- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
kizz sen kaldin hamis zatenn. Allahim birkez daha yasatsin saglikli kucagina al insallah bebekinBende varım tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizz sen kaldin hamis zatenn. Allahim birkez daha yasatsin saglikli kucagina al insallah bebekinBende varım tatlım
Bensiz bir hiçsiniz nannan bidaha gitme yerim senin hormonlarini oh moralim duzeldi
kizz sabah watzaptann attiginda demistim sana silik var die bak herkes dioo o cizhi oraya gelecekkkkKızz hayalii bile yok benimkinde tertemiizz :)
Üstteki dün yaptıqım alttakide buqün
tamam simarmaaBensiz bir hiçsiniz nan
Cnm o yumurtlamaVar ya be üstteki testte
cnm yine hatlari karistirdin senNasıl yok ya varya orda çizgi delirtme kız admı atla zıpla hamişsin @fTMNrsRKY
Yok cnm silikte yok
Sigara yasak lan bebe var karnında ne biçim anasın sen yeğenimi boğuyon kuzum ya işin esprisi nasipten ote yok hiçbir sebebi yokken insanlar ksç ay kslamıyor sizlerde problem yok ona sevin bak ftmnr yumurta tembelliği ile hamiş kaldı kısmetse oluyor yani vakti zamanı vardır kızın 16 ay sora olduAllahim yarabbim ettigim dular kabulnoluyor topiki acarken dua ile acmistim once siz sonra ben diye. hepimiz hamis kaldiniz nan ben haric bide annesyim annesiyim yak bi cigara ben yaktim
Ayy yakabilsem keşke delircm vallaAllahim yarabbim ettigim dular kabulnoluyor topiki acarken dua ile acmistim once siz sonra ben diye. hepimiz hamis kaldiniz nan ben haric bide annesyim annesiyim yak bi cigara ben yaktim
cnm yine hatlari karistirdin sen
hamis kalip enin olana kadar cigaraya devammm yoksaaa zaman gecmioSigara yasak lan bebe var karnında ne biçim anasın sen yeğenimi boğuyon kuzum ya işin esprisi nasipten ote yok hiçbir sebebi yokken insanlar ksç ay kslamıyor sizlerde problem yok ona sevin bak ftmnr yumurta tembelliği ile hamiş kaldı kısmetse oluyor yani vakti zamanı vardır kızın 16 ay sora oldu
kizzzzzzz yak bi deneee kaynanani catlattt ne dion kaynana deAyy yakabilsem keşke delircm valla
Yaa ben niye qöremiyorm valla tertemz hiçbişe yokkkizz sabah watzaptann attiginda demistim sana silik var die bak herkes dioo o cizhi oraya gelecekkkk
benim kasik agrim gecti cok sukurr mavisinde oyle olmusss benim umudum yok cnm ocakta insallahİkisinide yazim derken oldu 7/24 işte bilgisayarlayım heycandan burda panik oluyom ız Minesuu bizimde olur inş ümidimiz yok belirti yok ama
İnşallah boşa sevinmem
Canım ben resmi ilk gördüğüm an hamilesin dedim. Icimden öyle gecti burda kime desem doğru cikti. Sen testi daha yakindan görüyor sun tabiki o ayri ama....Ayy yakabilsem keşke delircm valla
benim kasik agrim gecti cok sukurr mavisinde oyle olmusss benim umudum yok cnm ocakta insallah