- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
sende görcen ikinci çizgiyi kuzumm asma suratınıı....bilmiorm geldiler gene banaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende görcen ikinci çizgiyi kuzumm asma suratınıı....bilmiorm geldiler gene banaa
Deli belki çıkmıştır sen qörememişindir sabredecem diyene bak hele :))ben de simdi test yaptim da bisiy cikmadi
senin için daha çoookk erkenn amaaa...ben de simdi test yaptim da bisiy cikmadi
gorur muyum dersinn goremessem hepinize küscmmsende görcen ikinci çizgiyi kuzumm asma suratınıı....
Lennn susss ciqara diyip durmaa aşeriyorumbi cigara yakayim dellendim gene
canımm az önce yaptım ama bozuk çıktıı.. idrarımı bekletiomm 5 gibi falan yaparımm heraldee..@maviş_61 buqünde yapsana bacım test koyulaşmışmı bak bakim siz bize umut oluyonz senn adet tarihin ne zmndı cnm
Inşallah canım benim. .. olacako zamanı düşünemiyorummm..o çookk istiyor zatenn..Allah ım bizede nasip eder inşallahh..
gii wc dee 1 dene kalmiss batti bana. once bi bakistik yok yok yapmiyim. aman yapiyim diye uzun sure bakistik yaptim sonunda daha 5 gun oldu cikmaz zaaten 10 gunde rahme inio nerde cikckDeli belki çıkmıştır sen qörememişindir sabredecem diyene bak hele :))
Hee dediydin demi adetine ne kadar var cnmcanımm az önce yaptım ama bozuk çıktıı.. idrarımı bekletiomm 5 gibi falan yaparımm heraldee..
test bozuk olunca bi sinir oluorm varyaaa. eee anlar adam halinden tavrindan cnm insallah bu ay oyle olmayacakk tutunck sana dedigim duayi her gun oku 100 kez zaten cok kisaa 2 dk bile durmuo
yarın canımm..Hee dediydin demi adetine ne kadar var cnm
gel icekk. giz hadi turk kahvesi yapakta gonderekk ))))Lennn susss ciqara diyip durmaa aşeriyorum
Ama sen böyle yapınca üzülüyorum benbilmiorm geldiler gene banaa
göreceksinnngorur muyum dersinn goremessem hepinize küscmm
cnm farketmio ki akinti oluo zaten hep kotu dusunmeeee hamissin ve 9 ay hamis olarak kalcnnnbişey dicem yaa böyle adetten önce akıntım kyulaşır benimm... koyu sarı oluoo az önce yine öle olmuştuu... hatta ilk kimyasalda da öle olmuştu ...hatırlıomm görünce adetmi olucam acaba demiştim.. yine öyle mi olcak yaa