- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
ahaa bu daaa bize benzemeye basladi korle yatan sasi kalkar kesmelere basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahaa bu daaa bize benzemeye basladi korle yatan sasi kalkar kesmelere basladi
ah ahh keskee valla Allah bilioo ne cok ugrastimm elimden geleni yaptim Takdir Yuce AllahinUmudun yoksa hamissin ozaman
sen benle battastin demi giibilmiyorum doldururmuyum ama daha gtmem burdan ben canım :)
daha çk akıl alcam sizden
kesinlikleeHamile kalmaya çalıştığımdan beridir vücudum bana ona inanmamam gerektiğini öğretti.
oyle oluo ama bebegi aklina getirme bencee desem dee gelio illakii. bat ne zamandi cnm ne zamadir istiosun unuttum cok girmiosun cunkuuValla ilşkiden soğudum
Evet okul ev derken zamanım çok kalmıyor aslında ben istediğim için yapıyorumda işte eşim o çok istiyor hatta bana sen istemiyorsun diyo ayın 10 da bekliyrum.oyle oluo ama bebegi aklina getime bencee desem dee gelio illakii. bat ne zamandi cnm be zamadir istiosun unuttum cok girmiosun cunkuu
ee esin istiosa ben ce sanslisin bazi erkeklef bi kac ay gecip olmaynca bos veriolar. var mi herhangi bi belirti ne kadardi istiodun canim ??Evet okul ev derken zamanım çok kalmıyor aslında ben istediğim için yapıyorumda işte eşim o çok istiyor hatta bana sen istemiyorsun diyo ayın 10 da bekliyrum.
Hazirandan beridir istiyoruz ben testleri yaptım doktor bir sorun yok dedi ama eşim daha test yaptırmadı 1 yılımız dolsun dedim.Evet çok istiyor yaşım geldi diyip duruyor.ee esin istiosa ben ce sanslisin bazi erkeklef bi kac ay gecip olmaynca bos veriolar. var mi herhangi bi belirti ne kadardi istiodun canim ??
ozaman esinde baktirsin kendine cnm. olur insallahhh umitsizlige kapilma ben de hazirandan beri istiorm Allah buyuk vardir elbet zamaniHazirandan beridir istiyoruz ben testleri yaptım doktor bir sorun yok dedi ama eşim daha test yaptırmadı 1 yılımız dolsun dedim.Evet çok istiyor yaşım geldi diyip duruyor.
İnş hepimiz ultrasonda minik minik fasülyelerimizi tez zamanda görürüz.ozaman esinde baktirsin kendine cnm. olur insallahhh umitsizlige kapilma ben de hazirandan beri istiorm Allah buyuk vardir elbet zamani
Aminnnnnİnş hepimiz ultrasonda minik minik fasülyelerimizi tez zamanda görürüz.
Aynen kaç gündür böyle benimde annemler geldi sürpriz yaptılar bize. yazamadım hiç.topige ölu topragimii dokuldu cnm sklyooo bur daaa bi @mavis_61 bi de Z Zeyert1204 yazioo yaa onlarda hamis kalir kimse yazmaaazzz ben burdaa acilarin kadini veletsiz atanamayan ev hanimi olarak kalmak istemiom
Amiiiiin InsAllahİnş hepimiz ultrasonda minik minik fasülyelerimizi tez zamanda görürüz.
Aynen çok katılıyorumHamile kalmaya çalıştığımdan beridir vücudum bana ona inanmamam gerektiğini öğretti.
evett cnmmm bi hamis kalayim bibdaha ugramam burayaMinesuu battaslik mi olusturdun
benim 14 ya da 15. gecen ay 15. de olmustum insallah olmamEvet cnmm 12sinde olcam