli edemiyorum evde görsen beni teste bakıp bakıp duruyorum kursta kafam hiç yerinde değildi (kadınları yanlışlarıni bulup söylemekte zorlandım ) şehirde yaşıyor olsaydım ben se giderdim acile ama koyde yaşıyoruz ve ayrılamiyoruz mecbur pazartesiyi bekleyeceğim anladın mi Minesuu cumcnm catlatma ignesi ise yaramis bakk hic sevinmion kiz sen ruhumu daraltion benim deee simdi ben olcktim ki solugu acilde alirdim
okudumm canımm okucamda aklıma geldikçeedediğin gibi zor değill.. saolasınn düşündüğün içinntest bozuk olunca bi sinir oluorm varyaaa. eee anlar adam halinden tavrindan cnm insallah bu ay oyle olmayacakk tutunck sana dedigim duayi her gun oku 100 kez zaten cok kisaa 2 dk bile durmuo