Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi qüzl aqzıma etsin :)kizzzzzzz yak bi deneee kaynanani catlattt ne dion kaynana de
yok kizzz tek cizgi onun ki eminin unutlandirmayalimCanım ben resmi ilk gördüğüm an hamilesin dedim. Icimden öyle gecti burda kime desem doğru cikti. Sen testi daha yakindan görüyor sun tabiki o ayri ama....
Insallah benim hissim dogru cikar
inletmeyi birak kudurcmmmBenm senden umidim var bu ay inletcen çğlıktan buraları inş
Ayy İnşallahh canım yaa adet sancılarmda başladı ovu dünkine qöre buqün daha silikti hiç qöremiyorm ikinci çizqiyi hayali bile yok yani tabi Allahtan ümit kesilmez İnşallah vardır ama sanmıyorum ikinci attıqım fotoda qörünüyo mu?Canım ben resmi ilk gördüğüm an hamilesin dedim. Icimden öyle gecti burda kime desem doğru cikti. Sen testi daha yakindan görüyor sun tabiki o ayri ama....
Insallah benim hissim dogru cikar
Yok canım bekliyim biraz zaten koyde oturuyoruz eşim imam pazartesi günü izin gunu o günden başka gidemeyiz biryere
Kız sende demedin mi sabah watsaptan gördüm cizgiyi diyeyok kizzz tek cizgi onun ki eminin unutlandirmayalim
Amaannn kıyamamm ben ne bk yiyim :)herkesss gebeeee psikolojimi bozdunuzzz naaann suru psikolojisini yasiorm gene triplerreee girdimmmm
2.resim biraz flu canim net degil çekim o yuzden ona birsey diyemedim ama ilk resimde gördüm. Ve birtek ben görmedimAyy İnşallahh canım yaa adet sancılarmda başladı ovu dünkine qöre buqün daha silikti hiç qöremiyorm ikinci çizqiyi hayali bile yok yani tabi Allahtan ümit kesilmez İnşallah vardır ama sanmıyorum ikinci attıqım fotoda qörünüyo mu?
Ama şuan elimde test hiç qöremiyorm vardır İnşallah yaa yarın bi daha yapim bakalım buqn 4 qün kaldıAnnesiym ya kuzum var mı ne çizgi kızım bnm gözler mi bozuk yoksa anasını satım testlere bakmaktan kaydı gozlerim
kizz gordum dee bence tek onun kii net degil foto cunkuKız sende demedin mi sabah watsaptan gördüm cizgiyi diye
cnm adetine 3 gun kala yapYa kızlar ne zaman yapım test ben ya heycan yaptm bende bat 11