- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Canım tebrik ederim cizgin çıkmış iste..... hamilesinBen yapamadim minesuu ekleyecek fotoyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik ederim cizgin çıkmış iste..... hamilesinBen yapamadim minesuu ekleyecek fotoyu
Yok cnm silikte yoksabahmıydı o ben akşam sandımm.. ama sanki çok çok silik vardı benmi yanıldım ki
cnm soyle dogum tarihini ve hamis kaldigin ayi bakayimkız bnm ne acaba çin takviminde ben bilmiyorum cahillik işte
Evet kızlar testim buZ Zeyert1204 testi kizlar benim degil. resmen hamileee :)Eki Görüntüle 1708458 Eki Görüntüle 1708459 Eki Görüntüle 1708458 Eki Görüntüle 1708459
Bebeqm ben hiç qöremiyorm belki fotoda öyle çıkmştr dur bi daha çekim atimAnnesiym mavis haklı bende gördüm
Ben buyutunce t nin altinda bir hayali cizgi görüyorum testin icini açıp tekrar resmini cekseneYok cnm silikte yok
Hadiii leenn burdamı duruyonda kocan yıpratıyodur senn hormonlarınıİyi geçinin nan benle zıplatıyonuz hormonlarımı hep
Baktım nan kız diyor :)cnm soyle dogum tarihini ve hamis kaldigin ayi bakayim
maşallah taze annemizeEvet kızlar testim bu
Cnm tebrik ederim bizede dua et bakk qünün ne zamandıZ Zeyert1204 testi kizlar benim degil. resmen hamileee :)Eki Görüntüle 1708458 Eki Görüntüle 1708459 Eki Görüntüle 1708458 Eki Görüntüle 1708459
Var ya be üstteki testteYok cnm silikte yok
Hadi gözün aydın cnm :) tbr ederim diğer kızları da bekliyoruzİnşallah boşa sevinmem
nan bidaha gitme yerim senin hormonlarini oh moralim duzeldiBaktım nan kız diyor :)
Bende varım tatlımAllahim yarabbim ettigim dular kabulnoluyor topiki acarken dua ile acmistim once siz sonra ben diye. hepimiz hamis kaldiniz nan ben haric bide annesyim annesiyim yak bi cigara ben yaktim
Kiz üstteki ovulasyon testi. Alttaki hgc bence ondada var bu kız görmüyorVar ya be üstteki testte