Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben excell de hazırladımda yukleyemedimm..ondan böle napakmavis_61 sen bat listesini yaziosun yaa kendimi koyde gibi hissediom nan millet excellde hazrlio biz garibanlarda kagidaa Z Zeyert1204 evet terk etcm sizi @merveaydin sana gelince cnm saglikli ve hayirli evlat diorm ben de zaten oyle ediorm duami insallah saglikli bebeklerimiz olur hepimizin.
Aa çok güzell.. Allah atanmayıda nasip eder inşallahhBen Kuran kursu öğreticisiyim canım Kur'an kursuna gidiyorum şimdilik geçici tabi resmi değilim
ne cok uyuyon giii sennnnnBen geldim leynnnnn yeni uyandim valla. Ahandaaa sarjda bitmis pöfffffff
Normal akıntı var canımm artış olmadı[/QUOTE
Beyaz krem kıvamında akıntının hamilelikle ilgisi olduğu söyleniyor ama ben ne zaman beyaz akıntı gördüysem adet oldum.
Kiz sabah ın köründe kalktık heraldene cok uyuyon giii sennnnn
benim gozlerrr hep gidiyorr 12 ye kadar uyuyom benn aman amann uyu tabi bebiste buyusun hcg ne bakmadilar demi cok mrk ediodumKiz sabah ın köründe kalktık heralde
Hamiş kalınca senide görcem bak gözler nasıl gidiyor
Bende ediyordumda burda gerek duymuyorlar ona nedense enteresan birsey içimde kaldı vallabenim gozlerrr hep gidiyorr 12 ye kadar uyuyom benn aman amann uyu tabi bebiste buyusun hcg ne bakmadilar demi cok mrk ediodum
evett yaaa sen turkiyeye gelsene hcg ne baktir geri gidersinnnBende ediyordumda burda gerek duymuyorlar ona nedense enteresan birsey içimde kaldı valla
Benide 30 araliga ekleyebilirsin bu ayda tirtttYenilenen bat listemizz
altaylimm in hic akintisi olmamis ama kupkuruymuss simdi nasil bilmiormCanım vala ben hiç yaşadım fazla akıntı ama fazlalaşıo diyorlar hamile olunca.
Kızlar akıntıya takilmayin ben ogrendigimde hic akıntım yoktu. Simdi bile günlük nasıl olur azcik falan aynen öyle oluyorCanım vala ben hiç yaşadım fazla akıntı ama fazlalaşıo diyorlar hamile olunca.
Haa haa kociste ne birakir ya benievett yaaa sen turkiyeye gelsene hcg ne baktir geri gidersinnn
birakmaz miii kizz soyledin mi kocisinin ailesine kendi ailene hamis oldugunuHaa haa kociste ne birakir ya beni
Evet canım bugün aile içine haber verdik artık öğrendiler. Kız yok yapamaz bensiz kociş birde bebek var karninda der bahane eder hiç göndermez ..... Ama nasıl istiyorum biliyormusun Tr ye gelmeyi özledim ayolllbirakmaz miii kizz soyledin mi kocisinin ailesine kendi ailene hamis oldugunu
kiyamam yaaaa bebisinle gelirsin insallahh balimmmmEvet canım bugün aile içine haber verdik artık öğrendiler. Kız yok yapamaz bensiz kociş birde bebek var karninda der bahane eder hiç göndermez ..... Ama nasıl istiyorum biliyormusun Tr ye gelmeyi özledim ayolll
Canım cok dikkat etmeniz lazım. Eger hamile kaldiysan biliyor sun tutunna aşamasında. Benim kasık ta agri degil de minim minik batma birde içinde birsey ksnat cirpiyor gibi değişik bir his vardi. Karin degil göbek deligimin icinde 2 kez falan ağrı oldu okadar. Ben yumurtlama dan taki hamile oldugumu ogrenene kadar cok dikkatli oldum ne ağır is yaptım nede birsey kaldirdim.Hamis arkadaşlar karninizda acı hissettiiz mi hiç benim bugün kasık ağrım vardı şimdi de eğildim Karnım acıdı bastırdım yine acıdi