Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay be birakcan bizi demekevett cnmmm bi hamis kalayim bibdaha ugramam buraya
Güzelim hayırlısını iste ben dedim de ne oldu aha düştüBu topige Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm deyip sonuna da bu ifadeyi koymayi cok istiormmmmmmm
Ama olmuck sanirim hic umitli degilm bu aydan hicccc
Bu ay olmazsa diğer ay olur yılmak yok devam edicez bu yolda yürümeye Allah bebeğin tohumunu rahmimize koyucak buna inanBu topige Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm deyip sonuna da bu ifadeyi koymayi cok istiormmmmmmm
Ama olmuck sanirim hic umitli degilm bu aydan hicccc
Herşey bizim için imtihan canım sabır ve dua etGüzelim hayırlısını iste ben dedim de ne oldu aha düştü
Evet hüzelim çok şükür tefekkül etkeyi biliyorum. Rabbim ayarlamıştır onuHerşey bizim için imtihan canım sabır ve dua et
ElhamdülillahEvet hüzelim çok şükür tefekkül etkeyi biliyorum. Rabbim ayarlamıştır onu
En yakın biziz senin birseyler belli oldu gibi bakalım ben ne olucamYenilenen bat listemizz
Canım sende bugun fln yapsan belli olur aslında bide ben sabah yaptım o zamn daha belirgin çıkıyor.En yakın biziz senin birseyler belli oldu gibi bakalım ben ne olucam
Yok canım sabredicemCanım sende bugun fln yapsan belli olur aslında bide ben sabah yaptım o zamn daha belirgin çıkıyor.
İnş hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik olur peki belirtilerin neler.Canım sende bugun fln yapsan belli olur aslında bide ben sabah yaptım o zamn daha belirgin çıkıyor.
Bel ağrısı.bu ara pek fazla yok ama iki üç gün önce kasık ağrısı..öle çokta bişey yok aslındaa..İnş hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik olur peki belirtilerin neler.
Ewett yokk...sen ne kursuna gidiodun cnmTopikte kimse yok yine
Akıntı var mı pekiBel ağrısı.bu ara pek fazla yok ama iki üç gün önce kasık ağrısı..öle çokta bişey yok aslındaa..
Ben Kuran kursu öğreticisiyim canım Kur'an kursuna gidiyorum şimdilik geçici tabi resmi değilimEwett yokk...sen ne kursuna gidiodun cnm
Normal akıntı var canımm artış olmadıAkıntı var mı peki