- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Ayy kız okadar dayananam ki bennnnkiyamam yaaaa bebisinle gelirsin insallahh balimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kız okadar dayananam ki bennnnkiyamam yaaaa bebisinle gelirsin insallahh balimmmm
ginderir dayanamaz kocisin karnin cok buyumeden gider gelirsin kuzum bi de bisiy sorcm atesini olctun mu hicc fark var mi ?Ayy kız okadar dayananam ki bennnn
Bende 14 unde oldun inş hamiş oluruz 9 ay olmayız leke gormeyiz lekesiz 9 aylar inşbenim 14 ya da 15. gecen ay 15. de olmustum insallah olmam
Bu topige Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm deyip sonuna da bu ifadeyi koymayi cok istiormmmmmmm
Ama olmuck sanirim hic umitli degilm bu aydan hicccc
insallah bakalim cnm sen ovu testi kullandin mi ne zaman yumurtladin ???Bende 14 unde oldun inş hamiş oluruz 9 ay olmayız leke gormeyiz lekesiz 9 aylar inş
Aminn cook cook aminnn saglikli evlatlar insallahhİnş kuzum hepimize nsip olsun
o kalp bu ay dolay inş bi kalpte bizim içimize konar inşmavis_61 sen bat listesini yaziosun yaa kendimi koyde gibi hissediom nan millet excellde hazrlio biz garibanlarda kagidaa @fTMNrsRKY evet terk etcm sizi MissMervee sana gelince cnm saglikli ve hayirli evlat diorm ben de zaten oyle ediorm duami insallah saglikli bebeklerimiz olur hepimizin.
insallah cnm. sen ne zamandir istiodun ? kac yillik evlisin ?o kalp bu ay dolay inş bi kalpte bizim içimize konar inş
himmmm anladimmm cnm... peki hamis oldugunu ogrenene kadar olcuyor muydunnn balim cok soru sordum sana bugun demi napim senin yolundan gidiorumMinesuu 37.4 canım baktım simdi
insallah cnm. sen ne zamandir istiodun ? kac yillik evlisin ?
himmmm anladimmm cnm... peki hamis oldugunu ogrenene kadar olcuyor muydunnn balim cok soru sordum sana bugun demi napim senin yolundan gidiorum
Yok canım ölçüm yapmıyordum gecen ay yapmistim birden düşmüş tü moralim bozulmustu sonra adet olmustum. Sonraki ay yapmadim kendimi hamile gibi hissetmiyordum sanada demiştim hatta olmadı bu ay da hic belirti yok diye. Demekki ümidin yoksa hamiş kaliyon birde belirti yoksahimmmm anladimmm cnm... peki hamis oldugunu ogrenene kadar olcuyor muydunnn balim cok soru sordum sana bugun demi napim senin yolundan gidiorum
sen mi ben miii yaa emek verdim ben de cok simdi dinleniorm hayirlisi olsunn birlikte veriri insallah hamislik haberiniBana ateş basıyo ama bi olçyorm 36 bi bakıyorm 34 bi bakıorm 35 hiç ümidim yok ama o 10 gun iyi emek harcadm inş olur
evet yaa benim bu ay hic umudum yok nedensee insallah bu konudada senin yolundan giderim sen nereye ben orayaYok canım ölçüm yapmıyordum gecen ay yapmistim birden düşmüş tü moralim bozulmustu sonra adet olmustum. Sonraki ay yapmadim kendimi hamile gibi hissetmiyordum sanada demiştim hatta olmadı bu ay da hic belirti yok diye. Demekki ümidin yoksa hamiş kaliyon birde belirti yoksa
Bebeğim bi iki ay bendende ses yoktopige ölu topragimii dokuldu cnm sklyooo bur daaa bi mavis_61 bi de @fTMNrsRKY yazioo yaa onlarda hamis kalir kimse yazmaaazzz ben burdaa acilarin kadini veletsiz atanamayan ev hanimi olarak kalmak istemiom
sen mi ben miii yaa emek verdim ben de cok simdi dinleniorm hayirlisi olsunn birlikte veriri insallah hamislik haberini
bunun neresi edepsiz gii biz neler konusuoz bilion mu ar edep kalmadi napakk amaaa ben zaten 3 gun oldu yumurtlamam gecelii adete kadar dinlecm hic ugrasamam sogudum zaten iliskiden ve faazlasiyla doydumminsallah hamisizdirrrrr cuma aksami bugunn Allah dulrimizi kabul etsin kenzul arei.oku cnm ben simdi aklima geldi ben de okuyayimİnş cnm şimdi eşlerimize yanaşamyz çk edepsiziz bizde
cnm kafani topla balimmm senn bi suree kalbimiz seninlee bidenemBebeğim bi iki ay bendende ses yok