- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bel ağrısı var canımm.. sanki göğüslerde hafif bi dolgunlaşma var çok değil ama..bide sol kasık tarafında böle tuhaf bi durum var.. başkada bişey yok..mavis_61 belirtin varmı
Adetten 4 gün sonra başla güzelim zaten en ideali o hemen bitttikten sonra yumurlamazsın zatenKizlarrr kargom geldi ovulasyon testleri çok heycanlandimm
Bugün bitti canım 4 gün sonra başlıyim o zaman bakalım ne cikicak sonuçAdetten 4 gün sonra başla güzelim zaten en ideali o hemen bitttikten sonra yumurlamazsın zaten
Kız çift çizgi cikijca mi iloski olck sdece anlamadım benAdetten 4 gün sonra başla güzelim zaten en ideali o hemen bitttikten sonra yumurlamazsın zaten
Benim de göğüs uçlarım acıyor adet öncesi oluyormuş zaten ama ilk defa oluyor bende birde kasıklarda sağlı sollu sızı var adet için mi gebelık için mi bu belirtiler Allah bilirBel ağrısı var canımm.. sanki göğüslerde hafif bi dolgunlaşma var çok değil ama..bide sol kasık tarafında böle tuhaf bi durum var.. başkada bişey yok..
belkide biz evham yapıoruzdur gerçi benim silik çizgi varda kimyasaldan korkuyorum..Benim de göğüs uçlarım acıyor adet öncesi oluyormuş zaten ama ilk defa oluyor bende birde kasıklarda sağlı sollu sızı var adet için mi gebelık için mi bu belirtiler Allah bilir
bence sendede bişeyler var bakalık bekleyelim bi..Benim de göğüs uçlarım acıyor adet öncesi oluyormuş zaten ama ilk defa oluyor bende birde kasıklarda sağlı sollu sızı var adet için mi gebelık için mi bu belirtiler Allah bilir
adet doneminde gogus ucu agrimaz cnm gogus agrir siser fala. gogus ucu demissin bi an acaba mi dedim yani insallah vardirr yaa hepimizzzin olsun bu ay vallahii bereketli ne guzel.olurdu kendimden de umudum yok nedenseBenim de göğüs uçlarım acıyor adet öncesi oluyormuş zaten ama ilk defa oluyor bende birde kasıklarda sağlı sollu sızı var adet için mi gebelık için mi bu belirtiler Allah bilir
belkide biz evham yapıoruzdur gerçi benim silik çizgi varda kimyasaldan korkuyorum..
Ya ben de evham yaptiģimi düşünüyorum o yüzden ciddiye almıyorumbence sendede bişeyler var bakalık bekleyelim bi..
Bilmiyorum ki canım bu konu da bilgim yok hayırlısı InsAllah hepimiz toplu halde hamis oluruzda gebelik hakkında konuşuruzadet doneminde gogus ucu agrimaz cnm gogus agrir siser fala. gogus ucu demissin bi an acaba mi dedim yani insallah vardirr yaa hepimizzzin olsun bu ay vallahii bereketli ne guzel.olurdu kendimden de umudum yok nedense
Yok canım adet gününden sonra yapıcam yani olmazsam tabitest yap yarinnn Z Zeyert1204
insallah ayyyBilmiyorum ki canım bu konu da bilgim yok hayırlısı InsAllah hepimiz toplu halde hamis oluruzda gebelik hakkında konuşuruz
InsAllahinsallah ayyy
Meymunlar bende yazdım cevap vermediler dondular iki qündür qelinn leynnn burayyaaatopige ölu topragimii dokuldu cnm sklyooo bur daaa bi mavis_61 bi de Z Zeyert1204 yazioo yaa onlarda hamis kalir kimse yazmaaazzz ben burdaa acilarin kadini veletsiz atanamayan ev hanimi olarak kalmak istemiom
topige ölu topragimii dokuldu cnm sklyooo bur daaa bi mavis_61 bi de Z Zeyert1204 yazioo yaa onlarda hamis kalir kimse yazmaaazzz ben burdaa acilarin kadini veletsiz atanamayan ev hanimi olarak kalmak istemiom
Umudun yoksa hamissin ozamanadet doneminde gogus ucu agrimaz cnm gogus agrir siser fala. gogus ucu demissin bi an acaba mi dedim yani insallah vardirr yaa hepimizzzin olsun bu ay vallahii bereketli ne guzel.olurdu kendimden de umudum yok nedense